Followers

Tuesday, November 09, 2010

9
GiveAway Domain From MelRomeo.COM

salam sejahtera..

fuhhh!! sekali lagi diberi kesempatan dalam kesempitan untuk menepek lagi di sini.. sebelum anis mulakan entry-entry berkenaan dengan xtvt hujung minggu lepas anis nak siapkan dulu segala benda yang anis telah di tag oleh rakan-rakan yang lain. sory yek lambat ckit selesaikan tugas.. (^__^)

sebelum cuti deepavali ritu, kak koi ada tag anis untuk join satu GA dari MelRomeo. bleh tahan menarik gak.. MelRomeo dengan baik hati dan ikhlas (chewah! puji lebih) nak bagi domain kat insan-insan bertuah. ingat lagi mula-mula menjebakkan diri dengan dunia blog ni anis ada ckit konfius pasal domain ni. almaklumlah buta IT. yang anis tau guna jek apa yg blogspot sediakan. kui3. tapi lama-lama tu pengetahuan anis berkenaan IT ni up ckit dari buta ke rabun, tapi masih lagi belum boley nampak dengan jelas.. hahaha.. makanya, anis terima tag kak koi ni dan berbesar hati untuk turut serta GA nie.. teringin gak nak ada domain sendiri tapi tak reti (kak koi, pinjam ayat. hehehehe) sebelum tu thanks kak koi coz sudi tag anis ntuk join GA nie...


GIVE AWAY Domain Daripada MELROMEO.COM


Tag 5 Orang Kawan BLOGGERS






Wish me best of luck! bulan nie banyak plak anis join GA.. hehehe

9 comments:

Cazari said...

wahh.. tmpt pertama tu.. woot woot

i am S!L4H.. said...

ehehehehe......
sengih2 jap kat cni....

owh yg ni...tengss nti silah wat...

nadzirah aqilah said...

@cazari:
apa lg.. rajin2 kan la diri anda yek.. hehehe

@silah:
okies silah!

dotblogspotdotkom said...

i wish U luck.. U wish ME luck.... huhuhuhuh

miss nina said...

oklah tu..good luck anis

nadzirah aqilah said...

@dotblogspotdotkom:
tenkiu2.. gud luck to u too....!!

@miss nina:
tenkiu!!

Tok Esah said...

TQ anis,, nanti tok buat,, okey..

Nafisa81 said...

jgn lupe tinggalkan link kat melromeo.com tu yerr..

nadzirah aqilah said...

okey kak koi.. thanks!

Related Posts with Thumbnails