Followers

Thursday, November 04, 2010

15
Pertandingan Header Tercantik Kali Ke-2

salam khamis yang ceria...

hahahaahahaha... nak gelak dulu... okey dah.. yezza.. another contest.. hoyeahhh!!! hoyeaahhh!!! mcm biasa la... kali ni anis telah di tag oleh cik mas dan juga silah (silah ni macam bagi smash balik kat akak jek.. mentang2 akak banyak tag silah.. hahahah)!!! not a big deal! dorang cakap "lukenabeb" anis pun dgn girang berkata "wakenabeb".. hahaha... anis no hal lah lau orang nak tag anis pape.. asalkan masa tu anis free.. insyaAllah anis akan sepantas kilat join.. macam skarang nie... ngeh3.. alamak.. panjang plak intro..

contest kali ni ialah contest Header Tercantik Kali Ke 2 yang dianjurkan oleh alienelliz, satu je anis nak cakap pasal penganjur nie... apsal nama pelik sangat? nasib baik bleh panggil ell jek.. lau tak confirm anis panggil dia alien.. huhuhu.. opsss... sory ell.. jarngan marah dan tolonglah terima penyertaan saya... hehehe


kali ni special ckit tau.. nak tau kenape?? sebabnya kebetulan anis memang ngah berusaha untuk tukar header anis.. bagi tempek ckit gambar-gambar gedik anis.. kebetulan cik mas sudi nak membantu... makanya, seperti yang anda semua sedia maklum, header yang anda lihat di atas itu adalah header baru yang di hasilkan oleh cik mas.. trimas cik mas!!

untuk ell, ell.... ni header baru tau! fresh! baru keluar dari oven.. tolongla kasi menang ek.. wuahahahaha... macam minta penumbuk je ngan peserta lain.. hahaha.. okeyla.. kena tempek header jugak ke? nah la.. eklusif ntuk ell.. hehehe..


seterusnya anis kena tag orang plak.. alamak.... parah-parah... ell.. urmm... sape ek... jap2........ errr..... okey2.. dapat dah.. mereka ialah:
  1. cazari (peminat jepun juga nie.. header dia pun nampak kiut, jom join cazari, onegai!)
  2. mish (mish punyer header pun nampak sweet gak.. hehehe)
  3. jomla semua rakan-rakan kita join contest nie.. hehehehe
okey.. selesai.. tu je kan ell.. yang lebih2 anis email kan ek.. fuh kanan.. fuh kiri.. harap-harap header baru yang menampilkan gambar gedik ini berjaya menambat hati ell.. hahahaha.. dah2.. full stop!


15 comments:

i am S!L4H.. said...

perghhhhhh kak..td mse bkak blog ni tbe2 terkezuttt...besau nye header akkk...trus nmpk mke akk..hahahaha
wowww..wat bnde ni erh td...

well done akk..good job....heee~

nadzirah aqilah said...

hahaha.. sajer nak promote diri sendiri.. lantakla org nak ckp huduh ke apa.. yg penting sy hepi.. huahuahua..

ni pun bkn akak yg buat.. cik mas yg tlg buatkan.. akak manala kreatip...

thanks silah!

Uruchimaru @ kf said...

patutlah header lain!

hihi..wah tak mnhn tu gambar..besarnye..!

dotblogspotdotkom said...

HEBAT header tu... mmg boleh masuk top 5 nih.... huhuhuhuh

pakcik tak reti sgt bab design nih.... kang jadi mende lain plak blog pakcik tu... huhuhuuh

i am S!L4H.. said...

ow yeke....lawa..
nti akk try la wat....senang je..
(senang engkau kate?)
heee~

alienelliz said...

orait..thanks join ya..=)

♥..permysuri_hati..♥ said...

anis...x yah sebut nama sy byk2 kali pon x pe....x kisah lah..hehehe...ok..pape pon gud lak taw...semoga ceria slalu.. :)
*adakah anda berpuas ati dgn header tersebut?* AHAHAHA !! :P

Hairil Rizal said...

Cantik header baru blog Anis ni :)

BTW, gun kat header Warlord's Armoury namanya AK-47. Buatan Russia asalnya tapi skrg byk negara dah buat under license. Sangat popular itu AK-47.

nadzirah aqilah said...

@uruchimaru@kf:
hakhakhak.. tula psl.. sume org terkejut tiguk gmbar besau tu..

nadzirah aqilah said...

@dotblogspotdotskom:
pokcik.. anis pun bukan kreatip sgt ni pun mujur ada org tulun buatkan.. hehehehe

nadzirah aqilah said...

@ell:
ell.. ada pape saya lupa x? hehehe

nadzirah aqilah said...

@cik mas:
yeee.. saya berpuas hati.. ni tulun promotekan skali.. hehehehe..

nadzirah aqilah said...

@en.hairil:
thanks.. (^___^)
ooo... asal dtg tempat en.warload je mesti tanye pasal senapang.. hehehe

si biskut said...

header ko memang penuh bunga wahai gadis kota tinggi...aku melewati daerahmu.

nadzirah aqilah said...

@biskut:
hehehe... waa... dh sampai kota dah?? caner??

Related Posts with Thumbnails