Followers

Tuesday, January 18, 2011

14
400th Follower

Assalammualaikum w.b.t dan salam sejahtera

hahahahahahaha...

saje bagi gelak dulu, entry semalam dah bagi entry badmud, sekarang kita kena ceriakan suasana pagi.. anda dah rasa kebahagiaannya? sudah? bagussss... wink.. wink.. alhamdulillah.. untuk kesekian kalinya, semalam, terciptalah angka Follower Nadz yang mencecah 400.. Great!! kebetulan semalam Lawyer nadz ada bicara dan outstation jadi semalam nadz habiskan masa di opis dengan BW, sambil menghiburkan hati. dan ternyata, insan-insan yang bernama blogger itu memang cukup peramah dan sentiasa menyokong rakan mereka. terima kasih semua.. dan secara tidak langsung wujudnya insan yang bernama Nazirah (sama kan2? cuma nadz ada huruf D) dari blog Cahaya Cinta Ilahi hadir menjadi Follower ke 400 From Kota Tinggi With Love... Banzai!! Banzai!!

biar nadz introduce kenalan yang amat ramah tamah nie dengan CCI (Cahaya Cinta Ilahi). even baru kenal dengan cci tapi memang tidak mengecewakan, memang friendly habis, sempoiiiiiii.. mungkin sebab kami sebaya jadi segala benda jadi selamba. hahaha. kalau nadz red rangers, cci pula green rangers.. tak percaya? anda boley menggerakkan mouse anda ke Cahaya Cinta Ilahi.. ini buktinya...


hijau kan2... btw, thanks cci yang comel atas kesudian menjadi salah seorang teman nadz. begitu juga dengan teman-teman yang lain. tanpa anda semua siapa la nadz di dunia ini yang hari ini mampu berdiri disini menjulang trofi yang diidam-idamkan oleh semua orang.. uhuk2.. okey.. mengarut disitu.. untuk cci, sory poket nadz dah rabak tak dapat bg surprise.. tangan pun keras kayu, tak boley nak cipta benda kreatif nak bagi award.. makanya inilah yang mampu nadz sediakan.. touching tak?? lalalalalalala... untuk semua.. marilah semua kita menambah kenalan dengan Cahaya Cinta Ilahi!!!!!! cekidout... (^___^)

dari papan kekunci: hari ini nadz tak boley gerak macam semalam, tapi nadz janji lau ada masa nadz akan balas kunjungan sume.. (tak sabar rasanya nak reply SB korang, banyak betol pesanan yang menarik minat nadz.. hahaha)

Hari ini Nadz berdiri dengan penuh kekuatan melupai segala yang berlaku.. Terima Kasih semua!!! Terima Kasih Allah....

14 comments:

CahayaCintaIlahi said...

uwaaaaa... siyeeezzz.. raSA nak nAngeESSs.. hek2.. tank you. tank yOUUu.. hehehe suke suke sukeeeeeeee.. weeee.. glad to be ur friend.. yep.sesunggUhnye dunia bLogging tu mang inDAh pOwn.. lagi2 bile de bLogger peraMah mAcam kamu.. yeah..tq..


psst : alhamdulillah mOod kamU da kemBali ok saya sUkew..weeee ;))

nadzirah aqilah said...

@cahaya cinta Ilahi:
hakhakhak.. welcome2.. tenkiu ntuk kamu juga yang sudi meluangkan masa disini.. (^__^)

saya pun sukew mud sya x seperti semalam.. hahaha

NAJ HEBAT said...

Ada yang terharu tu. Tahniah. lalala

nadzirah aqilah said...

@Naj hebat:
ada ek? bagus2.. haha

biskut said...

pasti salah seorang korean fans lagi tuh...hihi

semakin ramai yang menyukai kamu nadz..congrats.

nadzirah aqilah said...

@biskut:
eh.. xpasti plak peminat korean ke japanese.. hihihi

tenkiu biskut!!!

ADfeez said...

abeslah kembang cik cahaya tu satgi.. hahahah~:P

nadzirah aqilah said...

@ADfeez:
dah kembang dah pun.. hahaha

Hairil Rizal said...

Rasanya mcm baru lagi je Anis buat entry utk 300th follower. Skang suda lebih 400 lah! Tahniah!

Err...glad that u r feeling better now after a bad day before. :)

i am S!L4H.. said...

kak nadz..cntik la blog die...tgok kt cni je la..rse cm pnah g je blog tu..heee

Mat Ganu said...

tahniah nadz!!

nadzirah aqilah said...

@hairil Rizal:
terima kasih.. hehehe.. alhamdulillah.. everything gonna be more better soon.. ^_^

@silah:
tahu xpe.. meriah gitu.. psss.. tuan blog dia pun comel taw! harap2 dia baca.. haha

@mat ganu:
thnaks a lot!!

CahayaCintaIlahi said...

AD : hambOi2.. perli nampAk.. hehe. yeah da terkembang kempis da ni AD. hehe

nadzirah : hehe adeh malU laa... ngeeee i beSE2 jew u pun cuMey gak..ngeeee. tanx yunk... ;))

nadzirah aqilah said...

@cci:
hahaha.. halamak.. dengar la plak.. i yg malu.. kui3

Related Posts with Thumbnails