Followers

Friday, March 11, 2011

15
Mereka dan Saya - Part 2

Assalammualaikum w.b.t dan salam sejahtera..

sory ah.. tak sempat nak karang entry panjang-panjang.. jadi saya letak pic je ntuk tatapan semua. sekurang-kurangnya ada gak kan entry di publish.. korang pun boley cuci mata kat cnie.. hahaha.. ada perubahan ckit saya buat.. wrapper belakang yang kaler merah lebih besar kapasitinya. semuanya bertujuan untuk memuatkan gambar-gambar yang saya nak letak dalam saiz x-large.. kan lagi seronok untuk ditonton.. terang jelas dan nyata.. kan3.. okey xyah citer panjang, kiter layan sambungan entry sebelum ni.. jom3..









Dari papan kekunci: lately agak bizi la.. nak bw pun x sempat.. sorry 1000x!!!!!

15 comments:

CahayaCintaIlahi said...

alahai geramnye tengok budak2 di atas ini oh tidak.. geram geram geramm.. rasa macam nak cubit2 sumenye ngeee

Khairul Antasha said...

suka tgok gmbr budak2.. hehehe... mcm nk cium je sorang2.. :)

nadzirah aqilah said...

@cahayacintaIlahi:
xpe2.. saya dah wakilkan ntuk cubit dorg dah.. hehehe

@khairul Antasha:
seronok kan tgk dorang... mcm nak jadi budak kecik balik.. ngeeee

i am S!L4H.. said...

kak. nadz. silah tau cmane bdk muke johor. ahahahaha

nadzirah aqilah said...

@i am silah:
hahaha.. ada beza ke silah muka dak johor ngan negeri lain? bukan sama ke? aiyakk!!

i am S!L4H.. said...

ade2. hahhaa. joho kn byk keturunan jawa. ngeh3

nadzirah aqilah said...

@i am silah:
oooo.. habis ni sume muka jawa la ek?? hahaha

ghost writer said...

comel lak baby yang pakai topi ada rose tuh..mai cubit pipi sikit..hihi

Mat Ganu said...

anak ker nie?? hehehe

HEROICzero said...

bz? hehe ini sudah memadai.

take ur time. =)

YOUsoF said...

Adorable sungguh mereka ni kan.. ;)

yang makan eskrem cambil mencomotkan mulut tu paling cool!! ;D

ïêmå å¢klê§ said...

waa sedapnya ice cream....

Hairil Rizal said...

Gambar baby bertopi itu sungguh chumelll!!! :)

ADfeez said...

topi baby tu comellah... nk pinjam leh x? :P

i am S!L4H.. said...

x la smue muke jawa. tp la sket2. hahahah

Related Posts with Thumbnails