Followers

Wednesday, September 22, 2010

6
Saya Penat

salam sejahtera semua..

so.. how your day? biasanya orang akan cakap bad monday.. sebab orang akan malas nak mulakan kerja hari isnin almaklumlah baru lepas bercuti. tapi anis rasa minggu ni memang penat. rasa banyak sangat kerja kena buat. siap kena jadi runner opis untuk ke pejabat pos, pejabat tanah, mahkamah dan sebagainya yang berkaitan. balik dari opis kena ikut ibu ayah beraya rumah sedara terdekat pulak. almaklumlah mood raya masih lagi terasa kehangatannya. nak melompat-lompat jauh ke blog rakan lain pun tak sempat. cuma sempat sediakan secubit entry at least orang datang sini adalah benda baru nak dibaca.. hehehe.. nak berbalas kunjungan rakan pun mana yang sempat jek. nanti anis free anis datang kembali yea. cuma tinggalkan link jek. promise! tanpa anda semua siapalah saya disini.. hehehehe

memang sungguh tidak bersopan betol gambar ini.. hehehe.. thanks encik google bagi anis gambar nie..
dari papan kekunci: rindula~~ ahaks..

6 comments:

hamzah ian said...

OI

Hairil Rizal said...

Kira ok la tu Anis.. bz bz pun sempat lagi menempek satu short entry!

Uruchimaru @ kf said...

xder mat PION ke?

nadzirah aqilah said...

hairi rizal:
nampak gayanya entry nie akan menempek lama cikitla sampai keadaan reda.. hehehehe

uruchimaru @ kf:
takde taw.. semua buat sendiri.. kalau lawyer bz anis yg kena keluar membantu.. hihihihi

Uruchimaru @ kf said...

majkan anda harus menghargai anda pasni..

nadzirah aqilah said...

uruchimaru:
sebab majikan saya baikla saya buat semua tu dengan rela hati.. hehehe

Related Posts with Thumbnails