Followers

Friday, December 17, 2010

12
"Aku Mahu Topup FREE"

Assalammualaikum dan salam sejahtera...

pagi jumaat yang ceria.. masuk opis benda pertama nadz akan buat ialah, on komputer, on ym, sign in fesbuk check notification n lastly bertempek lama kat blog... ni dah kira macam aktiviti rutin nadz setiap hari. cuma bila nadz bizi nadz tak sempat nak blogwalking. hari nie usha-usha sb nadz, nadz nampak nadz telah ditag.. ahaks.. kali ni tag untuk join contest dari Humblemodest untuk join 1st contest dia. mana tau ada rezeki kan.. yang paling best buat nadz senyum tarik sampai telinga ialah bila nadz telah ditag oleh penganjur contest tu sendiri.. ngeeeee.... kira tergolong antara kumpulan pertama la kan.. hakhakhak.. baeklaaaaa... dengan perasaan teruja menggoda jiwa nadz lengkapkan syarat-syarat penyertaan...

+ Korang semua mestilah menjadi followers aku and like page facebuk aku terlebih dahulu ..

2-2 nadz dah buat.. sebagai bukti kukuh ntuk kata-kata itu, ini nadz sediakan.. hehehe.. ntuk follower, gambar tangkap lentok dengan id nadzirah-aqilah itu ialah nadz.. hahaha.. ntuk fesbuk plak, nampak tak ayat You like this.. nama fesbuk nadz, anis hj sukarti.. humblemodest bleh review nanti k... hehehe..

+ Buat satu entri mengenai contest ini .. Pastikan tajuk entri tersebut ialah "Aku mahu topup FREE !!"
haaaa... yang sedang dibaca inilah entry ntuk join contest tu...
+ Letakkan banner contest ini didalam entri tersebut
taraaaaaaa.....

+ Tinggalkan link entri tersebut di ruangan komen ini
dengan terpost je entry ni. nadz akan tinggalkan link kat entry contest ye.. (^___^)
+ Tag beberape orang bloggers yang lain .. minimum 2 and maximum 5
alamak... tag... okey2 nadz cuba yeaa....
citah bukan mazid (my housemate dalam bloglarian.. hehehe)
Dilla Sabbar (jom join dilla.. ngeee)
+ Akhiri entri tersebut dengan Assalamualaikum bagi yang islam .. Dan yang non-muslim pula Salam sejahtera
oryte... nanti ek.. tapi sekarang nadz belum habis membebel lagi.. hakhakhak..

lastly.. untuk sape2 yang berminat nak join dan berminat untuk mengetahui pasal contest ni dengan lebih lanjut anda boley berkunjung ke Humblemodest[dot]blogspot.. thanks to you for tag me in.. hehehe...

dari papan kekunci: banyak tag award nadz tak sempat buat.. sory yer yang dah tag nadz. jangan majuk.. insyaAllah nadz akan tetap tunaikan janji nadz..

assalammualaikum dan salam sejahtera semua.. (^___^)

kawan power rangers merah,

12 comments:

Shazmiey Abdurahman said...

saya nda pernah lagi join apa2 contest..slalu kurang bertuah klu join contest.jadi nda penah ikut bha..hihi.

nadzirah aqilah said...

sekali ja sa pernah bertuah.. dpt doploh hengget lagik topup.. tapi tu la 1st n last.. pastu teda.. hahaha..

Shazmiey Abdurahman said...

wahh..untngnya ko..jeles pulak sa..hihii.ko buat la bha contest pastu sa join,ko sabotaj yg len biar kasi sa menang.hihi.

Nafisa81 said...

gud laks!

nadzirah aqilah said...

@shazmiey:
adididi.. busuk jugak bha kan ati ko.. hahaha.. nantila.. tunggu durian runtuh sa belanja ko ya sarep... teman blogger ku yg paling sa hargai... (^___^).. tapi masa tu nda buli la ko demand minx kasut idaman ko tu.. ko kena terima jak apa sa bg.. hehehe

@nafisa81:
thanks kak.. sayam akak lebih!

tigrismalaya said...

Good luck yaa!!

Shazmiey Abdurahman said...

hahaha!!nda bha,wangi bha..manada busuk..hihih,sa ari2 kasi perfume hati nih.hihih..wagghh!! tman blogger plaing ko hargai ka?? adehh..malu2 suda nih,pndai blushing suda pipi aku,nahh..hahaha.. ok jak bha, aku men2 sya bha tuh..hihih..thnx ahh nadz.

nadzirah aqilah said...

@tigrismalaya:
thanks for your wish.. jum join skali.. hehehe

@shazmiey:
overdose mungkin tu ko letak pemerah pipi.. kasi buang ckit.. jadi "donut" plak nanti urang tinguk.. bikin malu jak.. hahaha.. ndakla.. tiapa.. ko la rajin layan sa walau sa bukan urang sabah nie.. bikin malu jak.. hahaha

Magrib said...

wah!! nice... good luck kayh!

anyway.. blog anda menarik.. sukanya.. dan.. follow anda..

humblemOdest said...

gud luck ,,
doa banyak2 yer

nadzirah aqilah said...

@magrib:
thanks ya.. nanti sya singgah sana plak.. (^__^)

@humblemodest:
tenkiu2.. kasi menang je la.. hakhakhakhak

nadzirah aqilah said...

@magrib:
thanks ya.. nanti sya singgah sana plak.. (^__^)

@humblemodest:
tenkiu2.. kasi menang je la.. hakhakhakhak

Related Posts with Thumbnails