Followers

Friday, November 26, 2010

23
Award Marathon

salam jumaat semua rakan blogger..

entry kali ni nadz nak buat marathon award yang nadz dapat dari member nadz.. dah tertunggak tangguk lama dah.. jadi nadz nak kumpul n buat marathon terus.. harap semua rakan yang tag nadz tak merajuk.. hehehe.. satu hobi nadz bila mula taip entry baru mesti nadz akan membebel panjang.. dan tanpa sedari ceyyttt.. dah meleret panjang entry nya.. gagaga.. kali ni nadz tak nak cite banyak.. kita mulakan marathon ni okey... zaaasssssss..!!!!

Award Pertama
Blog So Cantik (agaknye la kot nama award ni.. hahaha..)


pemberi yang baik hati: silah dan syazwan

ada task yang saya kena selesaikan untuk award nie, tapi 2-2 pemberi award nie menampilkan 2 task yang berbeza.. jadi saya cantumkan menjadi satu k... hehehe

1. beri satu nickname untuk pemberi award
silah yang mantop.. hehehe
syazwan yang cool... peace!

2. ucapan untuk pemberi award
untuk kedua-duanya.. terima kasih banyak-banyak atas kesudian kalian berkongsi award ini bersama saya.. nadz amat menghargainya... (chewaaahh.. terasa macam penerima Shout Award yang baru je lepas.. xpe2.. ni kira practice.. hahaha)

3. 6 feveret artis
- Adam
- Stacy
- KAT-TUN (J-POP)
- ARASHI (J-POP)
- NEWS (J-POP)
- Hey Say Jump (J-POP)

4. 7 perkara tentang saya
- nadz dilahirkan dan dibesarkan di Kota Tinggi, Johor
- seorang yang agak beremosi
- suka meluahkan isi hati melalui penulisan berbanding pertuturan
- seorang yang tak reti duduk diam, means bila bosan start enjin kete, vrrrrooooommm.. (walaupun tanpa hala tuju)
- seorang yang mempunyai tahap blur yang melampau
- sekarang bekerja di lawyer firm
- lebih suka berdiam diri jika ada masalah

selesai.. beralih pula pada award seterusnya

Award Kedua
Blogger Star


pemberi award: silah yang baek hati

thanks sekali lagi silah untuk award nie...errr.. silah apa yang star tu? blog akak takde bintang-bintang pun.. bunga-bunga banyakla.. hahaha

Award Ketiga
This Blog Has It Own Value


Pemberi award: my dear mis bulan

macih my dear.. saya baru sempat ni nak buat.. sory lambat.. hehehe.. hmmm.. own value ek... ya mungkin.. ahaksss!

Award Keempat
Anugerah Blogger Harapan


Pemberi award: Mis Bulan jugak!!

thanks a lot lalink... u memang rajin tag i kan.. hehehe.. malu i bila baca nama award nie..

okai... tu jek hutang award yang tertunggak.. terima kasih kepada semua teman-teman yang banyak sokong nadz dari awal hinggalah sekarang.. nadz nak kongsi award nie.. mungkin ada beberapa rakan yang dah ada antara award-award ni sume. tapi jika ada yang dah pernah dapat salah satu award nie, its okeyla.. amikla mana yang belum ada.. hehehe... dan bagi melengkapkan task.. nadz letak la beberapa nama. taraaaa....

- silah (dear, pilihla mana-mana kata nak kumpul award kan.. hehehe)
- syazwan ( thanks yer selalu sudi singgah kat cnie)
- dawooz (terimalah award nie sebagai tanda hadiah atas keputusan exam anda.. congrats!)
- tok esah (tokkk... cucu suka blog atok... thanks tok sudi jd kawan cu)
- bulan (lalink... bintang tag u balik nie... thanks yer)
- cik mas (cik mas, thanks a lot for everything)
- sarepdol (bha.. makasi oh banyak2 ma ko.. sudi layan sa yang bingung nie.. congrats for your becoming konvokesyen)
- kax (nice tu know u!!)
- acepa (thanks for drop at my page..)
- kak koi (thanks kak sudi jd kwn nadz...)

maaflah untuk teman-teman yang nadz tak tag.. nadz dah cakap tadi award nie untuk sume.. jika anda sudi.. amikla yerrr.... terima kasih sume... luve u all...!!!

saya yang melangsaikan hutang,

23 comments:

♥..cik_mas..♥ said...

tq anis...hehe..terharu...(T_T)

nadzirah aqilah said...

@cik mas:
welcome.. ngeeee..

biskut said...

ini memang rally award yang tak sempat nak buat entry nih..bagus2 leh ternak award macam Mbah Fanny(Indonesian blogger).Bisk ada 2 lagi award tak wat entry,Ntah nak buat ke tak.

i am S!L4H.. said...

hahahaha..adoihhh akk ni...jgn la ckp kt cni..mlu nihhhh..kekekeke
tengsss kak...ngahaha
silah yg ke-3 tu..x de lg..har2
*pehh gle award

nadzirah aqilah said...

@biskut:
hahaha.. banyak sgt tertangguh nie.. terus buat sekali habis cerita... keh3

nadzirah aqilah said...

@silah:
hamikla silah.. nasib baik ada yang belum dapat lau x kempunan silah nak tambah koleksi.. hahaha

Dauz said...

ni nak jawap semua ke award nie ?? hehe

Zaer!! said...

Tahniah dapat award..nak gak anis..;p

qieranna said...

byk nyer award dier...

Hairil Rizal said...

Makin banyak award Anis tu..kena bikin gerobok kat tepi blog tu..kasi besar punyaaa! :)

nadzirah aqilah said...

@dauz:
bergantung pada kerajinan anda.. hehehe

nadzirah aqilah said...

@zaer:
thanks zaerr.. hamikla.. hehe

nadzirah aqilah said...

@qieranna:
hehehe.. lau sudi amik je.. (^__^)

nadzirah aqilah said...

@hairil:
hahaha.. nanti wekend sy pergi shoping cr gerobok baru ek..

aki.tilu said...

wah,.byk nya award :)

paan sabri said...

pergh.. kumpul bnyak2 award.. leh kalahkan yuna dgn shout award die tu.. hehe

linawanie said...

mmg betul2 marathon lah !
hehehe...tahniah nadz~!! ^_^

Nafisa81 said...

banyaknyer award..koi amik yg nombor 3 yerr..

nadzirah aqilah said...

@aki.tilu:
hehehe.. maluuu

nadzirah aqilah said...

@paan sabri:
betol gak ek.. ngeee...

nadzirah aqilah said...

@linawanie:
hehehe.. thanks!

nadzirah aqilah said...

@nafiza81:
okey kak koi.. mana2 pun xpe.. (^__^)

Tok Esah said...

salam anis!!! tok dah buat entry pasal award ni!!! TQ anis yer..

Award Blogger Star

Related Posts with Thumbnails