Followers

Thursday, October 21, 2010

11
Nadzirah Aqilah

Salam khamis yang berbahagia.. (^___^)

mood berbahagia dan berbunga-bunga malah ber lalalalala masih lagi terasa hari ni.. ditambah-tambah dengan makan tengahari ini telah disponsor oleh bos saya yang paling baik hati serta pemurah. sebidang pizza hut! Hooyeahh!! hoyeaahh!! banzai!! banzai lagi!! memang confirm buang terus mood diet hari nie.. kuang3.. blurrpp.. opss.. sory.. sory.. kenyang dah nie.. tehee...

oryte.. fokus semula kepada tajuk utama.. NADZIRAH AQILAH. dalam 2 minggu kebelakangan ni nama tersebut telah mengelirukan beberapa rakan blogger. sory ye. anis rasa kalau anis jadi anda semua pun anis akan mengalami kekeliruan. lebih-lebih lagi bila kita nak berborak. nak panggil apa? nadzirah? aqilah? anis? hehehe.. makanya.. hari ini anis akan explain sedikit pasal ketiga-tiga nama tersebut...

*drum roll*

pertama kali blog ini dibuka nama blog ini ialah Nadzirah Aqilah. nama yang dicuri dan diciplak dari 2 orang adik anis. bukan sorang tau tapi dua orang. apsal nak guna nama dorang plak? sebabnya.... errr.. ntah... no reason.. mungkin sebab sayang dorang lebih kot. ngeeeeeeee.... tapi dipertengahan kembara nama blog ni Anis tukar jadi From Kota Tinggi With Love sebab saya berbangga dilahirkan dan membesar di Kota Tinggi, Johor. cheewahh! tapi dalam masa yang sama masih mengekalkan url blog nadzirah-aqilah.blogspot.com.

kalau ada yang perasan, waktu awal-awal anis dalam dunia ni, anis akan tinggalkan link kat SB ataupun CB blogger lain dengan nama anis tapi sekarang anis dah tukar guna nadzirahaqilah. saje nak nyusahkan diri taip nama panjang-panjang. lagipun kata sayang adik lebih. hahahaha.. bohong! bohong! dusta semata! sebenarnya, anis ada jumpa beberapa rakan blogger yang juga menggunakan nama anis. bangga ooo! bila ada nama sama terus anis terjah blog dorang. tapi sebenarnya yang buat anis tukar nama tu ialah sebab anis pun kadang-kadang naik konfius, anis yang dorang maksudkan tu saya ke? anis sedar benda nie bila anis join contest n then ada nama anis sebagai pemenang. lebih seploh kali pengecaman nama dibuat. kahkahkah. dan akhirnya nasib baik memang anis. makanya, untuk blogwalking anis akan gunakan nama NadzirahAqilah. dan untuk entry dan perbualan anis akan guna nama saya sendiri!

dan bila dipendekkan cerita jadilah macam nie:

perkenalkan mangsa nama saya yang pertama!!!!
Nur Liyana Nadzirah Hj Sukarti a.k.a Aina Hj. Sukarti


mangsa nama saya yang kedua!!!!!
Nur Liyana Aqilah Hj. Sukarti a.k.a. Aqilah Hj. Sukarti



saya pencuri nama... taraaaaaaa....!!!!!!!
Nur Khairunnisa Hj. Sukarti a.k.a. Anis Hj. Sukarti



sekian, entry nama dari saya. anis memang suka menaip banyak-banyak sebab suka dengar bunyi papan kekunci ni keletak keletuk.. makanya jangan hairan dan pelik kalau setiap entry anis panjang berjela-jela sehingga menceah ke lantai bumi.. lalalalalalalala

dari papan kekunci: untuk pertama kali dalam sejarah, anis kena saman hari ni sebab tak pamerkan kupon parking. lupa lorr...

11 comments:

maisyah said...

hai anis..
hahaha..emm...skrang da x pelu tanya daa... tadi saya mau ke blog anis ni..skali terpegi ke blog adik anis la plak...
xpala..adik-beradik perempuan kena geng..cam saya suma jantan-jantan ya..hehehe..nasib saya lemah gemalai..x jg keras cam laki..syukuur..

nadzirah aqilah said...

eh.. blog adik anis? yg mana ek?
betol2 kami ging! padahal kat umah tak gado memang tak sah.. hehehe.
siokkk ooo sume jantan2.. tapi nasib baik masih lagi sopan santun.. hikhikhik

Uruchimaru @ kf said...

oic..bagus2 ini kire sesi suai kenal dlm blog kan?

eh pesal 2 gambar atas ade buat bentuk V anis x buat sekali hihi....<---fhm ke tak ni,adeh

nadzirah aqilah said...

hahahaha.. faham2.. sy phm dengan jelas skali.. sebab memang anis elakkan dari letak gambar yg ada v tu.. kui3...

tanda v yg dorg buat tu kunun2 tanda yg dorg setuju untuk anis mencuri nama dorg.. ngeeeee..

Uruchimaru @ kf said...

hihi bagus2 sng bawa berunding klu jumpe ni hihi..

ok daa tingkayuk!
ops jga kesihtn ok anis..skrg musim jerebu n banjir..!

nadzirah aqilah said...

hahaha.. buli bha...
kamu juga kf.. jerebu di kota ni pun dah makin kabur jak...

Hairil Rizal said...

Ooo..ada blogger lain nama anis juga ye?

Now I know.. tapi tak pernah plak terserempak dgn diorang tu? Hehehe!

i am S!L4H.. said...

owh tu adik akk erh..
hehe
ingatkan url blog ni nme akk..
haha

nadzirah aqilah said...

en hariril:
yup.. ada beberapa kali gak la jumpa.. hikhikhik..

silah:
xla silah.. tu nama curi tu.. kui3... nama akak lain dr yg lain ckit.. kui3

dotblogspotdotkom said...

ooo begitu kisah nyee...huhuhuhuhu

nadzirah aqilah said...

hikhikhik

Related Posts with Thumbnails