Followers

Thursday, September 30, 2010

6
My Sweet Moment

Salam semua..

dan kini tibalah masanya anis nak show off gambar2 keterujaan pada 27.09.2010. panjang umur, ada jodoh, gambar ni semua anis nak tunjuk kat anak cucu cicit nanti... sebelum tu pesanan untuk semua, entry kali ini akan menjadi lebih panjang dari yang biasa.. kita mula dengan sekapur sireh seulas pinang.. hahahaha

big special dedicated untuk insan yang banyak menyokong dan berkorban untuk anis,
buat ayah yang disanjungi,
Hj. Sukarti bin Kandari

untuk ibu yang disayangi,
Normalah binti Sikom,

khas untuk adik-adik yang dikasihi,
Nur Liyana Nadzirah
Nur Liyana Aqilah

tidak lupakan teman2 seperjuangan yang sentiasa berkongsi suka duka,
Hazliah Khalil, Liyana Zakyudin, Jaleha Osman, Siti Rahida Md Nor, Norasyeekeen Adinan, Norfahana Jaafar

juga semua insan yang banyak memberi dorongan dan tunjuk ajar sama ada dalam keadaan sedar ataupun tidak..
setinggi-tinggi ucapan terima kasih yang tidak terhingga anis ucapkan.. semoga tuhan membalas segala jasa dan pengorbanan anda semua.. amin~~

oh yeah~~ oh yeah~ love UTM!! org selalu cakap segulung ijazah, sebab dulu ijazah dalam scroll.. tapi sekarang dh lain dah.. jd kena panggil sekeping ijazah ke? erkk..

biasala.. lau lepas je kuar dewan insan2 yang wajib kita cari untuk sesi peluk cium, nangis2, pastu tangkap gambar of coursela ibu ngan ayah... JUTAAN TERIMA KASIH UNTUK KEDUANYA DIATAS SEGALA PENGORBANAN SELAMA INI.. ini adlh untuk kalian berdua..

my lovely sis... memang sayang dorg sangat2 sanggup bercuti dari sekolah dan matrik untuk meraikan anis.. sob3.. terharu.. plus, thanks a lot ntuk semua hadiah n tedy tue.. really special.. psstt.. bagus gak utm wat konvo tyme raya, sebab duit raya my sister banyak ntuk belikan bunga ngan tedy beso tu.. hakhakhak..

gambar solo seorang graduan bersama bunga + tedy + sijil + segala cenderahati memang gambar wajib tyme tu.. hahaha
yang ni with family liyana.. congrats juga ntuk liyana.. wish u all da best..

weee... lagi sekali gambar sorang... kali ni berlatar belakang yang baek sikit....

haaa... my beloved pren.. leha, cekda n lya... congrats to you all too!!!

with cik mat, pengetua kolej perdana, kolej kediaman kami sepanjang 3 tahun kami brcinta di UTM..  insan yang banyak memberi pertolongan dan tunjuk ajar dan yg paling penting orang yang membawa kami menjelajah hingga ke sabah sarawak... thanks a lot!!!!

bab2 baling mortarboard ni dah memang acara wajib la.. weeee... mulut pun wajib nganga sebab nak menjerit sekali padahal dlm gambar bukan mcm harry potter siap ada suara... mybe... nak tangkap mortarboard guna mulut mungkin... ahaks..~~

bergambar di pintu masuk + berlatar belakangkan logo unibersiti tercinta memang tidak akan dilupakan.. hahaha

kat pos pengawal pun jadik.. asal ada tulisan UNIVERSITI TEKNOLOGI MALAYSIA.. hahaha


okey dah~~ panjang tak? mesti sampai ada yg naek bosan tengok gambar yg sama jek.. hahaha.. naseb~~ ntuk kali ni jek.. owh.. lupa.. lastly, wish congrats juga ntuk rakan blogger yang seangkatan dengan anis, hati kusut, ct cheery, aishah, nazurahshiro.. semoga panjang umur kita berjumpa lagi yea.. wish u all da best in your life...

6 comments:

Ari said...

Tahniah buat anis!
Still tak nampak anis gak masa tu. hehehe...

Uruchimaru @ kf said...

emm..Alhamdulillah..

sekalung tahniah d ucapkn buat anis !

nadzirah aqilah said...

ari:
anis nampak ari with your lovely masa kat depan DSI, but x sempat la nak tegur.. really mengejar masa + mencari org yg hilang.. hahaha.. anyway.. thanks ari!!

uruchimaru@kf:
hontouni arigato guzaimashta!!

Nobita Sensei said...

tahniah! jom sambung master pulak~

Hairil Rizal said...

1st and foremost - sekalung tahniah buat Anis sbb dah lps satu era penting dlm kehidupan.

Nyatanya, pencarian ilmu tidak terhenti disitu. Dunia yg luas terbentang utk dijelajahi berbekalkan sekeping ijazah yg diterima.

Perjalanan masih jauh. Teruskan perjalanan itu dgn tabah kerna onak dan duri akan sentiasa mencemburui perjalanan itu.

All the best Anis!

nadzirah aqilah said...

nobita sensei:
mekasih2.. insyaAllah.. becoming~ cuam bila tak tau lg.. hehehe

en. hairil:
terima kasih banyak2 atas nasihat yg diberikan.. selagi hayat di kandung badan, selagi kemampuan masih ada, pencarian ilmu itu akan anis teruskan ke peringkat seterusnya...
all da best ntuk en. hairil juga~

Related Posts with Thumbnails