Followers

Thursday, October 14, 2010

9
Wajah Baru

Selamat sejahtera Semua...

perasankah anda? perasan apa? mungkin bagi pengembara setia dan rakan blogger lama mesti ada yang perasan yang blog From Kota Tinggi With Love ni dah berubah penampilan.. kalau dulu bermotifkan lilin-lilin kunun-kunun macam dalam terapi, tapi sekarang dah lebih simple dengan warna tema kelabu dan hitam... (soryla.. tak sempat nak printout screen blog ni sebelum berubah penampilan) hehehe.. apsal mesti nak ubah penambilan ek? actually, anis memang sayang nak buang layout lama tu, memang suka sangat ngan layout tu.. tapi atas sebab-sebab tertentu anis bertekad untuk bertukar juga...

dengan menggunakan layout lama banyak benda2 yang anis nak buat terpaksa dihadkan. contohnya, anis xbleh wat entry melalut panjang-panjang coz nanti entry tu akan jadi entry cecah lantai, almaklumlah ruang yang diberikan terhad. begitu juga dengan gambar-gambar. tak bleh nak show off gambar besau2 sebab bila nak x-large kan saiz gambar, bila publish post tu dia akan jadi half jek.. memang xpuas. (bagi anis la).. kadang-kadang simple tu adalah lagi baik kan... dan yang paling penting Hitam tetap jadi warna pilihan utama.. hehehe

oo.. sebelum terlupa.. thanks a lot to pembuat banner From Kota Tinggi With Love secara percuma, izham dari blog Mari Mengendap. anis jadi follower blog dia ritu n then sebagai hadiah, izham dah buatkan banner untuk blog anis. thank bro... disebabkan anis ni kurang kreatip dlm menghasilkan benda-benda sedemikian jadi peluang yang ada anis gunakan dengan sebaiknya.. makanya terhasillah....


kali ni, anis tak dapat nak menempek lama-lama kat sini.. tapi anis nak ucapkan ribuan dan jutaan terima kasih kepada semua rakan-rakan blogger yang setia berkunjung ke sini dan terus menempek meninggalkan komen dan pesanan anda. anis amat menghargai segala kelapangan masa yang kalian sediakan untuk anis disini. anis janji bila anis mempunyai kelapangan anis akan menerjah kembali ke tempat anda. untuk yang sudi menjadi follower anis terima kasih banyak2! n lastly sebagai seorang blogger baru yang baru mengenal dunia ini, anis ingin ucapkan untuk semua di atas sokongan anda.. HONTOUNI ARIGATO GUZAIMAS... SYUKRAN JAZILAN... TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK.. love u all..

dari papan kekunci: apa pendapat anda tentang penukaran imej baru blog anis nie??

9 comments:

Cecilia OrkidscyL said...

hi sis~

simple mimple tp tatap sja simat Bah..hehe

nadzirah aqilah said...

hye dear... tenkiu oh atas komen yg diberikan... muah3.. hehehe

Ari said...

yeay!! anis dah tukar banner! :)

Dark Half said...

dark is dangerouss...hehe
xpe, sama cam blog aku

nadzirah aqilah said...

Ari:
yeaaaahhh!! at last.. hahahaha..

dark Half:
dark is dangerous but semart!! kan3..
ingatkan nak letak yg ada tengkorak2 pastu ada lilin.. devil sgt la plak.. takut ada org banned plak nanti dh mcm pemujaan.. hahaha

Uruchimaru @ kf said...

kemas dan menarik!

nadzirah aqilah said...

uruchimaru @ kf:
tenkiu2.. (^_^)

Hairil Rizal said...

Haha..Warlord antara yg terawal nampak perubahan ni kan semalam?

Nice touch!

nadzirah aqilah said...

yup! betol2.. thank a lot en.warload!

Related Posts with Thumbnails