Followers

Monday, December 27, 2010

10
Maaf Untuk Semua

salam semua..

halamak! tepuk dahi jap... dah ada sarang labah-labah plak kat cnie. lama nadz tak dapat sediakan entry baru untuk tatapan semua. sory ya.. bagi masa untuk nadz sekejap untuk buang habuk yang banyak kat cnie. mana Power Rangers nadz ni, xmo tolong ke??? uhuk2.. okey dah siap...... haaaa.. baru chantek... (padahal takde perubahan pun masih lagi tetap begitu... hahahaha

*********************************


firstly nadz nak minta maaf dari seluruh jiwa raga, jauh didasar hati, lubuk yang paling dalam (boooo!!) untuk semua rakan-rakan yang telah tag nadz untuk award mahupun contest. nadz tak dapat sediakan entry tu. bila pagi tadi nadz tengok blog banyak plak checklist tertunda (silalah mencuci mata dengan link-link biru yang nadz dah underline kan jadi kaler merah tu) thanks a lot untuk kesudian semua tag nadz dan secara tak langsung menunjukkan yang nadz sentiasa ada dalam ingatan anda (okey sekali lagi anda boley booo saya.. hoho) mula-mula nadz ingat, nadz nak pulun semua tu weekend ni, tapi khamis hari tu adik nadz balik bercuti, jadi... memang tak lekat la kami di rumah. pekerjaan nadz secara automatik berubah menjadi driver sepenuh masa bawa adik-adik nadz jalan-jalan. aduiii.. tak tipu! memang sangat penat.. hohoho.. dan secara tak langsungnya nadz la yang jadi 'bank' bergerak dorang.. kan best kalau nadz ada abang atau kakak, bley nadz pow dorang plak bila dah kering.. hahahahahahahaha... pasal tag tu, nadz akan cuba curi masa untuk selesaikannya. untuk tag contest plak selagi belum due date nadz akan laksanakannya.. hehehehe... Hontouni Gomenasai!!!!!!


*************************************

(awas!! entry dibawah ini akan mengubah mood secara tiba-tiba jadi ianya tidak diwajibkan untuk semua membacanya...)

kadang-kadang kita akan rasa apa yang kita sedang lalui sekarang memang cukup bahagia dan sempurna. tapi hakikatnya, tanpa kita sedari, ada kalanya kebahagiaan dan kesempurnaan itu boleh berubah menjadi sesuatu yang tidak terduga serta menjadi gelombang cabaran yang cukup membingungkan fikiran. tidak bermakna untuk cuba berpatah balik ke masa lalu, kerana masa hanya akan berdetik terus maju ke hadapan. bagaikan aliran sebuah sungai yang tidak menghiraukan halangan batu yang merintangi laluan, air itu tetap terus mengalir menuju ke hadapan. dan ketahuilah bahawa tanpa sebuah cabaran dan dugaan itu, kita tidak akan pernah dapat merasai sebuah kepuasan hidup kerana dari semua itulah kehidupan kita akan menjadi lebih sempurna dan berwarna-warni. kerana pengalaman adalah guru yang terbaik dalam sebuah kehidupan. semuanya bermula dari pemikiran positif yang ingin terus bangkit melangkah laju menuju ke hadapan...........

dan saya, Nadzirah Aqilah a.k.a Anis Hj. Sukarti adalah air yang jernih yang sentiasa mengalir deras di sungai tanpa menghiraukan segala rintangan di hadapan!!!!!!

dari papan kekunci: senyum yang terukir di bibir setiap insan kadang-kala hanya sebuah lukisan potret yang cuba menyembunyikan isi sebenar di dalam hati itu.... (^_____^)

saya yang sentiasa bahagia,

10 comments:

krole said...

hehehehe~dasyat2...ngeee~

arep_lockermonth said...

hye...new follower datang singgah meh!

follow me back keh!!hehehe

http://myamigosspace.blogspot.com/

nice blog anyway!! :P..

dotblogspotdotkom said...

apa kes?... huhuhu pakcik pun dah lama tak jengah blog rakan2.. maklong le.. pakcik berkurus... ehh silap.. berkursus..... esok... 2nd last day..... N last day ada xam.. huhuhu

oraik la tu...huhuhuhu

nadzirah aqilah said...

@krole:
kui3.. sory krole tak sempat lagi wat tag awak tu...

@arep:
thanks folo cnie.. nanti sya singgah sana pulok ye... (^___^)

@dotblogspotdotkom:
aduii pakcik.. lama tak nampak (sebenarnya saya pun br muncul) hahaha.. laaa.. ingatkan dh hbs dah berkurus... hikhikhik...

AIMAN said...

amboi panjang entri..hehe.. xpe2, masa dgn adik2 lg penting dari dpn laptop

nadzirah aqilah said...

@aiman:
ni baru ckit aiman.. hahahaha.. belum bebel panjang2 lagi.. kui3.. thanks ya..

Nafisa81 said...

perghh!!ni ayat orang dah nak kawen ni..

nadzirah aqilah said...

@nafisa81:
perghhh.. akak!! buat ayat sentap la plak.. hahaha.. tang mana plak yg ayat mcm org nak kawen tu??? ngeeee..

Hairil Rizal said...

Banyak tu entry yg masih dalam draft...

Xpe...take time doing things one by one. Tak mungkin boleh buat semua benda in one time kan?

Sotong kurita ada 8 kaki pun tak bleh makan, buat ramalan dan tido dalam masa yg sama. Hehe!

nadzirah aqilah said...

@hairil:
betol tu en.hairil.. sokong2.. ngeh3.. nie sdg berusaha sedaya upaya..

Related Posts with Thumbnails