Followers

Friday, January 21, 2011

24
Semalam Yang Hangat

Assalammualaikum w.b.t. dan salam sejahtera, Salam satu Malaysia (wah.. panjang pule mukadimah hari ni)

ingat lagi entry nadz hari rabu yang lepas? ada yang cuba mentafsir siapa yang nadz excited sangat nak jumpa. nak tahu siapa?? 

insan yang amat-amat nadz rindui
insan yang banyak menghangatkan hari-hari nadz
serta insan yang nadz anggap sebagai adik beradik nadz sendiri
insan ini adalah insan yang lebih nadz sayang dari seorang kekasih

hampir 70% mengatakan i have a dated with my boyfriend.. i wish.. tapi itu tidak akan berlaku kerana saya adalah single (sesi mempromote diri disini.... hahaha) makanya tekaan anda adalah salah!!!!! insan yang nadz maksudkan ialah mereka!!!!!!

 sila abaikan model tak bertauliah yang berbaju coklat tu okey....

 nadz, lya, liyana n ekeen...

 korang nak tau simbol tangan kat mata tu sape yang start buat????? cekidaout gambar kat bawah....

 taraaaaaaaa... ini lya, rumet nadz di UTM selama 3 taun.. nadz xpasti sama ada ni style baru dia amik gambar ke apa.. tapi smalam kebanyakan posing lya mesti ada style tu.. stylo x? hahaha



yang ada di gambar ialah:
Lya - my Wonderful rumet for 3 years at UTM 
Lyana n ekeen - currently continued their master study at UTM 
yang tidak dapat menghadirkan diri:
cekda - bakal mendirikan rumah tangga, InsyaAllah bulan 3 ni
leha - yang berada di kampung halaman beliau di Keningau, Sabah
nana - bekerja di KL atas faktor jarak beliau juga tidak dapat menghadirkan diri

Sahabat Selamanya.. Semoga Ukhwah yang terjalin ini akan kekal hingga ke akhir hayat.. Amin.. 
LOVE U!!!

Tazkirah Jumaat: Allah s.w.t berfirman di dalam Al-Quran, janganlah kamu berpecah belah, andai terdapat perselisihan faham, rujuk Al-Quran dan InsyaAllah selesai masalah.. (ayat ini selalu digunakan di sekolah dulu.. (^__^)

24 comments:

NARDtheNERD said...

wow.
reunion ke ni?
hehe.
:)

Encik MamaT said...

bestnya.. takde orang nak jumpa encik mamat kee.. kekee

nadzirah aqilah said...

@nard:
hmmm.. lebih kurg jugak kot.. tapi lebih kpd sembang kencang.. kui3

@encik mamat:
ada2... your wife hari2 nak jumpa encik mamat.. hehehe

i am S!L4H.. said...

wahhh gather2 gtu...heeee
nk jmpe kak nadz jugakkkkkkk...
ngeee
*smlm silah pon ade klua ngn bdk klas....jln2 wt bsing..ha3*

biskut said...

hahaha...ingatkan date ngan pria ganteng..rupanya gathering.

comey2 belako....hihi

ala,kat kota apa lak nak kantoi..duk diam2 kat kota tinggi centre point tuh.hihi

nadzirah aqilah said...

@biskut:
hehehe.. okey bisk.. next tyme lepak kat situ plak.. kui3

Miss dorayAki said...

wahhh~ besnye jmpe kekawan! psst, bila nak jumpa aki lak? ngeh3~

nadzirah aqilah said...

@miss dorayAki:
haaa.. tu la kan.. ada masa mesti InsyaAllah jumpa punye.. hehe

Miss dorayAki said...

haha aki duk ganu. dekat ke kiter? hik3

nadzirah aqilah said...

@miss dorayAki:
jauh la dear.. nadz kat johor.. lau dekat bley jumpa.. hehehe

i am S!L4H.. said...

kak nadz x perasan komen silah ke??huwaaaaa T___T

nadzirah aqilah said...

@Silah:
alamak!!! MY DARLING SILAH!!! SERIESLY BUKAN TAK PERASAN TAW TAPI AKAK TERLUPA NAK REVIEW, COZ TADI AKAK G USHA FB SILAH TGK GAMBAR SILAH GATHER2 NGAN MEMBER!! HUHUHU.. SORY2.. NI AKAK DEDICATED SIAP BG HURUF BESAR UNTUK SILAH MY DARLING.. NGEEEEEE...

CahayaCintaIlahi said...

wah2 bahagia nye tengOk kamu dan kengkawan.. huhu

psst : salah teka la pulak yunk ngeee malU jew hehe.. adehh.. ;)

nadzirah aqilah said...

@cci:
lama xjumpa.. lepas kan rindu la kununya.. hehehe

xpe2.. xde adiah pun disediakan bukan u je yunk ramai lg yg silap.. hahaha

i am S!L4H.. said...

yeke?huwaaaa jgk...ngeee
usha gmba kt fb??ngeeee
oh tidakkkkkkkk~~

akak capslock tulisan ni..silah mlu2 tupai dh ni..hahahaha

Uchi kay-f @hmad said...

wah ade gathering ke ni?

mmg style lah cik lya tue..!

YUL said...

comei2 betui la gadis2 diatas tu, huhu, lagi2 buat style tgn bulat kat mata tu, hee

Hairil Rizal said...

Dah agak dah...mesti pegi dating dgn kawan jibam jibam dia tu.

Ntah bila la nak baca dia pegi dating dgn a special guy....

Nobita Sensei said...

stylo betul cara posing tu..haha.

Uchi kay-f @hmad said...

ehem3..ni pedagang mosepad dah dtg... mouse pad......mousepad... meh2 dtg blog saya...ade byk design mousepad..hi3 :p hello kitty,twilight,apple mac,cute cat kitten,sponge bob.........


http://uruchimaru-kf.blogspot.com/2011/01/merajuk-dengan-ebay-jadi-saya-nak-jual.html

REPUBLIK N9 said...

wah3 best la ngko jalan2... gua duk rumah je minggu ni ha3

dyah pinky! said...

wah. happy friends.

:)

CahayaCintaIlahi said...

hahaha btOL tu dear ngeee ;)

Norfahana said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
saya sgt jeles!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!huhuhu
(T_T)
rs mcm nk nangis...ari 2 dh la jmpa anis je..yg len2 xdpt jmpa.....hukhukhuk.....
rndu gle dgn korg!!!!!!

Related Posts with Thumbnails