Followers

Sunday, October 24, 2010

10
Award Best Friend Online

lalalalalalalalalalala....

salam hujung minggu semua..

nampak ayat atas tu? meansssss.. anis hepy.. hahaha.. nampaknya permulaan dan akhir minggu ni memang masyukkkk untuk anis.... bergumbira ria..

sekali lagi anis diberi award!! kali ni award dari sigu maisyah dari blog Segala Yang Ku Ada... toceh!! toceh!! eh lupa nak bagitau award apa... Award Best Friend Online..! hoyeahh..

tapi macam biasa la ada beberapa task yang anis kena selesaikan terlebih dahulu...

Write 5 interesting facts about the person who gave u this award


dedicated untuk sigu maisyah, this is for you.. (^___^)
 
  1. seorang cikgu sains yang mengajar di Sabah (anis tau dari apa yang cikgu story.. hikhikhik)
  2. ada 2 orang anak (sangat kiut tau anak sigu maisyah, sampaikan kf pun jatuh cinta..)
  3. seorang yang peramah dan baik hati (sigu suka tinggalkan komen dan dtg tempat anis. tenkiu sigu)
  4. ada sorang anak murid yang sama nama dengan anis (kem slm sama dia aaaa)
  5. anis senang untuk berborak dengan sigu dan tinggalkan pesanan kat blog sigu (mungkin sebab saya pernah bercita-cita nak jadi cikgu tp x kesampaian.. hahaha)
Write down 10 interesting facts about yourself and your hobby


hmmm.... 10 benda ek... errrrr.....
 
  1. anis suka window shoping dan berjalan-jalan (lepak sorang-sorang pun anis tak kisah janji dapat kuar jalan-jalan)
  2. seorang yang tak boleh berenggang dengan henfon, even kadang-kadang henfon tak berbunyi pun satu hari.. hehehe.. (anis ada 2 henfon, 2 nombor)
  3. i fall in love with red n white....
  4. seorang yang tak berapa reti duduk bersila.. kui3 (fact ni nampak kejam kan). jadi janganla rasa anis ni terlalu bersopan bila duduk bersimpuh, sebab bila anis bersila giler hodoh!!! hahahaha
  5. saya seorang yang sangat suka bagi nama kat semua barang. bila ada nama anis akan jaga benda-benda tu lebih kadang-kadang buat macam kawan sendiri. hihihi
  6. saya seorang yang suka mengelamun dan berangan (sampaikan dulu masa sekolah kena baling kapur ngan cikgu sebab cikgu panggil anis tak dengar)
  7. peminat fanatik jdorama, j-pop ngan manga (anis dah berhabis beratus-ratus ringgit untuk semua ni.. heheheh)
  8. sangat alergik dan tak suka pegang kertas yang baru kuar dari mesin photostat, yang panas-panas tu... bila pegang je bulu roma akan tegak.. hahahaha.. xtau kenapa..
  9. i hate cicak very-very much!!!!!!!!!!  huuhhh!!
  10. anis memang sangat-sangat suka dan sayang tedy bear! tedy bear taw bukan barbie doll.... (anis suka bagi nama kat setiap tedy bear n bercakap ngan dorang.. )
Pick your 10 most deserving recipients and describe them


oryte.. macam biasa... anis pun nak share dan anugerah kan award ni ntuk rakan-rakan blogger yang lain.... tapi anis tak buat research samada dorang ni dah pernah terima award ni ke blom... anis bagi je la ek.. mereka ialah:
  1. mr. warload (sangat baik hati, orang 1st bagi award kat anis)
  2. silah (satu-satunya blogger yang panggil anis akak. hihihi.. she really nice!)
  3. Cecilia (my darling... kawan maya anis dari sabah.. really sweet person!)
  4. tok esah (atok ni sangat peramah taw, dia share link anis kat blog dia. thanks tok)
  5. matghanu (rajin ziarah anis dan meninggalkan pesanan2 berharga)
  6. afzan (suka tengok gambar-gambar yang dia snap, chantek dan smart!)
  7. ctcheery (my beloved friends from UTM, this is dedicated for u)
  8. qila (she is my sreal sister, masih baru dlm dunia blog, disebabkan semalam besday dia jadi anis bermurah hati bagi dia award nie.. hehehe)
  9. biskut (anis baru kenal ngan biskut, sian dia kena ditugaskan ke tanjung sepang, sekarang anis ngah berusaha search info psl tanjung sepang ntuk biskut. peacee!)
  10. panadol (cik panadol memang rajin layan anis yang ntah pape nie.. thanks yea!)
yeaaahhhh!! selesaiii!!! sekali lagi terima kasih banyak2 ntuk sigu maisyah atas award yang cukup bermakna nie... eh lupa... ni la awardnya.. untuk semua rakan blogger yang telah ditag sila sudi2kan diri anda untuk ambil yeaa... hehehe


dari papan kekunci: mata anis bengkak sebelah... tyme wekeend ni la plak.. terpaksa batalkan plan nak melepak... arhhhh!!!!!! bencii!!!!



10 comments:

Uruchimaru @ kf said...

ehem3..hee..
uik knp bengkak mata tu?

si biskut said...

terima kasih anis..info mu sangat berguna untuk persediaan awal biskut..n thankz gak sebab sudi tag untuk amik award nie.thankz a lot.

Tok Esah said...

terima kasih nad sudi tag tok... 1st time terima award ni.. hehe maseh sgt2 yer..

afzan said...

thanks anis.. siap bagi award lagi :)

nadzirah aqilah said...

uruchimaru@kf:
huhuhu.. tu la bangun tdo rasa pemandangan tak ckup mantap.. rupanya mataku sepet sebelah.. kena kiss tanpa kebenaran mungkin nie.. hehehe

biskut:
welcome2.. anis tak dpt bg info banyak la.. sebab anis tak pernah lagi sampai ke sana. cuma pernah dgr nama jek..

tok esah:
takde hal lah tok.. ckit je tu dr anis... selamat berblogimg tok.. (^__^)

afzan:
welcome2... nak bg hadiah xmampu anis bg award je la ek.. suka tengok gambar2 yg di snap.. hehehe

ct cheery said...

wah..machih anis..terharunyer 1st time taw dpt award..toceh toceh..aligatok gozaimas :)

Hairil Rizal said...

Anis yang baik hati, tima kasih la beri Award/tag kat Warlord lagi. Kebetulan Warlord pun dapat tag yg hampir serupa dgn yang ni.

Esok lusa puas la readers Warlord Armoury baca about my secrets. Hehe!

Thanks again Anis!

i am S!L4H.. said...

eheee kak nadz ni...
*malu2 kucing skejap..haha

kne ambik award erh..tq2
nti silah jwb erh...

nadzirah aqilah said...

ct cheery:
welcome2.. tarak hal~~~ hehehe

en. hairil:
takpe2... lagi mengenali antara satu sama lain nie.. hehehe

silah:
eleh... malu2 kucing plak.. amikla award yg xseberapa nie... len kali rajin2 lagi ek dtg tempat akak.. (^__^)

qila comel :) said...

tgk bnda alah ni terlambat pulak.. ehee. arigatou huzaimas nee-chan ! :)

Related Posts with Thumbnails