Followers

Wednesday, February 09, 2011

21
Nak Join Bloglist Krole Boleh??

Assalammualaikum w.b.t dan salam sejahtera...










hahaha.. merapu jap ngan gambar-gambar domo tu sebabnya Krole, selaku penganjur memang amat-amat fanatik ngan domo-kun nie.. sebenarnya nadz cuma nak inform kat anda semua yang Krole ngah buat contest untuk tersenarai dalam bloglist beliau. siyesly, nadz memang teruja nak join coz krole merupakan salah seorang sifu nadz dalam dunia blogger.. hehehe.. sebenarnya tak lama pun contest nie dibuka hanya sehingga jumaat nie, 11.02.2011 jadi siapa cepat dia dapat. hahaha.. untuk yang berminat jom usha kat sini... errrr.. banner krole nadz letak kat cnie ek.. hehehe.. oh ya.. sebelum tu nadz nak tag my dear darling.. Cahaya Cinta Ilahi untuk join contest nie.. hehehe...


dari papan kekunci: untuk member serumah krole yang mengadili.. psstttt... tulun jangan lupakan saya!!!!! hahaha.. wink2.. btw.. thanks Krole untuk contest nie! i likeeeeee.....

21 comments:

krole said...

hehehehe~krole suke sgt ngan en3 wak~ngeee...kreatif sgt yeahhh!!!i realy luv uuuuu~!!!ups...i mean domo~!!!!ngeee

nadzirah aqilah said...

@krole:
mekaseh2.. hahaha... tba2 rajin kan... plus usha gambar domo nie kiut2 belaka sumenya.. i luv u tooo!!!.. upss... unntuk domo jugak.. hahaha

AIMAN said...

comei la kartun2 tu.. lawak pon lawak.. heh

Encik MamaT said...

wah... kiut la.. haha

nadzirah aqilah said...

@aiman:
hehehe.. mekaseh aiman.. (^__^)

@encik mamat:
mcm tuannya kan3... ngeeee

ejai_ej said...

huhuhu.. semangat tu.. kelako la ko punyer domo tu.. lawak ngan die punyer dialog skali.. hahahah

CahayaCintaIlahi said...

uwaaaa saya telah di tag lOrh hehe ok2 yunk insyaAllah nanti de mase kte buat ek.. hehe.. tanx tagging me n gudluck for u nice entri taw lyke it !! ;)

nadzirah aqilah said...

@ejai_ej:
hahaha.. mestilah semangat.. sebab nanti xdpt masuk bloglist dia.. hikhikhik

ïêmå å¢klê§ said...

best dan kreatif la karton ni..
suke...

nadzirah aqilah said...

@cci:
hahaha.. ada masa nanti u buat k.. tapi tarikh tutup sampai jumaat nie.. btw.. mekaseh yunk coz always support i.. terharu.. hahaha

@iema:
hikhik.. mekasehh.. (^__^)

ghost writer said...

silakan join Nadz..mana tau krole pilih kau sebagai pemenang sebab entry ko yang sangat hebat nih...

nadzirah aqilah said...

@ghost writer:
hohoho... bangga plak rasa.. hahahaha

♥cik cahya♥ said...

kreatif la awak ;) suka. gud luck ;D

ADfeez said...

hahaha.. gigihnyer... ekekeke... nk masuk jugak lah!! ;D

YUL said...

wah, peminat domo eh, kehkehkeh

lisa surihani kene sound dengan blogger

Uchi kay-f @hmad said...

domo tue..ngeh ngeh ..hot item ni taw cik nard!

nadzirah aqilah said...

@cik cahya:
mekaseh.. hehehe..

@aD:
cepat2.. sampai jumaat je.. lambat xdpt join nanti..

@yul:
minat sbb krole nie pun minat giler ngan domo.. pastu baru tau kiut rupanya minatang ni.. hahaha

@uchi:
tu la pasal.. lambat betol sya tau psl benda nie.. hikhik

i am S!L4H.. said...

haha...pndai la sis wt dialog tu...ngeeeee

nadzirah aqilah said...

@silah:
tiba2 rajin.. tgk domo nie kiut sangat!!! hahaha

i am S!L4H.. said...

msti ingt domo ingt uncle krole kan...hakhakhak....

nadzirah aqilah said...

@silah:
mestilah.. dah positioning dia mcm tu.. asal nampak domo kat kedai je trus mind nampak krole.. hahaha

Related Posts with Thumbnails