Followers

Monday, October 04, 2010

11
Ceritera Sabtu Lepas

salam Isnin yang berbahagia...

bila hari sabtu ahad je belog ini akan kekurangan post dari anis. ada je kerja nak dibuat.. untuk wekend nie anis bz sikit dengan majlis kenduri doa selamat + marhaban + open house di rumah pada hari sabtu yang lepas.. bila majlis menjadi 3 in 1, persiapan kenalah jadi 10 in 1. semua benda kena buat. nasib baik ada jiran membantu. kerja-kerja di dapur, kita serahkan untuk insan-insan yang berstatus ibu-ibu ni ye, almaklumlah, air tangan mereka lebih ori rasanya.. tapi jangan ingat anis tak buat apa, segala kerja-kerja mengemas, memasang meja makan, betolkan khemah, pasang skirting, susun kerusi, driver orang dapur... bla, bla, bla.. semua anis, ayah n my dear friends yang buat, hasil kerjasama kami taw. apa ingat pompuan itu kerjanya di dapur? ini pompuan bukan sembarang pompuan taw.... ini pompuan tulang besi urat dawai~~~ (sebenarnya takde adik beradik lelaki, jadi kena ganti jadi lelaki untuk buat kerja-kerja tersebut)

sebenarnya, anis bagi intro je sikit pasal open house tu, tak nak story panjang-panjang, sebab cerita open house nie semua lebih kurang jek. cuma a special n big thanks to semua saudara, rakan-rakan yang menghadirkan diri ke teratak kiut kami di Taman Kota Jaya, Kota Tinggi.. Love U All!!

apsal tajuk entry lain macam ek? macam takde kena -mengenakan.. adala~~~ anis tak masuk lagi.. didalam pertemuan dan kehadiran teman seangkatan di teratak kiut anis malam tu kami dapat berkumpul semula dan hanya enam orang yang dapat menghadirkan diri iaitu Leha, Lya, Cekda, Liyana n Ekeen dan Nana atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan tidak dapat menghadirkan diri.. pertemuan itu sebenarnya terselit sebuah cerita perpisahan sementara antara kami dan Leha yang akan berangkat pulang ke Sabah hari ni... walaupun sementara tapi, jangka masa untuk sebuah pertemuan kembali itu memang sesuatu yang tidak boleh dijangka. selama 3 tahun kami berkongsi segalanya dan ianya akan utuh menjadi sebuah kenangan bahagia kita bersama. semoga persahabatan yang telah terjalin sepanjang 3 tahun ini akan sentiasa dirahmati dan diberkati.. we love u.. semoga panjang  umur dan dimurahkan rezeki kita ketemu lagi.. (^__^)



Thanks la korang datang rumah anis ye~~


Terbaek~~

Leha VS Ekeen

Leha VS Cekda

Leha VS Liyana

Leha VS Lya

Touching.. Touching.. opsss... Leha VS Anis? tate.. hahahaha

Bubye Leha.. panjang umur kita jumpa lagi.. tak jauh pun. naik kapal terbang sampai!! hahaha


11 comments:

OrkidscyL said...

Tumpang sodih plak..

Mesti rindula kmu dgn Leha kan..

Bab2 cm ni mmg xtahan..Opss Teremo suda..hehe

nadzirah aqilah said...

sedih sangat... terima kasih kerana memahami cyl.. (^__^)

Hairil Rizal said...

Hmmm.. pertemuan mesti ada perpisahan kan?
Takpe.. insyaAllah dgn teknologi moden skrg, keeping in touch is always a breeze!

:)

nadzirah aqilah said...

insyaAllah.. cuma maybe agak sukar sedikit untuk menghubungi dia d sana memandangkan talian talipon di kawasan beliau kurang memberikan sambutan, melainkan beliau ke bandar.. hehehehe..
tapi, setiap perhubungan yang ikhlas itu mesti sentiasa dirahmati Allah kan..
thanks en.hairil!

Uruchimaru @ kf said...

oh tmn kota jaya...dh lame x pi sane..

alamak emolah tgk pic2 ats tue..

nadzirah aqilah said...

ooo.. kf pnah sampai kota jaya ke? aiseymen.. hehehe

Norfahana said...

huhu....beb!!!!!!!!!!!
sedih nye...th2 tgk gmbr n blog ko je...
ms kt mjls 2 pon korg x col..so sy xth pape...
huhu....sedih!!!!!!!!!!!
nnt nk col leha la..

nadzirah aqilah said...

huhuhu.. soryla.. ktorg takut lorr nak cntct kau.. hari tu masa konvo sy dh jemput dak2 ni semua.. sory taw..

Norfahana said...

takut nk cntct???nape lak??
huhu..xpe la...nana ade silap gak...
diam kn dri..
mmg ade jmpt,nana th....
tp sedih coz xdpt nk ckp pape dgn leha...huu

nadzirah aqilah said...

huhuhu.. sory nana....!!

Norfahana said...

its ok beb..
no big deal..
xde hal la..

Related Posts with Thumbnails