Followers

Monday, December 13, 2010

6
BlogLarian

salam sejahtera semua..

heboh jugak nie kisah BlogLarian dikalangan Blogger-blogger.. nadz ni memang pening-pening lalat pasal dunia blog nie. tapi bila nadz dah kena tag, nadz pun selongkar isi kandungan segala benda yang wujud. hehehe.. makanya setelah ditag oleh kak koi dan dijemput oleh silah, dan hari ini nadz merajinkan diri untuk menyertai BlogLarian.. ini bingkisan kecil dari nadz untuk BlogLarian..

1) Pastikan ada Banner BlogLarian...


2) Jadi Follower BlogLarian.. (nadzirah-aqilah itu ialah saya, follower ke 875)



3) Lengkapkan Slogan "Saya suka berblogwalking kerana...." (tidak lebih 30 patah perkataan)

 "saya suka berblogwalking kerana...... saya dapat bertemu dengan ramai blogger yang berbeza tempat, budaya, agama, bangsa dan percakapan dan secara tidak langsung dapat bertukar-tukar cerita terkini dan sensasi selain menambah kenalan"
hmmm.. macam poyo la plak slogan nadz nie.. hehehe

4) Tag 3 orang rakan atau lebih...
hmmm.. nadz tak tau nak tag sape.. sebab nadz rasa nadz macam lewat je join... tak kira dorang dah join ke blom nadz tag juga.. hehehe.. kalau dah join sila abaikan.. hehehe


6) Akhir sekali Masukkan tajuk dan link en3 tadi dalam komen ini bersama tajuk blog untuk disenaraikan...
oryte.. akan menyusul sebentar lagi...

selesai..

daaaaaa....
sambil berlari-larian,

6 comments:

Tok Esah said...

hai cucu tok esah sorang ni!!! kemana mhilang, rindu bangat ni!!! hhehehe neway TQ tag tok, dah join dah... bgus gak blog larian ni.. laju sket masa nak BW...

nadzirah aqilah said...

hehehe..
ada tok disini.. bizi la tok.. banyak plak keje skarang.. xsempat nak jalan2 jenguk tok.. nak join GA tok pun xsempat.. hehehe.. thanks tok..

i am S!L4H.. said...

eheee,,,,slmt mnjadi ahli..

nadzirah aqilah said...

@silah:
thanks silah.. (^___^)

citah bukan mazid said...

hye!kite serumah lahh!
nice to know!saya da follow awak housemate!hehe!

nadzirah aqilah said...

@citah bukan mazid:
wah.. ye ke? owh my housemate...! thanks ya... hehehe

Related Posts with Thumbnails