Followers

Tuesday, December 28, 2010

1
Marathon Award Lagi

salam semua...

firstly bagi nadz tarik nafas panjang-panjang dulu... hmmmmmmm.. okey dah.. lega.. adus ai! banyaknye checklist tertunggak.. hahaha.. memang pemalas kan ini budak. dan seperti yang dijanjikan semalam, saya Nadzirah Aqilah a.k.a Anis Hj. Sukarti akan berusaha sedaya upaya menyelesaikan segalanya..!!! hohohoho... kita mulakan dengan award okey... zasssssss....

********************************************

award dari Kelana yang sekian lama tertunggak adalah dalam sebulan.. OMG!!! sila tulun maafkan saya. saya tak bersalah dalam hal ini, mereka, mereka, mereka yang bersalah.. hahahahaha... tapi nadz kena jawab beberapa soalan cepuk kepala.. adeiiiiiii....

1. adakah kamu seorang yang manja?
hmmmmmmm..... tidak mungkin... tapi lebih kepada kegedikan yang melampau... hahahahahahahaha.. tapi secara seriusnya saya bukan seorang yang manja (sambil buat muka ganas)

2. bilakah kamu mempunyai blogger?
errrrrrr.... alamak tak ingat. sebenarnya dari tahun lepas lagi tapi buat suka-suki jek. bila dah ada akaun blogger tu kan bleh plak cakap "eh.. aku ada akaun blog rupenya".. dan mula bergiat aktif dalam dunia blogger mulai bulan 6 yang lalu.. (rasanya la..)

3. apakah perasaan kamu bila dapat award?
perasaan? macam ni tau.. OMG!!!! AWARD!!!!! TENKIU2!!!! (pastu terus jadi spechless sebab tak sangka ada orang sudi nak bagi award ntuk nadz nie.. hehehehe. nasib baik korang tak nampak camana nadz lompat-lompat waktu tu, almaklumlah dunia blog.. orang nampak semuanya melalui penulisan.. ngeeeee)

4. ucapan ntuk saya?
untuk en.Kelana.. terima kasih yang tidak terhingga kerana sudi menganugerahkan award nie ntuk saya.. saya sentiasa menghargai ingatan tersebut.. thanks juga sebab selalau support saya.. (^___^)


maka... berakhirlah award dari en. Kelana.. hehehe.. next...

***********************************************

award seterusnya adalah dari al-Hakim... award ntuk sahabat sempena 600 follower... hmmmm... bilalah nadz nak rasa kan.. kui3... ntuk al-Hakim.. thanks sebab sudi bagi award nie kat nadz n congrats atas kejayaan saudara dalam dunia blog ini. sory sangat2 sebab nadz lewat amik award nie.. hehehe..


next...

***********************************************

okey.... last award plak.. hahahahaha.. datangnya dari en.Krole (pemilik 2 patung Domo).. thanks Krole... well.. macam biasa la.. ada interview ntuk nadz.. nebes!! macam nak minta kerja lagaknya siap ada interview.. ngeeee...

1. apakah nama pena yang sesuai diberikan kepada Krole?
hmmmm.... ntahla ek... nadz takde idea.. tapi bagi nadz ada satu positioning yang nadz tak boley elak dalam mind nadz.. (chewah.. buat pertama kalinya nadz bercakap mengenai marketing management, lama tak praktik ne.. hahaha) positioning nadz terhadap Krole ialah DOMO... hehehe.. sory Krole..

2. apa perubahan yang anda rasa perlu ada untuk blog ini?
urmmm.... nadz nie xla kreatip, kalau tengok blog nadz pun tunggang langgang je.. jadinya.. no komen.. bagi nadz, blog Krole dah cukup kemas dan tersusun.. hehehe

3. apakah komen anda untuk blog ini?
errr.. komen lagi tu.. no komen.. no komen.. plisssss... off the camera n mic... (hahaha.. hantuk kepala kat dinding) senang cerita blog dan blogger ini, keduanya-duanya berpotensi untuk lebih maju ke hadapan. tak lama lagi Krole akan join dengan blogger hebat yang lain.. masa tu nadz tumpang bangga sekali (sekarang pun dah cukup kembang semangkuk dah bila Krole sudi tag nadz.. ngeee..) errrr... tapi sekarang pun krole dah cukup feymes apa.. hehehe

eh.. selesai... weeeeeeeeeee.....

****************************************

errrrr.... sebenarnya kan.. kan.. nadz kena tag orang taw.. hahaha.. tapi nadz bab tag mengetag nie la yang paling lemau.... sory yea nadz tak dapat tunaikan task mengetag tu.. nadz cuba dapat tag award2 ni untuk semua teman-teman.. maaf-maaf... untuk yang berminat.. sila2 amik.. ini semua untuk dikongsi bersama.. dalam dunia blog, kita semua adalah teman yang sentiasa berkongsi cerita, mengenali setiap seorang melalui penulisan yang lahir dari kotak fikiran masing-masing.. errrr... apa nadz merepek daaaaaa....

dari papan kekunci: nadz gerak dulu.... ada lagi task tertunggak yang nadz kena selesaikan.. hehehehe

saya yang menyorok di bawah meja,


1 comment:

i am S!L4H.. said...

selamat mengumpul award erh kak nadz..heeee...*padahallll*

Related Posts with Thumbnails