Followers

Thursday, November 11, 2010

20
1st Lucky Draw by Heze Suze

salam semua
hari ni, sambil-sambil siapkan kerja anis curi masa sikit nak siapkan entry-entry yang telah ditag oleh member-member lain. tak menahan, semalam jek anis di tag oleh 3 orang, 1 tag join GA, 1 tag untuk join contest n 1 tag lagi ntuk siapkan lagi satu kerja sekolah. thanks ye semua!! kali ni kerja sekolah kelas muzik plak. hehehe. okeyla.. dipendekkan cerita kita mula one by one k.. kita mula dengan tag Kak Alya! yeaahh!! thanks Kak sudi tag anis untuk join GA kak Heze Suze ni... kak Heze Suze ni pertama kali menganjurkan Lucky Draw.. (ntah bila turn anis plak ek.. hahaha)

jadi macam biasalah.. setiap benda ada peraturannya.. untuk kak Heze Suze, berikut adalah checklist ntuk kemudahan akak.. hehehe...


1. MESTI jadi follower blog http://hezesuze.blogspot.com & sila nyatakan ID follower uols ok..senang akak nak catch up.
(gambar sebagai bukti saya.. (^__^) tiru cara kak alya)


2. Opkos kene wat 1 enty sal lucky draw nie...simple je pun Ok...
    Entry nyer seperti yang sedang dibaca sekarang.. hehehe

3. Letakkan BANNER di sidebar uols dan link back ke entry ni ye.
    lagi sekali gambar sebagai bukti saya.. hehehe

4. TAG 3 rakan uols..lebih pun takpe tapi jangan kurang haha.
     1. Tok Esah (tok.. tolong cucu ek tok.. cucu nak bg hadiah kat tok juga)
     2. silah (awaklah harapkan nusa dan bangsa akak.. tehee..)
     3. cik moon (cik moon, mana tau dpt adiah bleh bg present lebih ntuk ayah cik moon.. hehehe)
     4. untuk yang berminat untuk turut serta jom join skali disini.. hadiah lumayan menanti anda!!!
5. Akhir sekali jangan lupa tinggalkan komen di entry ni & juga email uols ok.
    okey kak, dengan terpublish nyer entry ini, anis akan segera meninggalkan komen di entry akak..

oryte.. done!! kak heze suze.. harap2 segalanya ckup syarat.. hehehe... tenkiu!!


20 comments:

Tok Esah said...

hehhe, yg hari tu tak buat lg.. xpe2.. esok free sket, okey jer kot.. TQ ye anis!! hehehe

i am S!L4H.. said...

ahahahah ayt kak nadz x leh bla la..harapan nusa & bangsa.....muahahhah

kak,silah ad bpe utang tag akak?
haaa sile ingtkan erh?..

i am S!L4H.. said...

kak sy tggu shout kt cni x klua2...
silah rply cni erh...

silah pnye line lembab lg..sabtu ni bru stat line bru bb..bru laju..

Hezesuze said...

orait bbeh...sumenye cukup syarat...gud luck!!

nadzirah aqilah said...

@tok esah:
no prob tok!

nadzirah aqilah said...

@silah:
ayat mengampu lebih.. hahaha..
akak pun bizi ckit rini.. agak huru hara.. nanti free akak berkunjung yek.. hehe

Cik Moon said...

erkk..tima kasih yer... nanti moon buat... 1st time ni nak join..hehhee.. xpe join menda nie.. hehe

nadzirah aqilah said...

@Heze Suze:
thanks!

nadzirah aqilah said...

@cik moon:
okey.. (^__^)

i am S!L4H.. said...

okey kak..hehe tengssss vm

HAZWAN17 said...

gudluck ye join contest..xde mase lg hazwan.com nk join contest2 ni..maybe kne buat blog khas utk contest kot

nadzirah aqilah said...

@hazwan:
thanks2..

Bulan said...

gulaks gulaks!

nadzirah aqilah said...

@tenkiu!!

najihah sahami said...

gudlaks anis~

Abang Suara said...

wah mcm best je kan

http://www.suarapeople.com/2010/11/kisah-sailormoon-dan-ninja-turtle.html

Suara Kalbu said...

Rajinnya bercontest adik akak ni..

Good luck yer sayang

krole said...

Wuahhhh good luck wak~

acepa weet said...

gudluk!!

linawanie said...

gudluckk kamoo.... ^_^

Related Posts with Thumbnails