Followers

Thursday, November 11, 2010

8
Contest Mimik Muka Menarik

salam semua..

okey.. anis teruskan dengan contest anis yang seterusnya.. thanks cik bulan sebab berjaya tag anis untuk contest nie..hehehe.. puas cari tak jumpa entry ni kat blog cik bulan.. tapi setelah diselongkar akhirnya.. barulah terjumpa.. sory cik bulan lambat ckit.. tapi anis tetap tunaikan janji.. hikhik.. kali ni contest Mimik Muka Menarik dari Cik Cikin... Cik Cikin ni saya rasa lau dia wat muka natural pun dah ckup cantik x.. tak yah susah-susah capture gambar bnyak kali macam saya yang tak photogenik nik.. siyes!! xtipu.. g la usha disini.. oryte.. dipendekkan tempoh masa.. anis nak laksanakan tugas... sebenarnya contest ni memang mencabar bagi anis, anis xde gambar yang sesuai la nak letak.. habis segala album lama + album member anis selongkar.. tengokla hasilnya nanti.. tapi diingatkan disini sekali lagi, minta maaf saya bukan seorang yang PHOTOGENIK.. hahahaha...


1. blogger yang berwarganegara malaysia sahaja. either laki or perempuan. dua2 leh join contest ni.

saya merupakan seorang warganegara malaysia yang lahir dan dibesarkan di Malaysia.. kena tunjuk ic x?rasanya xperlu kot sebab bila tengok gambar ic nanti orang ingat saya warganegara jepun plak.. boooo ramai2... hahaha

2. mesti menjadi follower kat blog cik cikin tau! senang korang nak tau sape pemenang kan? takut2 juga if due date ditukarkan k. ^^
ini buktinya..


3. dah tengok tajuk contest ni pun, sure tau nak letak pic ape kan? tak kisah la gaya ape sekalipun. but, mimik muka yang paling menarik, akan menjadi pemenang!
erkk.. pic.. ni yang lemah ni.. jap ek..... tutup mata semua..!! pliss! gambar ni ntuk penganjur jek.. hahaha

hamek!!! malu2.. gambar ckit blur la... huhuhu.. bagi cite sejarah gambar ckit... gambar ni dicapture masa saya sakit mata dulu.. aishhh! memang xbleh luperr... sebab tu anis terpaksa tutup mata sebelah... kira okeyla kan.. ini jek gambar anis ada.. tolong trime yea penganjur.. huhuhu

4. buat la entry pasal contest nie. cite la pasal picture korang.
entry anis seperti yang sedang dibaca sekarang.. hehehe

5. picture mesti la gambar korang sendiri. bukan gambar mana2 artis lak! tak kisah la if gambar sorang2 or ramai2. if nak edit ke, or nak combine banyak2 pictures pun boleh. ikut la creativiti masing2. ^^v
okey.. disebabkan pic anis xbanyak gambar sorang makanya pic di atas telah diedit sebab sebelah tu my sis.. hehehe.. boleh kan cik cikin?

6. tak kisah pakai ape2, asalkan tidak keterlaluan k. kena jaga adab n tatasusila juga rite? ^^
sopan kan2 gambar tu.. malu plak.. hahaha
7. lepas dah buat entry pasal contest ni, jangan lupa pula post kan link entry korang kat comment.
baekla.. kejap lagi anis post link entry ni kat entry contest k..
8. ouh yer, jangan lupa letakkan banner kat atas tu, pada sidebar blog korang k. n make sure link kan ke entry contest ni k!
oryte.. done! ini buktinyer... hehehe
 
9. tag mangsa.. opsss... macam biasala... mesti kena tag orang.. makanya, mangsa anis kali ni ialah.....
    sarepdol (sarep, tulun sa bha ni.. sa tinguk ko mcm suka amik gambar jak.. buli bha kan.. hehehe)
    silah (sekali lagi maafkan akak kerana terus-terusan menjadi mangsa.. huhuhu)
    kak alya (akak saya tag akak balik.. teheee..)
 
okey... dah berjaya selesaikan segala tugas... ntuk yang berminat nak menyertai.. anda boleh kesini.. untuk penganjur.. harap-harap, dah menepati segala syarat... hehehe.. thanks!!
 

8 comments:

Bulan said...

tiut tiut!

nadzirah aqilah said...

hahahaha

Nurul Ashikin said...

comel yer die!!! thanks 4 joining! cikin follow tau!

Suara Kalbu said...

Huk alohhh..someynya

Good luck ye dear

nadzirah aqilah said...

@cik cikin:
thanks

nadzirah aqilah said...

@suara kalbu:
hahaha.. malu!

i am S!L4H.. said...

kontes mimik muka??
ouchhh tbe2 silah jdik pemalu...
gagagagagaga

nadzirah aqilah said...

@silah:
jgn malu2.. nanti akak bengang sendiri.. hahaha

Related Posts with Thumbnails