Followers

Wednesday, December 22, 2010

16
Power Rangers Bersepah Kat Sini???

Salam Sejahtera untuk semua...

sentap? hahaha.. kat sini tu kat mana ek? apa lagi kalau bukan di From Kota Tinggi With Love... macam teruja pun ada nadz rasa. tak sangka Power Rangers nak berkampung kat sini sehingga menarik minat ramai orang.. nape tak percaya? nak bukti.. takde masalah.. (bercakap dengan gaya yang angkuh sambil berpeluk tubuh) gagagagaga..




haaaaaaa.. betol kan3.. Biar betoolll.. (nada iklan Stremyx budak comel tu) so believe on me right now? tengok bulat-bulat merah yang nadz buat tu. siap ada orang cari baju Power Rangers lagi tu.. nadz rasa dah macam butik pun ada. tak lama lagi nadz nak buat persatuan Power Rangers la kat cnie. biar semua Power Rangers berkumpul kat sini. uuuiiiiii... syokkk tu... pastu bila Power Rangers dah mantap, nadz nak panggil, Ultraman plak, diikuti pula dengan Kamen Rider, Masked Rider Kabuto dengan Masked Rider Den-O sekali. bila dah cukup feymes, nadz nak panggil member-member Ichigo.. eh.. semua lelaki yang pompuan mesti ada jugak kan.. apa kata panggil Sailormoon.. ah! Complete Set!!

tapi kan yang pelik bin ajaib lagi... sila alihkan pandangan anda pada kata kekunci lain yang nadz tak bulatkan. ada juga kapal jelatik ngan surat MC doktor di Kota Kinabalu lagi bha tu.. adididiiii.. sejak bila nadz jadi doktor di sana pun nda tau nie.. psssss... mat rempit pun ada tu... hahahaha.. tapi nadz bukan tergolong di kalangan mat rempit tu sebab nadz tergolong dalam golongan minah drift.. nadz rasa nadz bawa tak la laju mana pun. tapikan adala beberapa orang yang naik ngan nadz itulah kali pertama dan terakhir dorang nak naik kete ngan nadz. nape ek? (biasanya orang yang kena macam nie bila dorang bertembung dengan masa mood nadz memuncak.. hahaha.. nasebbbb) padahal ada je orang yang bawa lagi giler dari nadz.

dari papan kekunci: nadz rasa kan Power Rangers datang sini sebab nak cari resepi Coconut Rose mungkin.. hahahaha... hantuk kepala kat dinding sekarang!!!

kawan baik Sailormoon,


16 comments:

Al said...

haha..mcm2
tp btol la,mmg ade wat entri psl power rangers kn

yg x brkenaan tu xtau la
blog kite pon ade je

~ PIJA ~ said...

ramai gile yang minat power ranger nih...!!!

aNnE said...

hahaha..ada pulak macam ni..menarik2.hehe

tigrismalaya said...

power rangers...ramai nau org minat nk gogel kot nak2 menjelang krismas nie..ada kaitan ker? hihi

AIMAN said...

go3 power rangers.. hee

hani apandi said...

haha.wujud rupanya power rangers.haha

nadzirah aqilah said...

@Al:
yup.. setiap entry ada psl power rangers.. hehehe

@Pija:
tula pasal kak.. mcm x caye.. hahaha

@anNe:
unbelievable kan...

@tigris malaya:
hahaha.. mungkinla tu...

@aiman:
yeahhhh.. gooo!!!

@hani apandi:
kena mengakui juga kewujudannya.. (^___^)

shatooman said...

semua cari power ranger merah je.. aku minat power ranger pink~ ahaks..

nadzirah aqilah said...

@shatooman:
sebab kat cnie persatuan power rangers merah.. pink??? errrrkkk.. hahaha

biskut said...

aha..ko mungkin bakal jadi ging power rangers jugak nih..bertukar!(err,mcm tuh ka dowank ek...)

nadzirah aqilah said...

@biskut:
haha.. betol bha tu.. tak lama nie, esok lusa kali saya bertukar! ko jgn jeles.. hahaha

Zero said...

go go power rangers.. ekeke

Hairil Rizal said...

Boleh jadi library Power Rangers ni!

Hehe!

nadzirah aqilah said...

@zero:
yeaahhhh!!!! go go!

@hairil:
tahu xpe en hairil.. kui3

the bert said...

org yg search baju power rangers tu..nak try wat ke??..hehe

nadzirah aqilah said...

@the bert:
mungkinla kot.. nak buat untuk cosplay.. hahaha

Related Posts with Thumbnails