Followers

Friday, October 01, 2010

4
I Love Animal

Salam dan salam sejahtera..

korang suka haiwan tak? anis suka... suka sangat-sangat!! lagi-lagi bila haiwan tu berlagak kiut.. adeiii.... memang luntur kemanusiaan.. Indah betul ciptaan Tuhan kan..~ dulu masa kecik-kecik sifat kemanusiaan anis terhadap haiwan yang berlagak kiut ni memang ZERO! lagila bila nampak kucing tunjuk muka seposen depan mata. tanpa berfikir panjang memang habis lunyai kucing tu anis kerjakan. kalau tak kena tarik ekor sambil pusing-pusing ruang tamu memang kira amat bertuah la kucing tu. sampaikan kucing-kucing bila nampak anis semuanya angkat empat kaki.. hohoho.. kejam tak kejam kan. tapi tu dulu. sekarang tak lagi. setakat bagi peace sekali dua kali jek kat kucing tu. ngeh3.. tu pun dorang tak nak juga kawan dengan anis. nape ntah.. mungkin nenek moyang mereka dah berpesan supaya jangan mendekati anis lagi.. hehehehe.. ampun tok~~ sekarang anis dah insaf lepas atok cakar anis kat muka dengan kuku tajam atok tu~~~~

okeyla.. jom tengok gambar-gambar ni.. 100% sure mesti ramai cakap mereka ini memang kiut tahap gunung everest... (^__^) (semua gambar anis dapat dekat google search)

 hey ladies.. apa korang ingat korang jek bleh pakai perhiasan bagai?? kami pun boley maaaa...~~

 waachaaaa!!! akulah kucing gagah perkasa abad ini.. hohohoho

 abg ziraffa... tumpang yea... ibu saya ilang, semua belang sama jek, atas ni tinggi sikit, senang nak cari ibu.. (pokok pun tak tinggi macam ni kan)

 aiseymannnn~~~ mcm dah nak game over jek!!

 cis! selow la mamat nie... cakap je la I Lap U.. kan senang~~ bosan betol la cite selow mcm nie...

 Oh tuhan... janganlah biarkan aku dari terus dianiayai oleh Anis.. sungguh terseksa jiwaku..
yela2... anis janji xbuat lagi dah...

 sweetdream darling~~~

oh yeahh!! buat blogwalking jap.. tenet ngah laju nie...



4 comments:

Hairil Rizal said...

Anis ni demam kot nie?
Hahaha!

nadzirah aqilah said...

en. hairil:
demam panas nie.. hahahaha

OrkidscyL said...

Wahahha gmbr2 suma ni cumil btl..

nadzirah aqilah said...

hehehe.. thanks cyl!

Related Posts with Thumbnails