Followers

Monday, October 11, 2010

9
Bloody Monday

Salam semua..

So how your weekend? I really have a demm much enjoy hang out with my friends! going to miss that moment n going to miss u a lot!!! mmmmuuuuuaaahhh! hahahaha.. on saturday, hang out with Lya n Cekda, lunch with Nasi Ayam Penyek and Bakso as long as Lya 'mengidam' for that menu. huahuahua. and after that serang BigBox Karoke! oh yeahhh! really fun.. on sunday, meet Liyana n her lovely boy at UTM even for one hour but there are a lots of story they share with me. but today.......


oh god!! ini bukan kisah Bloody Monday, Drama yang mempunyai 2 season yang hangat di Jepun lakonan mantap Haruma Miura, my lovely super duper boyfriends. tapi ini kisah aura isnin yang membawa kepada semua benda jadi tak tentu arah. mungkin sebab banyak sangat enjoy kot.. kui3..

bangun pagi encik tedy kiss suh bangun tido..

my maid dh sediakan tub mandi penuh dengan bunga-bungaan wangi plus buih-buih putih memenuhi seisi tub... wangian lavender fresh.. hmmm.. segarnya...

siap mandi baju kerja dah siap digosok dan digantung rapi..

tyme to breakfast! waaaa... menu mcm biasa Egg Fritata, Scrambled eggs, Bacon strips and orange juice.. yummy...

its okey pak mat.. hr nie pak mat bawala Mak Yah naik Mercedes-Benz CL63 AMG beli barang kat pasar untuk panaskan enjin saya nak drive sendiri Lamborghini LP550/2 Balboni...

Lunch hari ni rasa nak makan japanese menu, Piri-piri Chicken ataupun kodomo bento tambah sekali Takoyaki dengan air Kuro Mame Cocoa... Oh God!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Kringgggg!!!!!!!! arghhhhhh! 8.30 dah lewat!! oh gosh! inilah bahana tido lepas subuh~~


dari papan kekunci: adeiii.. sakit perut.. bosh... minx MC bleh?



9 comments:

toyolkiut said...

mimpi yg hebat..

Uruchimaru @ kf said...

bhahaha ..ops !<----x baek ketawakn urg kan...

hambe pn sllu smbg tidu pas subuh..tapi xlh terlajak..hee =)

Hairil Rizal said...

Hehe.. I got quite a different Monday today compred to yours.

Susah sangat la tapinya nak dapat Monday yang happy dan ceria gitu...

:)

nadzirah aqilah said...

toyolkiut:
mantap kan mimpi mcm tu... alice in wonderland pun kalah... hehehehe

uruchimaru@kf:
hehehehe... budak mls memang slalu kena mcm nie.. kuang3..

en.hairil:
syok betol lau dpt hepy monday.. terasa mcm one week tu everything gonna be perfect.. huahuahua

NURULekmiRabat said...

tak sempat lg singgah karaoke br tu. Besh x?

nadzirah aqilah said...

karoke kat giant tu?? not bad la segala sound n service.. harga pun mmg cukup mantop ntuk kasi kering poket.. hahahaha

OrkidscyL said...

haha mimang siok mimpi anis~
cumil2 suprise2..

diraja22 said...

kena cuba ni..

nadzirah aqilah said...

orkidscyl:
siok dlm mimpi jak bha itu.. bangun tdo sume lenyap.. hahahaha

diraja22:
nak cuba apa? cuba mimpi mcm tu? teray la.. mesti siok... ngeee...

Related Posts with Thumbnails