Followers

Friday, March 18, 2011

8
Warkah Untuk Kamu

Assalammualaikum w.b.t dan salam sejahtera..

Cekda,

syukur alhamdulillah.. perkenalan yang bermula di kolej kediaman semasa melakukan aktiviti khidmat masyarakat akhirnya berkahir dengan sebuah ikatan yang sah.. percayalah.. kalau ada jodoh tak kemana.. dan tarikh 12 Mac 2011 menjadi saksi kepada pertukaran status kamu menjadi hakmilik dan isteri yang sah kepada Wan Mohd Hakimi.. alhamdulillah.. semoga kamu akan menjadi seorang isteri yang sentiasa menampung bahu suaminya ketika susah mahupun senang.. dan juga semoga ikatan ini akan kekal hingga ke akhir hayat... amin~~ semoga restu Allah s.w.t sentiasa bersama kalian berdua...

cekda, maaf berjuta-juta lemon sebab anis tak dapat hadir bersama-sama teman yang lain ketika tarikh tersebut atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan.. tapi itu tak bermakna anis lupa akan cekda.. ingatlah sampai bila-bila, dan dimana juga anis dan yang lain-lain berdiri dalam hati kami tetap ada cekda.. status cekda sebagai seorang isteri kepada suami bukanlah penghalang kita bukan... kami tetap sayang cekda...

oh ya.. anis dah tengok gambar dorang masa pergi rumah cekda dulu.... pehhhhhhh... anis curi gambar dorang di fb... hahahaha

cekda... siyes.. kamu nampak lain... seri pengantin mungkin... tapi kan... err.. errr... macam terlebih putih la make up cekda.. tapi xpela.. cekda tetap nampak gojes... errr... kimi pun sama.. segak bergaya.. dan paling tak puas ati ialah mereka2 yang menjadi model di belakang....


huh! mana gambar saya??? sedeyy.. tate.... leha pun xdpt dtg kan.. leha lagilah jauh di sabah... 

haa... ni la.. memang sya x puas ati ngan dorang nie.... sakan sume d sana.... 

hmm... next week rombongan ke rumah Kimi plak kan? semoga semuanya berjalan lancar... tyme nie mesti ramai member2 kimi yang dtg.. kem salam la kat dak-dak kolej kita... lama x dengar cite dorang.. hehehe.. cekda bila mau balik johor balik? xsabar nak jumpa cekda.. rindu plak.. boley kan kimi? hehehe.. oh ya.. nasib baik sempat teman cekda shoping barang kawen hari tu at least tak la terkilan sangat.. ngeh.. okey cekda.. waiting for you here.... take care.. congrats99x! semoga menjadi isteri yang soleha... dan bahagia hingga ke akhir hayat... insyaAllah.. amin~~~

dari papan kekunci: lepas cekda macam ada sorang lagi je yang mengikut jejak langkah dia.. tak sabarrr nak tunggu.... kena kosongkan tarikh ni supaya tak terkilan sangat... hehehe...

8 comments:

ghost writer said...

12 mac itu hari ULTAH aku..

Happy wedding day untuk kawan kamu,Cekda.

HEROICzero said...

haha congratz~

*masih ada rasa terkilan sebab tak dapat hadir majlis kahwin kawan. =S

i am S!L4H.. said...

merah mak ngah tu. heee

ïêmå å¢klê§ said...

bestkan tgk mmber2 kawen...
terasa gatal gak nk kawen wlaupun xde calon lg..hihi.....

Hairil Rizal said...

Hmmm...bila tibanya seru itu memanggil manggil... Hehe!

Ada sesuatu dirasai dihati wahai cik Anis?

Takpe...slow and steady sis!
p/s: Take care and smile always ya Anis :)

dotblogspotdotkom said...

lepas nih turn kamu plak yee.. huhuhuhu

nadzirah aqilah said...

@ghost writer:
wahahaha.. aku dh buat wish special atas kelewatan aku mengetahui tarikh ulang tahun mu sahabat ku... hehehe

@HEROICzero:
betollah kan.. memang mcm terkilan sebab tak dpt turut serta weding bestpren..

@i am silah:
merah always da best silah.. ngeh3

nadzirah aqilah said...

@iema:
setuju2!! ----> gedik kan saya.. hahaha

@hairil rizal:
mulut terkunci untuk berkata2.. hehehe...
i am da coolest gurl in da world! chewahhhh

@dotblogspotdotkom:
aiyakkk.. saya? urmm.. errr.... hehehe

Related Posts with Thumbnails