Followers

Monday, October 25, 2010

11
Tag Mencari Identiti Blogger Yang Hilang

salam isnin semua...

hahahaha.. anis xmo cite panjang mesti dah ada yang cukup familiar ngan tajuk entry tu kan.. nampaknya kali nie anis plak yang kena... fuuuhhhh. sebelum ni asyik senyum-senyum je baca entry orang yang kena bercerita 25 benda pasal diri dorang. tup tup anis pun kena jugak la... orang yang telah tag anis untuk buat benda nie ialah silah!!! thanks la silah sebab benda ni akak dapat mengisi sedikit masa terluang... hahaha.. peace!! okey silalah menjemukan diri anda membaca yea...

  1. segala yang tercatat di no 2 hingga 11 merupakan entry sebelum ini, anis cuma kopi n teh sahaja untuk permulaan... (^__^)
  2. anis suka window shoping dan berjalan-jalan (lepak sorang-sorang pun anis tak kisah janji dapat kuar jalan-jalan)
  3. seorang yang tak boleh berenggang dengan henfon, even kadang-kadang henfon tak berbunyi pun satu hari.. hehehe.. (anis ada 2 henfon, 2 nombor)
  4. i fall in love with red n white....
  5. seorang yang tak berapa reti duduk bersila.. kui3 (fact ni nampak kejam kan). jadi janganla rasa anis ni terlalu bersopan bila duduk bersimpuh, sebab bila anis bersila giler hodoh!!! hahahaha
  6. saya seorang yang sangat suka bagi nama kat semua barang. bila ada nama anis akan jaga benda-benda tu lebih kadang-kadang buat macam kawan sendiri. hihihi
  7. saya seorang yang suka mengelamun dan berangan (sampaikan dulu masa sekolah kena baling kapur ngan cikgu sebab cikgu panggil anis tak dengar)
  8. peminat fanatik jdorama, j-pop ngan manga (anis dah berhabis beratus-ratus ringgit untuk semua ni.. heheheh)
  9. sangat alergik dan tak suka pegang kertas yang baru kuar dari mesin photostat, yang panas-panas tu... bila pegang je bulu roma akan tegak.. hahahaha.. xtau kenapa..
  10. i hate cicak very-very much!!!!!!!!!! huuhhh!!
  11. anis memang sangat-sangat suka dan sayang tedy bear! tedy bear taw bukan barbie doll.... (anis suka bagi nama kat setiap tedy bear n bercakap ngan dorang.. )
  12. mula dari no ini anis dah mula kena berfikir semula pasal diri anis.. hehehe
  13. ketika entry ini ditulis, anis sedang MC sebab sakit mata!! arghhhhh!! demmm.. i hate... rimas giler...
  14. saya seorang yang single (sesi mempromote diri, sebab xtau nak cakap apa.. hahaha)
  15. anis suka berlagak tabah dan cekal tapi sebenarnya tak langsung..! jauh panggang dari api.. hahahaha
  16. anis tak reti makan ubat berbentuk pil melainkan segala ubat berbentuk cecair.. susah oo nak telan.. korang tak rasa macam tu ke?
  17. hanya nama anis je dalam adik beradik takde "liyana".. nape ek?
  18. woooo... anis dah tongkat dagu berfikir nak cakap apa lagi nie...
  19. anis xboleh tengok filem 18sg, ataupun yang mempunyai unsur-unsur kekejaman dan pembunuhan, confirm dalam wayang tu anis akan menangis giler-giler...!!
  20. dilahirkan dan dibesarkan di Kota Tinggi, Johor..
  21. pernah belajar di matrikulasi changlun, kedah..
  22. seorang yang begitu teruja dengan sabah.. erkkkk.. apa kes??? ntahh.. hahahahaha
  23. meminati bidang tarian, pernah menari tarian zapin, kurik kundi, daling-daling(sabah) semasa di utm... tapi keras je macam tunggul kayu.. hahaha
  24. seorang yang panas baran sehingga apabila mencapai tahap maksimum, ibu akan kawal saya untuk berpantang dalam makanan sebab makanan juga akan menjadi faktor utama terjadinya panas baran... hehehe...
  25. anis yang dikenali dalam penulisannya seperti sekarang ini adalah berbeza dengan anis yang anda temui di luar.. sebabnya bila jumpa face to face anis akan jadi seorang yang sombong dan tak banyak cakap.. (kebanyakan orang akan cakap macam nie) hehehe
yeaaaahhhhh!!!! dah habis 25... fuhhhhhh... lega rasa.... kecik besar je anis nampak tulisan ni semua dengan kadar penglihatan sebelah mata... aishhhhh!! rimas2...

hmmm.. sebenarnya anis kena tag lagi 25 orang untuk buat perkara yang sama... malangnya, anis xtau nak tag sape dah.. makanya.. anis persilakan siapa sahaja yang membaca entry ni untuk buat juga... hikhikhik... sory yea silah... bleh kan wat macam tu? hihihihi...

dari papan kekunci: busan la plak kena duduk rumah jek... huhuhuhu...



 

11 comments:

:"♥Warnida:"♥ said...

wahhh mcm2 ak anis ni..cik warnida suka no 3,11,14,24 hahahah bkn apa KITA SERUPA:p

i am S!L4H.. said...

kak..skit mate ye..
sile2 buh ubat erh,nti cpt sembuh...
"meminati bidang tarian...
tapi keras je macam tunggul kayu"
haha klaka la yg ni..nk gelak guling2 bole?..ahaha
akk pns baran ke?..alamak..takuttt..hehe
x pe kak..hehe tq2 sudi wat..
silah pon bkn tag smue,x tau nak tag spe dh..

maisyah said...

22. and 25...suka...;)
22.....bleh ja jd org sabah..ngee..(promo jg ni)hehehe...
25. sm eh...org kt cam garang ja, cam sombong ja..tp kalau sigu da buka mulut...hahaha...then u know..sapa sigu yg sporting skali..(puji diri...buleh?..ngeee...)

*i miss my student...anis yg menghormati gurnya umpama mummy nya sendiri...happy go lucky ya anis...Daa...

Uruchimaru @ kf said...

anis yang dikenali dalam penulisannya seperti sekarang ini adalah berbeza dengan anis yang anda temui di luar.. sebabnya bila jumpa face to face anis akan jadi seorang yang sombong dan tak banyak cakap.. (kebanyakan orang akan cakap macam nie) hehehe <------------oh patutlah hihi aik mcm pna jumpe plak hihi..jgn marah iye anis!

*janggallah

nadzirah aqilah said...

warnida:
waaa... tak sangka nie.. bleh jg ging kita...

silah:
hahaha.. gelaklah silah.. akak pun dah guling2 dah masa buat benda tu td.. pape ntah kan...

sigu maisyah:
buli bha... sepa lagi mo puji lau bukan diri sendiri.. hikhikhik

uruchimaru@kf:
kf... mana yang janggal tu? no 25 ek? bleh tahan pelikla statements tue.. hikhikhik

AJ said...

hermm personaliti yg menarik..:)

si biskut said...

kurik kundi?tarian tuh macamna ek...?

Cecilia OrkidscyL said...

hehe..suka no 7, 19, 22, 24 dan 25..
cumil2..

nadzirah aqilah said...

AJ:
menarik? mekasih2...

si biskut:
tarian kebudian... biasanya tarian kurik kundi ni dia gabung asas2 tarian kat Malaysia... lebih krg mcm tu la.. hikhikhik

cecilia:
uittt.. malu saya... (^__^)

Hairil Rizal said...

Huhu..Anis pun kena buat ni jugak ke?
Sama la kita!

Oh ye, tak suka makan ubat pil? Kiranya Anis skrg kalo makan ubat mmg kena beli ubat cecair aje la ye?

Paham-paham.. wife Warlord pun lebey kurang mcm Anis gak, cuma skang ni dia dah terer la sket. Hehe!

nadzirah aqilah said...

en hairil:
hahaha... lebih kurg mcm tu la.. anis bleh mkn.. tapi lau telan ubat pil tu 50% kemungkinan akan ditelan ke dlm perut, dan 50% lagi akan terkeluar balik... hahahaha...

biasanya bagi mengelakkan dari terkeluar balik anis memerlukan sejug air ntuk sebiji pil.. kui3.. pastu mulalah berair mata!!!

Related Posts with Thumbnails