Followers

Tuesday, March 15, 2011

9
Entry Rojak Petis

Assalammualaikum w.b.t dan salam sejahtera...

mula-mula buka komputer opis mesti perkara pertama kena buka ialah check email, pastu blog n then fb... sebagai seorang blogger yang kepochi macam saya apa sahaja yang terlihat kat depan mata mesti nak strory2 kat blog.. ini adalah suatu perkara wajib.. sampaikan nampak ada taik cicak kat cermin kete pun rasa nak snap gambar pastu nak story kat blog.. apa motif? ntah.... dah nama pun kepochi kannn.. lalalalala

tapi bila sume benda bertunda-tunda dan macam best je nak buat entry kat blog terus jadi blur.. buka fb tgk member upload gambar weding cekda ngan journey dorang ke kelantan.. peh.. jeles2.. nak wish kat pengantin nak buat entry.. eh.. tiba-tiba teringat entry semalam g tioman tak habis story lagi.. eh.. hari ahad ritu besday ayah.. wajib buat entry berkenaan dengan surprise kami.. eh.. ada tag ntuk GA ngan contest banyak bersusun xpernah buat.. kata je nak buat.. eh.. tsunami kat jepun pun nak citer gak baru nampak prihatin dengan keadaan semasa.. eh.. eh.. dan eh.. haa... bila jadi macam nie mula la jadi bingung....

pastu jadilah entry serabut macam nie... pastu ngah bingung2 tiba-tiba terasa badan seram sejuk.. air-cond high sangat ke pasang.. eh.. x juga 26darjahcelcius.. kira okey la kan.. takkan ada 'penunggu' kat opis nie? eh.. xkanlan.. nape ek.. nape... nape.. tekak rasa lain macam.. errr... demam..? pehhhhhhhhhh!!!!!


pastu tiba-tiba rasa macam nak stop blogging.. tapi macam sayang ya amat... tak boley2.. i love blogging!!! arghh!! tiba2 rasa sakit perut... pehhhhhhh.... bingung....


at the end.. inilah entry yang terhasil.. eh.. kira okey la kan... hahaha.. pehhhhhhhhhhhhhh..... wait for me la for 2-3 days.. hehehe.. i'll be back soon!!! pehhhhh lagi... hahaha....

dari papan kekunci: silah.. ritu balik dari tioman kami lepak minum cendol pulut kat mersing.. pehhhhh.. sentap! sekali sedut je.. dia punya rasa lemak... membelai jiwa.. hahaha.... apsal skarang entry mesti nak ada ayat 'peh' tu ek? urm.. ntah.. pehhhhhhh.. eh.. peh lagi.. ah.. pening2... hahaha

9 comments:

CahayaCintaIlahi said...

hehe siannye kamoo yunk
bz ek.. kte stat lusa ni bos
da masuk blek huhu tak bole nak
aktif macam selalu la huhu
neway.. goodluck ekh tkcre ;))

nadzirah aqilah said...

@cahayacintailahi:
oh.. ye kan.. boley lupa plak bos kamu xde.. hehehe.. tenkiu ye sebab selalu je memeriahkan tempat nie.. sayang kamu lebih la!!

HEROICzero said...

bz hu? no worries. take ur time.

keep on writing! =)

ghost writer said...

mana picca rojak petis nya nadz...?

i am S!L4H.. said...

eh knape ni kak nadz? ape yg telah menyebabkan akk mcm ni? adehh kesian kpale akk senget cm kucing tu ke? perghhh
saba2.

hah? dari papan kunci tu x bole tahan. huwaaaaaa
nak cendolllllllllllllllll.
rase lemak sekali sedut? nti b'lemak2 la akk. ayokkk. lalalala *ayt cover jeles*
bole?

Puan Kutu said...

pehhh (guna ayat kamo!)pegi tioman tak ajak pun.

Hairil Rizal said...

Hahaha...kena time idea berlambak mmg kalut gak nak arrange posts dan time utk publish.

Kena time tandus idea laaaagi tensen...kan?

nadzirah aqilah said...

@heroicZERO:
tenkiu2!!!!

@ghost writer:
dah sumbat sume dlm mulut baru teringat nak amik pica.. xsempat.. hehehe

@i am silah:
perghhh.. xtipu silah... memang sedap ya amat.. petang nie mcm nak cari lagi cendol.. hahaha

@puan kutu:
eh... luper.. jom2.. kita buat second trip.. ahaks..

@hairil rizal:
setuju2 dengan en. hairil!!!! tyme xde idea.. kalut! haha

Nafisa81 said...

pehh...

Related Posts with Thumbnails