Followers

Thursday, March 17, 2011

15
Show Me Your BFF Contest

Assalammualaikum w.b.t dan salam sejahtera...

i'll be back... biarkan yang pending-pending tu tinggal dalam draft.. kita go on slow-slow k.. (ni kira dah tenang ckitla nie) ngeh3.. kita mulakan dengan ke'pending'ngan contest yang telah di tag oleh CahayaCintaIlahi.. sory ah kamu.. baru sempat nak buat.. hehehe... direct to the point.. saya nak join contest hangat oleh seorang blogger mantop dari blog "Because she is Nurulbadiah".. Show Me Your BFF Contest.


tiba-tiba rasa macam excited lebih sebab nak tunjuk my boyfriend BFF, sebab tu terasa nak letak gambar banyak2.. boley kan2.. lau tak boley nanti saya delete.. hmmm.. sedey... hahahaha....




okey yang nie selingan untuk cuci mata.. ngeh3..


Dear Nurulbadiah Lai,
this is my dearest best friends for ever and ever.. 3 tahun perkenalan kami di UTM membibitkan segala kenangan indah dan suka duka perjuangan. saya bangga bila ada mereka disisi saya.. walaupun kini berlainan tempat, suasana dan juga status tapi saya tahu dalam hati saya tetap ada mereka walau dimana juga saya berdiri.. merekalah insan yang menjadikan hidup saya penuh ceria dan menjadikan segalanya terisi sempurna.. Dear Lya, Lyana, Ekeen, Cekda, Nana n Leha sayaaaannnggggggggg kamu semua!! thanks a lot for everything!!!

err.. panjang plak entry nie.. hehehe.. lastly nak tag 4 orang.. baekla.... saya nak tag I AM SILAH, ORKID'SCYL, IEMA dan CIK AKI.. hehehe.. jom2.. ruangkan masa join...

dari papan kekunci: err... ntuk penganjur lau ada yang tak menepati syarat gtau ek.. nanti sya betolkan.. hehehe.. tenkiu2!!!!

15 comments:

CahayaCintaIlahi said...

wah sonoknye tengok kamoo ngan kengkwan alahai rasa nak nanes lak .. sebab indukan my fwens and kenangan2 bersama huhu gudluck yunk ;)

nadzirah aqilah said...

@cahayacintailahi:
tula kan.. rindu nak jumpa dorg.. huhuhu..
thanks ya!! gudluck ntuk kamu gak..

ïêmå å¢klê§ said...

waa sonoknya bergambar..

gluck erk aqilah (^_^)

nadzirah aqilah said...

@iema:
tenkiu2!!

Nurulbadiah Lai said...

bnyknye gmbar..
i can feel how happy u r with ur fwen kn dear..
will pick one of these pic nti utuk dipertandingkan okey..

wish u gud luck ya

ghost writer said...

entah orang ke berapa Nadz nih aku tengok yang join contest nih..

eh..Silah yang tag rupanya.

nadzirah aqilah said...

@nurulbadiah Lai:
yup.. hehehe..

thanks a lot ya!

@Ghost writer:
mesti dah bersepah kan.. hahahaha

YUL said...

wah, bestnye kan, ada friends macam tu, huhu, yul tkde kot friends-friends yang forever-ever and ever macam anis nie, hikhik

nadzirah aqilah said...

@yul:
err.. ye ke? hehehe.. sebenarnya waktu kat u la baru jumpa friend forever-2ver nie.. terasa macam karib giler.. even sume dh jarang jumpa pun lau ada masa kami akan lepas sekali.. hehehe

i am S!L4H.. said...

kak nadz. dia saat ini silah x blik rmh lg. tgh dok wt kje yg nk kne anta arini. huwaaa

eh kak nadz, byk nye gamba. haha yg las tu ramainye. byknye helmet. mcm askar la plak. agagaga

ghost : aik, mne ade silah tag la, silah yg kne tag. >.<

kak nadz, ghost salah paham tu. ngeee

nadzirah aqilah said...

@i am silah:
alahai.. sian kamu... xpe2.. teruskan usaha kamu menyiapkan segala benda k.. ehh.. jap2.. apa hntar rini?? bior betolll!! cepat silah!! kesuntukan masa dah nie... gud luck2!

perasan x gambar pakai helmet tu kan kami pakai helmet terbalik.. hahaha

eh.. baru perasan.. alamak GW.. silah telah ditag oleh saya tu.. hehehe

dotblogspotdotkom said...

kengkawan lama ..ntah kemana dah..ilang tak dapat dikesan... huhuhu

Faziera said...

wah..banyaknye gambar..sweet je tengok..hihi gud luck tau..^__^

visit from blog because she is nurulbadiah.. ;)

nadzirah aqilah said...

@dotblogspotdotkom:
hehehe... insyaAllah mesti jumpa juga tu..

@faziera:
heheh.. tenkiu...

i am S!L4H.. said...

td sgt rush. pstu blik dr wt kje mmbute x hingat. adehhhh

perasan2. tbalik. heee

Related Posts with Thumbnails