Followers

Wednesday, September 29, 2010

6
"Sape nak hadiah free? =)"

salam semua..

lama anis tak update blog.. bz betol dengan konvokesyen yg baru saje berlalu.. really sweet moment...

okey2.. tak mau cakap banyak.. dikesempatan yang ada ni.. memandangkan anis dh berjanji dengan akay ntuk join satu contest yang menarik hati, jadi anis dengan seikhlas hati dan suci hati menyediakan entry ini khas untuk contest tersebut.. simple and easy (bukan benda yg sama ke) hehehe.. berikut adalah benda yang anis kena buat.. untuk tuan punye contest, cik nadia farahida, this is dedicated to u.. hikhikhik..

1. bt entry "Sape nak hadiah free? =)"
and letakkan sekali gambar ni dan link kan terus ke blog


- DONE -
2. dan jgn lupe, letakkan gambar ni skali kat side bar blog korg.
dan link kan terus ke entry ni ye. klu pic besau sngt, korg tlg kecikkan ye.

- DONE -

3. mnjadi follower blog ni.

- DONE -


4. tag 3 org blogger
lain dan pastikan dorg tahu bahawa mereka telah ditag!

- DONE -


5. dan last sekali,

jgn lupe tinggalkan name dan link entry penyertaan korg kat
kotak komen entry "Sape nk hadiah free? =)" ni ye.

- DONE -

eh.. dah siap dh.. simple kan contest nya.. percubaan pertama anis menyertai contest.. wish me luck k.. hehehe.. lagi syok lau tuan punye contest ni nak bg hadiah sekali sempena my graduation.. hahaha.. xla2.. bunyi pilih kasih btol.. pape hal pun.. semuanya terpulang pada juri.. penyertaan last minit tapi masih dibuka lagi kan.. hehehe..
 

6 comments:

nadia said...

=)
comey je permintaan.. hikhik..
tq for joining laling!

nadzirah aqilah said...

hikhikhik.. welcome2..

Hairil Rizal said...

Semoga berjaya!
:)

nadzirah aqilah said...

tenkiu mr. warload!

|| NaFiRaa || said...

good luck k~

nadzirah aqilah said...

nafira:
mekasih2.. (^__^)

Related Posts with Thumbnails