Followers

Thursday, December 16, 2010

18
Follower 300th

salam semua..

syukur alhamdulillah... dalam diam nadz berjinak dengan dunia blogging ni akhirnya semalam nadz dapat mencapai follower yang ke 300.. macam tak percaya okey. nadz ni bukan macam blogger tegar lain yang 25jam dapat usha blog. kadang-kadang bila banyak keje nadz terpaksa lupakan dunia blog ni untuk sementara. sob3.. bila dah bersawang baru nadz kembali semula.. terima kasih kepada semua follower n semua teman-teman yang telah menyokong nadz. i love u all...

okey habis dah story budget skema. nak tau sape follower bertuah yang berjaya menembusi talian tu? taraaaaa....



akubersamacahya a.k.a. abc... menarik bukan nama blog nie? thanks abc coz sudi jadi follower nadz. tapi nadz bukan kreatip sangatla nak buat award-award tu (header pun orang yang buatkan) xpun banyak duit nak bagi hadiah kat abc (sebenarnya duit gaji dah habis.. hahahaha) jadi nadz sediakan post ini khas untuk abc sebagai tanda menghargai.. hehehe... keep in touch k... tapi kan satu yang nadz konfius lalat ckit. cuba korang pergi ke blog abc, korang perasan something x? cuba tengok ejaan akubersamacahya.. ada ejaan yang hilang.. mula-mula nadz ingat tak disengajakan.. tapi bila usha-usha balik.. confirm.. ejaan itu adalah sengaja dibuang huruf 'a' dalam perkataan 'cahya' tu... saje menggedikkan diri.. nadz mls nak tanye kat SB abc, nadz nak buat persoalan tu timbul disini.. hahaha.. gedik kan3??? cik abc.. sila jawab yea... hehehe

neway.. thanks abc for follow my simple blog.. selamat berbloging untuk semua. majulah blog untuk semua. hahaha.

sepupu power rangers merah,

18 comments:

akubersamaCahya said...

^^ thank you for this entri..

kenapa cahya bukan cahaya?? hua3 abc sendiri takleh nak jawab.. huhuhuhu alamak! just nak melaenkan dari yang biase kut.. ^^

gedik pun.. bukan selalu.. hik3 ^^

thanks again.. =)

nadzirah aqilah said...

hahaha.. ingatkan ada maksud special ke... okey gak kan mcm tu.. thanks for the answer..

welcome abc.. xdpt nak bg adiah beso2.. hehehe..

akubersamaCahya said...

^^ tak ape.. entri ni ag best,, hik3

nadzirah aqilah said...

hehehe.. thanks yer abc..

Shazmiey Abdurahman said...

congratz ahh nadz!! smpai jua ko 300! :) ko kena sponsor sa nih klu begini..hihi.

Nur Ardilla Najwa said...

salam. jemput join contest d blog saya.

http://jannatul-ardilla.blogspot.com/2010/11/game-for-fun-favorite-photo-contest.html

citah bukan mazid said...

tahniah dah ade 300lbey followers!
^___^!

maisyah said...

Tahniah anis dan tuan blog abc...

Kasi semangat baitu kan..

Hairil Rizal said...

Anis rajin BW...pastu entry best..sbb tu la dapat follower ramai!

nadzirah aqilah said...

@shazmiey:
adididi.. sa baru dpt ni 300 follower ko sua mo suh sponsor.. bukan ko kaya sua? elaun baru masuk bha kan??? ko la belanja sa.. hahaha

nadzirah aqilah said...

@ardilla:
thanks ardilla.. insyaAllah ada masa nanti saya join yer...

nadzirah aqilah said...

@citah:
thanks my housemate!

nadzirah aqilah said...

@maisyah:
makasi kak... yaaa... lagi2 bila akak rajin mo menempek kumin di cni.. lagi bertambah2 semangat saya nie.. hehehe

nadzirah aqilah said...

@hairil:
en. hairil.. hehehe.. thanks yer.. ada masa anis bw la.. tp kadang2 tak sempat pun..

Shazmiey Abdurahman said...

hahhaa..elaun suda abes bikin beli lapy..cemana jugak.ko la bha,hihi,,kan ko ada kerjaya suda..ada gaji..nah tuu,,hihih..

nadzirah aqilah said...

@shazmiey:
uinaaa.. pandai ko pow org bekerja kan.. habis sua ni gaji sa.. mo celebrate krismas beli adiah ma adik2.. (hahaha.. mcm ndak logik bha kan alasan)..

annRAWK said...

weee ~ tahniah ! kem slm ngan smua followers okee . *larat ke?* hiihi :D

nadzirah aqilah said...

@annRAWK:
tenkiu2.. hahaha... akan diusahakan... tapi mcm tak larat la plak.. kui3

Related Posts with Thumbnails