Followers

Friday, September 24, 2010

8
Kiriman Dari Kg. Ambual, Keningau, Sabah

salam jumaat dan salam berbahagia semua..

wahh~~ introduce kali ni cukup ceria.. nampak tak tajuk entry kat atas tu.. cukup jelas, terang dan sempurna bukan apa yang anis nak nyatakan kali ni. hahaha. walaupun begitu sibuk dengan kerja yang bertimbun, anis tolak dulu semuanya jatuh ke bawah meja. gedebuk! okey dah~~ malas oh mau pandang lagi. dah cukup serabut kepala dibuatnya. jap ek bos.. nanti anis sambung balik.. mood kali ni memang cukup ceria dan gumbira.. ditambah lagi lebih kurang 2hari lagi anis akan secara rasminya menerima segulung ijazah.. weeee.. alhamdulillah akhirnya.. but.. tinggalkan story konvo untuk seketika~~

fokus2.. mesti ada blogger2 dari sabah cukup kenal dengan nama tempat di atas kan. siapa sangka ada insan yang sudi nak poskan barang untuk anis dari Kg. Ambual.. cukup terharu taw! thanks a lot to my dear friends Cecilia Latim. anis anggap kiriman ni hadiah 1st anis untuk konvo nanti, jauh tu dari Sabah. terharu.. sob3.. okey2. cut it short la anis pun tak punya banyak waktu nak story panjang2.. hahaha. nak tau anis dapat apa? simple but really nice!!


okey.. ni bungkusan lapisan pertama.. suspen2.. apa la kat dalamnya kan.. hehehe

jeng3.. seweeeettt kan~~ siap bungkus chantek ada kipas kat atas tu. masih sempurna lagi bungkusan tu walaupun dah berjalan jauh... masih lagi belum nampak isi di dalam..
  
waahh!! mahal oh kotak nie... terharu~~~ mana isi dalam? sabar2...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

jeng3... ini lah dia.. kiut kan? simple mimple but special.. korg rasa lau kat johor bleh dpt ke keychain ni? mestilah tak.. soo.. anis betul2 menghargai hadiah ne.. thanks a lot cyl!! love u! opss.. terlebih sudah.. hahaha..
 sebelum anis berhenti anis perasan kat shoutbox anis ada pesanan dari akay, akay ada tag anis ntuk 1 contest. bunyi memang menarik giler! simple mimple je syarat2nya. teruja nak join ne.. tapi buat masa sekarang anis tak sempat nak wat entry untuk contest tu. but, anis promise sebelum tarikh tutup contest anis akan buat juga! wajib! anis nak join! anyway.. thanks a lot ye akay!!

dari papan kekunci: yeaaahhh!! start esok anis akan cuti bekerja sampai selasa!! UTM here i come! ahaks~~ tapi... kena bereskan semua keje dulu.. huhuhuhu.. ada sesiapa sudi membantu? hehehehe

8 comments:

Hairil Rizal said...

Wah, kiut tul hadiah tu. Serius tk dpt cari kat semananjung dgn mudah!

Bertuah la cik Anis... :)

nadzirah aqilah said...

kan3... mana ada benda tu kat semenanjung..
bertuah saya ada rakan sebaik itu, even kami tak pernah berjumpa taw! hehehe

Uruchimaru @ kf said...

umph...hambe cemburulah mcm ni..
hihi..xderlh gurau2 je..

>hiraishin no jutsu<

Hairil Rizal said...

Sbb Anis baik ngan dia la, dia baik dgn Anis!

Nobita Sensei said...

kawaii desu ne~

dianafisa81 said...

jom pesta konvo...!tp kat skudai tiap2 ptg ujan la dik..

nadzirah aqilah said...

tu la psl.. hr sabtu kita dtg pun dah mendung jek... mls nak jln lama2.. hehehe

|| NaFiRaa || said...

wahhhh.. canteknye.. bestnye dapat hadiah~

Related Posts with Thumbnails