Followers

Wednesday, December 29, 2010

6
Contest Aku dan Kaca Mata

salam semua...

lama nadz tak join contest-contest nie.. merajuk la kunun-kunun, join contest tak pernah menang.. hahahaha.. persaingan sangat sengit la caner nadz nak menang kan. tapi nadz tidak akan berputus asa!!! nadz akan terus merajinkan diri menyertai segala contest yang ada dalam dunia blog ini!!! hohohohohoho... giler mengarut..

secara jalan lurusnya, sebenarnya nadz telah di tag oleh Krole untuk join satu contest Aku dan Kaca Mata.. gagagaga.. thanks krole! boley tahan gelabah kucing gatal gak nadz bila tengok nama contest tu. nadz memang tak berapa gemar pakai Kaca Mata Hitam nie, melainkan Kaca Mata rabun.. tu pun nadz pakai bila drive je.. giler rimas... lagi pun tertutp mata nadz yang cantik nie.. hahahaha.. giler geli... secara jujurnya untuk menyertai contest ini nadz telah menyelongkar segala folder-folder gambar yang ada untuk mencari gambar nadz dan kaca mata.. okey2.. mesti nak bebel kan... tak boley ke cakap terus? buley bha....  sila-sila...

firstly, contest ni dianjurkan oleh saudara Syafiq Rosli, jika anda berminat untuk menyertai silalah ke blog beliau untuk mengetahui dengan lebih jelas lagi berkenaan syarat-syarat contest.. hmmmm... nak tunjuk gambar yang lemau nie... nadz takde gambar pakai spek itam sebenarnya.. jadi gambar terpaksa di crop dari gambar nadz ngan member-member lain..... TULUN TUTUP MATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

haaaaaa... kan aduiii... giler huduh.. xmo letak beso2.. maluuuuu... hahaha.... dah macam menyanyikan lagu negaraku plak... kui3.. ni gambar asal..


ni gambar kami last holiday sebelum semua habis study.. gambar ditangkap di Jason Bay Resort, Mersing...

hahahaha...(gelak dulu baru cerita) inilah kali pertama dan terakhirnya nadz beli kaca mata hitam.. ini ialah percutian kali pertama nadz ngan member-member di sunway lagoon. sampai je d KL kami terus serbu Petaling Street (oppsss.. kantoi suda, Kaca Mata brand Petaling Street).. lepas kami beli sorang satu, terus kami amik gambar di kedai tu.. hahaha.. over taw!!! (soalan cepu emas untuk semua.. errrr... korang kenal ke nadz yang mana satu???? harap-harap tak la... gedik terlampau!)

gambar nie boley letak beso2... nadz suka sebab gambar tuan punye kaca mata tidak ada.. (sebenarnya ada cuma tak berapa jelas.. nak tau cari sendiri) hahahaha.... secara tidak langsung nadz ingin katakan disini... nadz amat menyayangi kaca mata tersebut sebab kaca mata itulah salah satu antara tanda persahabatan kami bertujuh... really miss all dat moment!!!!

dannnnn.... nadz kena tag 2 orang... gagagagagagaga.. errr... hmmmmmm.. hehehehe:
1. aki (member power rangers kuning, asyik mc je bila suh tangkap monster.. hahaha)
2. aiman (errr... member karok lagu cinta terakhir di K-BOX.. hahaha.. gurau je.. sory aiman)

dari papan kekunci: tulun jgn komen pic 1st okey!! wish me best of luck!!!! hahahahaha

sedara sailormoon member power rangers,

6 comments:

Nafisa81 said...

ecehh...sailormoon n tha kacamata geng!!gud luck ye dikk..

AIMAN said...

xpe2 atlis ada jugak gambar.. biarlah nyanyi negaraku pun..ahha
pasal karok tu betol ke? lagu perghhh
haha

nadzirah aqilah said...

@nafiza:
hahahaha... thanks kak!!

@aiman:
nanti free join jugak taw.. hehehe.. laaa... pernah ke kiter jumpa? gurau je tu... hahaha

Syafiq Rosli said...

toing2..tuah tnh dtg jgk..all da best ya

krole said...

huhuhuhu dah join yeahhh!!!...ok pe wak...class gitu ngeee~

YUL said...

peh! haha, memang terbaik la, geng kaca mata, ehehe, btw yul follow awak :)

Related Posts with Thumbnails