Followers

Tuesday, March 22, 2011

12
Sambutan Ulangtahun Ke-50

Assalammualaikum w.b.t. dan salam sejahtera...

saje nak gtau dulu, semalam saya MC so bermakna saya tak keje la kan.. ok dah cukup.. tu je untuk mukadimah kiter kali ni.. kira okeyla kan.. kalau dah nama MC tu paham-pahamla kan nape.. fullstop..

sebenarnya lama nak terbitkan entry nie, tapi akibat kekangan masa dan sifat malas yang merajai diri terus jadi entry ini terperap lama.. punyelaaaa... ingat lagi entry kami ke Salang Indah, Pulau Tioman? berkaitan dengan entry tu, sebenarnya saya ngan family ada rancang satu surprise untuk Ayah sempena dengan Ulang tahun kelahiran beliau ke-50 tahun pada 13 Mac 2011... kami rancang awal plan ngan staff AgroBank yang menjayakan program tersebut.  and at the end.. syukur.. semuanya berjalan dengan lancar.. bukan mudah okey nak buat surprise macam nie. kena nyorokkan kek, special hadiah (frame) dari pandangan ayah... so.. jom tengok sedikit rentetan peristiwa waktu kejadian...

tengok-tengok.. ayah saya malu... ibu buat surprise usung kek ntuk ayah... sebenarnya ayah adalah MC pada malam tu, so ayah macam agak tergamam bila tempat dia di rampas oleh beberapa staff AgroBank yang turut menjayakan surprise tersebut.. ngeh3.. elelelele.. ayah malu!!! (MC disini membawa maksud yang lain dengan MC saya diatas ok, sebab ia bermaksud pengacara majlis..) 

.................................................

ni la hadiah yang dapat kami sediakan.. 

Selamat Hari Lahir Ayah.. Sayang Kamu!!!!!!! 
(sila abaikan pose budak sebelah ayah tu k.. mcm agak over cikit.. huh.. menci..)

 inilah hadiah yang mampu kami berikan untuk ayah tersayang... semuanya ayat dan design adalah dihasilkan oleh saya sendiri.. ini sahaja yang mampu kami berikan sebagai tanda kasih sayang kami, kerana kami tahu, walau segunung intan permata yang dihulurkan tetap tidak dapat membalas jasamu yang seluas pantai dan lautan.. hanya Tuhan yang mampu membalasnya.... LOVED U AYAH, HJ SUKARTI BIN KANDARI!!

last but not list... hahahahaha

ada orang gtau saya tarikh 12 Mac merupakan hari ULTAH beliau juga.. so... hari ini, kira lewat seploh hari la kan.. kira okey kan2.. jadi untuk sahabatku, Ghost Writer, Hepy Belated ULTAH, Ghost Writer!!! hehehe.. kalau nak tau ULTAH tu apa.. silalah tanye sendiri dengan beliau... hahahaha...

Dari papan kekunci: ekceli in dis two weeks i'm waiting for one big surprise which is change my old routine (maybe).. (punyela berhabuk spiking.. sila abaikan.. ngeh) hmmmm.. what gonna happen?? angkat tangan sambil angkat bahu..... tungguuuu.... tiba-tiba teringat kamu.. nak jumpa.. boley?? (sambil tangan terkup telinga, mulut tutup rapat dan mata terpejam ketat). macam bizi la lately... maafkan saya tak dapat tiba di tempat anda.. huhu.. really2 sory.. sob3

12 comments:

ghost writer said...

kira aku lebih tua sehari dari ayah kamu Nadz...haha!

selamat ULTAH juga untuk ayah kamu.moga terus membina kebahagiaan untuk family.

God bless u all

nadzirah aqilah said...

haaa?? adakah ini bermakna umur kamu sebaya ngan ayah saya? alamak kena panggil pakcik ke ni?? aiyokkk.... *konfius*

tenkiu GW! untuk kamu juga... semoga kebahagiaan sentiasa mengiringi kamu...

Puan Kutu said...

sweet sekali this suprise!

YUL said...

wah2! seronok gile eh, terkenang arwah ayah, jadi sedih pulak-.-

i am S!L4H.. said...

wahhh kek. sis, ade lg x simpan kek tu dlm peti?

semoga pnjg umo utk ayh sis~

Hairil Rizal said...

Ahah, hepi besday utk ayah Anis. Tak nampak mcm dah 50 thn pun. Seriyes!

Seronok kan buat serprais serprais ni. Rasa puas tak terhingga bila org yg diserprais mmg terkejut beruk dgn serprais yg diterima!

nadzirah aqilah said...

@puan kutu:
hehe.. ayah pun xingat besday dia waktu nie..

@yul:
doakan semoga arwah ayah yul sentiasa berbahagia dan dilimpahi rahmat disana.. insyaallah.. amin~~

nadzirah aqilah said...

@i am silah:
kek? lau ada dah naik berkulat dah cik silah oii... hahaha

tenkiu ya!

@hairil rizal:
hehehe.. nanti sya sampaikan kat ayah ek..

betol2! setuju!! memang rasa puas giler bila orang yang kita buat surprise tu terkejut n tak sangka.. rasa macam nak plan surprise lagi.. ngeh3

i am S!L4H.. said...

x kire x kire bkulat pon nak.
erkkk~

*pitam 8hari8malam*

nadzirah aqilah said...

@i am silah:
aiyakkk!! nak? boleyy.. no hal lah.. bukan pitam lagi dah... silap haribulan masuk icu.. erkkkk

CahayaCintaIlahi said...

wah epy belated besdsay tuk ayah nadz.. ;)

i am S!L4H.. said...

hahahaha.
x nakkkkk T_T

Related Posts with Thumbnails