Followers

Saturday, August 28, 2010

7
Koleksi Saya Lagi

salam 1 malaysia semua...

masih ingat lagi cerita saya tentang koleksi dvd n vcd saya yang lepas? kalau terlepas klik disini. hehehe. kali ni saya nak story pasal koleksi komik saya pulak. korang suka baca komik tak? mesti ada yang xberapa suka kan. berbanding dengan baca novel saya lebih suka habiskan masa baca komik @ manga. kalau bagi saya novel confirm xlama.. 5 minit lepas tu saya dah berada di alam mimpi. bagi saya novel agak bosan sebab ada tulisan jek. komik ada gambar kartun cute-cute. yang lelaki tu macho-macho. nak tengok koleksi saya? scroll gambar di bawah..



semua komik-komik ni hasil dari penulis jepun sebenarnya.. (^__^). sama macam koleksi dvd saya setiap komik pun ada no siri juga. jadi senanglah nanti kalau ada yang meminjam. berani la peminjam tidak memulangkannya. segala buti-butir telah dicatat. hakhakhak. antara penulis yang saya suka ialah Usami Maki, Motomi kyosuke, Nakamura Sayumi, Kikuchi Kamaro, washio Mie dan banyak lagilah. eh.. bukan tu je koleksi yang saya ada. saya pun ada kumpul koleksi Tantei Gakuen Q (Sekolah Detektif Q...


sebenarnya koleksi tu tak habis kumpul lagi.. ada lagi beberapa siri yang tak sempat saya beli. hehehe. kalau perasan sebenarnya saya dah tertinggal siri ke-12. puas saya cari buku yang ke-12 tu tapi tak jumpa plak. jadi terus la melompat ke siri 13. habis kumpul siri ni saya nak beli siri lain pula.. anda ada cadangan siri lain yang best tak? bagitau saya k untuk dijadikan koleksi saya yang berikutnya.. (^__^)

remark: maaf pengembara sekalian.. kali ni post saya berbunyi kureng bersemangat coz hari ni mood saya hilang jauh di dalam lautan atlantik. hehehe.. tapi saya berusaha untuk sediakan menu yang terbaek untuk tatapan anda semua. terima kasih di atas sokongan anda mengembara disini.. (poyonye ayat saya).. peace! selamat berpuasa..!

7 comments:

Hairil Rizal said...

Sungguh minat komik dan dvd/vcd ya?

Warlord plak ada collection magazine 'Top Gear' dari 1st issue tak pernah miss. Skang dah ada 30+ copies gitu.

nadzirah aqilah said...

wow... kalau dah minat kan.. takde masalah punyer..

hasrul hassan said...

wow .. banyaknyer

nadzirah aqilah said...

hasrul hassan : nak tambah lagi koleksi tp xberkesempatan la.. hehe

bintang27 said...

sya pon minat mengunpul koleksi jga smpai mak marah heheheh....

nadzirah aqilah said...

bintang27: bab kena mrh tu perkara biasa.. bulan ni kena mrh senyap la.. pastu bulan depan beli lagi.. memang degil kan.. hikhik

Alina said...

Hi,nice collection you got there. Have you ever thought about manga website? You will find more than you ever imagine.-Manga Lover

Related Posts with Thumbnails