Followers

Friday, October 22, 2010

11
Saya Yang Bingung

Salam semua

saya pemilik tempat ini

saya seorang yang baik

tapi kadang-kadang saya nakal

sampai satu tahap saya akan jadi degil

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
anis tataw nak cakap apa sebenarnya... hahahahaha....

cuma nak gitau yang anis rindu nak main game ni.....


dari papan kekunci: Jerebu di Kota Tinggi menyesakkan nafas dan pemikiranku... huhuhuhuhu

11 comments:

noor said...

waa..hebatnyer awk...
susah x main tu??

i am S!L4H.. said...

wow akk men ni erh..
silah x pnah men lg..
hehe gile ksian kan..
muahaha

nadzirah aqilah said...

noor:
ish.. xla hebat.. main sukasuki jek.. hehehe
mula2 baru blajar bleh tahan susah gak.. tapi lama2 syok.. rasa puas bila dpt aim.. hehehe

silah:
xpe2.. ada masa bleh main tu.. skaang kat dh banyak yg indoor punye.. ada masa silah cuba... (^__^)

Uruchimaru @ kf said...

eh dekat mne tu ,kota tinggi ade ke tmpt nk lepaskn anak panah ni?

mcm ne hambe bole tak tahu ni,iskx2 =(

Hairil Rizal said...

Huhu..itu bukan game, itu sport!
Bukan calang-calang sport plak tuh..

Warlord blm penah try archery nie. Org kata nanti tangan melecet. Ye ke?

nadzirah aqilah said...

uruchimaru:
kat kota takde.. lau ada pun tumpang kat padang sekolah.. bow ngan arrow bawa sendiri.. hikhikhik..
tu anis main masa kat UTM. sekarang dh tak dpt lg dah.. nanti lau hamba terdengar mana tempat ada sport archery hamba gtau tuan hamba k.. (^__^)

en. hairil:
opsss. salah ek... hehehe..
yup... kalau salah tarik @ salah lepas tali bow tu bleh meleleh air mata..
tapi sume tu bleh d elak lau pakai armguard dan seumpamanya...

Bazilah said...

suka menembak tak? orang kata archer pandai menembak ;)

maisyah said...

bestnya dpt cuba sport ni..
mesti anis ni org yg gagah gitu..
x berat ka angkat tu? pastu tarik sekuat ati..mana mau aim lagi..

nadzirah aqilah said...

bazilah:
saya nak cuba menembak macam seronok je kan tapi pegang pistol pun xpernah... huhuhu

maisyah:
gagah? yaaa.. tagap la gitu... hehehe..
berat tak berat la.. ikut kesesuaian archer, lelaki ada bow dorg sendiri, perempuan pun ada..
starting nak tarik tu kena belajar tarik tube getah dulu.. hikhikhik

Cecilia OrkidscyL said...

hi daling~
wah simat la tu gmbr..
kim slm rindu dgn dia arr..hheee

nadzirah aqilah said...

aiyoooo!! tenkiu..
darling!! lama sua nda borak...
tuan gambar kem salam balik.. dia kim slm rindu kembali ngan cyl... (^___^)

Related Posts with Thumbnails