Followers

Wednesday, March 02, 2011

10
Parking Space More Please

Assalammualaikum w.b.t dan salam sejahtera...

kalau dulu masa study di UTM selalu sangat ada aduan dari student berkenaan masalah Lack of parking space area fakulti dengan kolej kediaman. pastu dorang suruh semua guna perkhidmatan bas u yang telah disediakan. okey fine! bagi kami yang selamba ni no prob la. tapi satu hakikat sebenar penumpang dalam bas u bila nak pergi fakulti ialah korang hanya akan lihat student-student 1st year je especially penumpang lelaki.. 

kami pernah usha dorang ni pehal korang sanggup bersesak tumpang kawan dari naik bas yang disediakan. nak tau jawapannya? tak cool lah naik bas!!! x real dow.. tak nampak kehebatan seorang senior langsung.. ouhh.. okey.. saya paham... tapi kalau korang bersesak naik kereta saling tak tumpah macam iklan Milo Fuze tu namanya cool ke?? really hot derrr.... ah.. whatever... kami tiga tahun cool je turun naik bas siap dapat cium ketiak pak-pak arab lagi.. perghh.. masyukk.. korang dapat? tak kan....

saya ingat bila dah bekerja xdelah jumpa masalah kekurangan parking kereta nie.. tapi apakan daya, rupanya sama je. area opis nie memang ngam-ngam je tempat parking lagi-lagi bila mahkamah syariah ada bicara. lau masuk opis pukul 9, nak berebut parking punye pasal kena tercongok pkul 8. lau tak jangan pelik kena jalan kaki jauh. huh! satu benda yang paling leceh ialah bila kena parking double tapi xdelah sampai nak halang kereta orang keluar. memang muatla kalau storm nak undur keluar parking. (paham-pahamlah macam mana keadaan parking tu) ngeh.....

dan bila keadaan parking yang macam nie.. jangan pernah mengeluh bila kereta korang ada benda alah nie....


citttt!!!! sikit punya calar korang bagi kan.. at least bagila note minta maaf ke.. hadoii.. luka suda en. dino saya!!! bila korang sebat ni? baru saya perasan... 

dari papan kekunci: bulan Mac penguatkuasaan pemakaian tali pinggang penumpang belakang.. next year bulan Mac korang kena pakai helmet sekali dalam kereta macam dalam racing tu.. perghh.. mantap ah!!!!

10 comments:

krole said...

ahhhh!!!siapakah!!!hehehe...sikit je tu wak~

i am S!L4H.. said...

kalo dh wat tu msti dorg blah je kan.. cetttt

nadzirah aqilah said...

@krole:
ni kes dah langgar ilang.. yup.. nasib baik x kemek ke tanggal komponen2 lau x.... memang naek hangin.. hahaha

@i am silah:
tahu xpe.. cettt lagi... kui3

CahayaCintaIlahi said...

aish.. smpi cmtu sekali sesak ek nsb bek la kat ofis chy ni msh trkwl lagi ngeeee ;)

i am S!L4H.. said...

cettttt btol. huishh.
haha

Puan Kutu said...

Opis kite pun sama sesak.Tp yg tensionnya..nek moto pun soh parking jauh..Penat seh bjalan..

princess laila said...

hakduyy~
saba ea. tuh jek bulih kate.hukhuk~

YUL said...

muahaha, keje kat mahkamah eh? peh, terlupa pulak yg tuari rsenye yul ada tercalarkan kot dino anis. kehkehkeh :P

Mat Ganu said...

sabar2..dugaan semua tue...hehehe

aziz said...

sikit lah hhihiihih

Related Posts with Thumbnails