Followers

Monday, February 21, 2011

17
500th Follower

Assalammualaikum w.b.t dan salam sejahtera....

salam isnin untuk semua.... tuan-tuan dan puan-puan, adik-adik manis dan abang-abang macho sekalian... kita mulakan info isnin di minggu ini dengan berita gembira... ngeh3... halakan anak mata anda ke jumlah follower saya... hahaha.. hohoho.. hihihihi... yeaaaahhh!!! alhamdulillah.. From Kota Tinggi With Love, sebuah blog hasil kerja tangan Nadzirah Aqilah (bukan nama sebenar) kini mencecah 500th Follower.. OMG!!! terima kasih kepada semua... walaupun tidak mencecah beribu-riban macam yang lain tapi jika dilihat kepada perkembangan tuan blog ini yang berblogging macam siput sedut ngan biskut chipsmore ini, kejayaan ini adalah suatu kejayaan yang membanggakan.. chewaahhhh!!!!!! hakhakhak.. jom lihat siapa yang bertuah............... cekidaout....




blog yang berwarna biru ini ialah kepunyaan kak Zaidah... big clap untuk kak zaidah!! Plapp!! Plapp!! Plapp!! hahaha.... kita review ckit profile kak Zaidah ini ya untuk kita sama-sama menambah kenalan alam maya nie.. untuk pengetahuan semua kak zaidah dah pun mendirikan rumah tangga selama 8 tahun 5 bulan dan 1 minggu bersama suami tersayang. dan mempunyai 3 orang cahaya mata, Nurulain Nabilah, Muhammad Nabil dan Muhammad Firas... ketiga-tiga orang ni sangat comel okey!! x caye? haaa... tgk kat header blog tu pun dah nampak dah kan.. errr... sebenarnya segala maklumat diperolehi dari blog tu sendiri.. alaaaa.... kat daisypath tu.. hikhikhik...

baeklah!!! saya dah jadi follower kak zaidah.. anda bila lagi??? jom sama-sama kita tambah sahabat maya kita di blog ComeL... btw.. thanks Kak Zaidah!!!!!!

dari papan kekunci: rasa bahagia plak buka blog hari ini n baca comment semua.. terima kasih tidak terhingga kepada rakan semua yang sentiasa buat saya tersenyum!!! u all are fantastic!!!!!! lalalalalalalalalala....

17 comments:

Encik MamaT said...

lama tak buka.. anis semakin maju selari dengan arus pembangunan negara.. ahhaha

krole said...

wuahhh!!!tahniah wak!!!krole sntiasa akn suport u..sal penulisan wak mmg kreatif..kep it up...adus ejaan ni ngeee~

nadzirah aqilah said...

@encik mamat:
yaa!!! itu dia!!!! selari dengan arus perkembangan terkini ya encik mamat!!! hehehe

@krole:
terima kasih!! terima kasih!!! terima kasih lagi sekali!!!!! err.. terima kasih lagi!!! (itu je yang mampu diucap dengan kata-kata) hehehe

CahayaCintaIlahi said...

wah... tahniah dear.. u make it..
tak lama lagi tu .. menceceah la ribu riban yunk.. weee tahniah tahniah.. kte da masuk da blog kakak comel tu comel kan hehe ;)

nadzirah aqilah said...

@cci:
tenkiu2!! yup!! comel kan2!! ada upin ipin bagai.. teruja... plus anak2 dia sume kiut.. hehe

ghost writer said...

wallah..sudah 500th follower..tahniah!semangat lagi lar nih..

nadzirah aqilah said...

@ghost writer:
yeahh!! semangat!!!! hahaha

YUL said...

wah! tahniah, banyak seh follower. huhu, bila lah yul dapat follower banyak macam tu jugak eh? hehe

nadzirah aqilah said...

@yul:
thanks yul... alaa.. lambat laun mencapai jugak tu.. sya pun dulu pernah gak terfikir.. tgk.. dh dpt dh.. xsangka kan.. hehehe

YOUsoF said...

Sangat² tahniah tuk Cik Aqilah!! ;D

Moge blog ni terus terjangkit kecomelan blog Kak Zaidah tu.

Yang terbaik ok!

nadzirah aqilah said...

@YOUsof:
sangat2 terima kasih yusof!!!

mudah2han... kamu jugak!!

org kota always da best!!

aibaks said...

tahniah aqilah.. da ramai kawan2 yer?

Zaidah said...

terima kasih adik.....akak baru aje check kat cbox dapat mesej terus kemari.....siap promote lagi tu..tak sangkakan....sayang adik...

Uchi kay-f @hmad said...

wah beshnye awk!

HEROICzero said...

woah! CONGRATZ! =)

nadzirah aqilah said...

@aibaks:
mekaseh2.. yup.. bertambah. hehe

@zaidah:
mekaseh ntuk kak zai jugak coz sudi follow saya.. ngeee...

@uchi:
hehehe..

@HEROICzero:
tenkiu!

i am S!L4H.. said...

kak nadz. x nk wt kontes ke..agagaga

Related Posts with Thumbnails