Followers

Wednesday, October 20, 2010

17
Anis lalalalalalala

Salam Sejahtera dan Salam Ceria *wink* *wink*

pagi-pagi rutin macam biasa sampai opis on komputer check email, check notification fb pastu menempek kat blog.

pssstt.. simalam aaaa... dalam pukul 11 lebih tiba-tiba ada topup RM10 dikalikan dengan 2 masuk dalam akaun maxis anis.. walawey.. berbunga ceria anis, baru berkerut kening cek kredit yang hampir ilang entah kemana tetiba bulan jatuh ke riba. anda nak tahu dari siapa? ingat lagi post ini? yezzaaaa.... hadiah cabutan bertuah anis telah selamat diterima dari Adyshariz pemilik A Story To Remember.. giler bha.. lalalalalalalala anis hari nie okeyyyy... thanks a lot!!!!

disebabkan hari ni mood lalalalalalala dan kebetulan ada rakan blogger nak tau anis baru lepas konvo dari mana, kos apa dan seumpama dengannya. berikut adalah maklumat yang anis kongsikan untuk semua yang ingin tahu..

IPTA : Universiti Teknologi Malaysia, Skudai, Johor
Fakulti: Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (FPPSM)
Tahun: 2007-2010
Kolej Kediaman: Kolej Perdana (errrkk.. perlu ke ek? kui3)
Kos: Pengurusan Pemasaran (omputih cakap Marketing Management)
Kelulusan: Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Pemasaran
Umur: atas 20 bawah 25... hihihihihi

lagi satu, gambar konvo dari UTM baru sampai isnin lepas, nak share juga ek kat cni.... boley kan3...... anis letak nie.. anis letak taw..... anis letakkkk...... hahahahaha...  taraaaaaa......



ada tak yang perasan gambar tu anis ada ckit bongkok, konon nak bagi tanda hormat kat penyampai tu almaklumlah dia duduk tapi terbongkok sangat la plak.. kui3.. lagi satu... tengok muka kami berdua.. kalau perasan kami berdua sedang bergelak tawa, ingatkan nak betepuk tampar, pukul-pukul bahu ngan penyampai tu tapi ada plak nanti yang kena keluar dewan.. ngeh3.. peace yo!! apa yang kami borakkan ketika itu adalah rahsia sulit! (^___^)

nak tinguk lagi?? tak nak? nak letak juga!! hahahahaha...


ni gambar catwalk turun pentas... giegiel oooo turun pentas.. lau jadi model pertunjukan fesyen pun orang yang tengok live tak ramai macam ni... tu belum gambar kat 3 skrin besar dalam dewan plus beberapa tibi kecil kat luar dewan... rasa nak buat peace sekali dua kali kat kamera tapi dorang tak kira 1 2 3 pun nak snap gambar tu taw.. terus jek snap tu yang muka ntah pape keluar... adidididi... maluuu.. tapi nak letak juga.. hahahaha..

okeyla... anis nak lalalalalalala lagi... kui3...

dari papan kekunci: ada sepa-sepa mo ikut anis cilok lepak karok?? peace yo!!


saya yang lalalalala,

17 comments:

Adyshariz said...

wah..comey nya photo convo.. gigil biasa la tu..hehe akak pon rasa.. tahniah topup tu ya..sorry lambat skit..

nadzirah aqilah said...

hehehe.. tenkiu2.. takpe2.. biar lambat asal selamat..

maisyah said...

hai anis..
gambar2 anis mengingatkan saya dg zmn2 kegemilangan dan kegilaan (ckit la..)sms study dolo2..rindunya...tentu ms ni rasa terharu..air mata genang2 ja..ya x?

nadzirah aqilah said...

ha'ah.. betol2.. tyme tu bukan bergenag2 lagi dah tapi dah meleleh2.. hehehe.. terharu ada sedih ada.. sekarang rasa rindu plak nak kembali semula...

i am S!L4H.. said...

owhh akk stdent utm erh...bstnye.....
*wink2
lpas ni smbung lg ke kje plak?..
sy 20 la kak..hehe sy adik..
*mke bangge jdik adik..
lalalala

nadzirah aqilah said...

oooo... adik la plak baru nak perasan muda lebih.. hehehe..
skarang nie keje tapi macam nak sambung blajar tapi kadang2 rs nak keje pun ada.. hahahaha...

Uruchimaru @ kf said...

dah lalui zmn konvo jga anis!

nadzirah aqilah said...

hehehe.. syok kan KF... rindu plak...

maisyah said...

nadzirah ni anis ya..
tp saya da terbiasa guna nadzirah..bleh eh..
saya ada anak nama anis jg..hheeheh..actually my student ba tu..tp cyg dia..dia gedik tapi sgt2 menghormati org tua..gedik yg cumil la n intelek..
i think nama anis ni memang org2 intelek ya?
nadzirah org mn?
(sori ya taip pjg2...hobi..membebel..kih..kih..kih..)

nadzirah aqilah said...

hehehe... buli bha... lau mo taip sama panjang cam entry pun xpe.. lagi saya suka..
yup.. nadzirah aqilah tu nama adik2 anis.. sorang nadzirah sorang aqilah.. anis curi nama dorg.. kui3..
erkk.. intelek... errr... ----> garu kepala jap. hehehe
saya org kota kinabalu, eh.. bukan2.. saya org kota tinggi, johor.. hehehe

Zairie Husin said...

dah boleh kerja dah nie.. hehe

nadzirah aqilah said...

hehehe.. sedang berusaha memulakan langkah baru..

afzan said...

cantik gambonya.. kenapa aku dulu tak secantik ni gambonya?cis

Hairil Rizal said...

Saat gemilang yg akan dikenang sepanjang hayat kan?

Ajak join karok? Naaaaak... tapi tak boleh! :)

nidus2 said...

Pak Nidus ucapkan tahniah atas kejayaan anakanda. Kalau ya pun senyumlah sikit masa catwalk tu.

i am S!L4H.. said...

haha akk ni....tabole2,sy lg mude kan..hihi
owh begitu erh...xpe2,ad rzki smbung la kan..

nadzirah aqilah said...

afzan:
hehehe.. tapi gambarnya mcm agak jauh la.. hihihihi

hairil rizal:
betollah en.warload! akan dikenang sampai bila2.. sweet moment..

nidus2:
pak nidus.. terima kasih yea.. haa.. tu la masa catwalk tu gabra habis, kameraman tu pun xckp nak snap gambar lau x bleh bagi peace skali!

silah:
hahaha.. yelah silah.. doakan kejayaan kita bersama ek.. (^__^)

Related Posts with Thumbnails