Followers

Thursday, February 24, 2011

17
Countdown to Wedding Day

Assalammualaikum w.b.t dan salam sejahtera...


surprise tak tajuk?? sapa yang nak kawen?? saya2!!!! hahaha... sebelum nak membebel panjang, semasa gambar diatas diambil semuanya masih berstatus single dan in a relationship.. masih belum lagi yang berstatus tunang orang atau pun isteri orang....... tapi... tak lama lagi salah seorang dari kami yang kini berstatus tunang orang akan menamatkan zaman single nya... huh! bakal isteri orang..... macam tak percaya.. cepat betol masa berlalu kan...

inilah insan yang bertuah tu.. SITI RAHIDA BINTI MOHD NOR... ini masa kami lepak sama-sama... rindu kamu cekda......


haaa.... ni gambar latest, last week, kami tolong cekda cari barang untuk wedding dia... excited giler kan kami pilih barang untuk wedding cekda tu.. bahagiaaaa... lepas tu, kami cari baju nikah plak tapi x sempat capture gambar masa pilih baju tu sebab kami excited sangat nampak baju nikah yang cantik2.. almaklumlah nak tunggu sendiri punya ntah tahun bila.. so.. tumpang seronok la... hihihi.. last-last hanya survey je.. mungkin minggu nie baru cekda akan pilih yang berkenan bersama bakal asben beliau. almaklumlah masa dengan kami, banyak sangat ceritanya.. sampai kedai dah nak tutup masih lagi dalam fitting room.. kui3...

sebenarnya... nak minta maaf berjuta-juta lemon kat cekda coz tak dapat turut serta rombongan member2 lain ke wedding nie kat kelantan nanti.. atas sebab-sebab yang tidak dielakkan. memang sedey ya amat.. lepas nie lau jumpa cekda, n then u belong to your asben... kami dah buat dah sesi-sesi peluk bagai, sambil ribut petir.. x mau letak gambar masa tyme touching-touching tu... siyes hodoh... dorang nie yang pakat amik gambar candid waktu tu.. xpe-xpe.. feeling lebih... saya sayang kamu cekda! always!!!!!!! oh ya... weding cekda akan berlangsung pada 12 Mac ni di kg. Gelung Badak.. semoga semuanya berjalan lancar.. untuk member-member lain yang datang tu.. jangan lupa taw!!! prepare 3G untuk saya waktu tu macam dalam perjanjian kita n lastly... make sure plan kita menjadi ntuk weding tu!!!! luv u all!!!!!!! muah3..

dari papan kekunci: hmmm... cepatnya masa berlalu kan.. kawen dah kawan saya sorang nie.. rasa macam baru semalam kita tunggu bas sama-sama nak g kuliah, bersengkang mata siapkan PSM, esemen, prepare untuk kuiz, test, final... kita celebrate besday masing-masing sama-sama, kita gelak, menangis, berujan, berpanas, join program sampai ke sabah sarawak dan lastly.. kita naik pentas pakai jubah ngan mortaboard yang sama untuk terima ijazah yang sama........ hmmmmmmmmm.... (termenung sambil kesat air mata)

17 comments:

CahayaCintaIlahi said...

tu la majoriti kawan2 cik cahaya pun da kawen alahai.. sedih2.. bile la turn cahaya lak kan ngeee

nadzirah aqilah said...

@cahayacintailahi:
xlama dh tu cik cahaya... dah ada tuuuutttt.... hehehe

Suara Kalbu said...

Akak suka kata kata di papan kekunci.

Terkenang waktu bersama kawan kawan

nadzirah aqilah said...

@suara kalbu:
rindu kan kak... mengimbau memori lalu..

ghost writer said...

so bila plak giliran Nadz nih...jangan terlupa nak bagitau ek..kang terlalu hepi sampai terlupa blog.hihi

khairul hisyam said...

bestnye :)

Uchi kay-f @hmad said...

harap2 pasni cik nard plak iyer!

nadzirah aqilah said...

@ghost writer:
hahaha.. lama lagi nie.. jangan risau takkan ku lupa sahabat disini..

@kairul hisyam:
sonok kawen?? masa kecik main kawen2 sonokla.. sebab bley tukar psgn.. hahaha

@uchi:
uinaaa.... lama lagi la tuan hamba....

Juli said...

hihihi..nnt bila turn awak yg nak kawen, org lain plak yg sedih tgk sorgn lagi dah kawen.hihih

nadzirah aqilah said...

@JULI:
hahaha.. betol juga kan.... ngeh3

princess laila said...

idop nih memng rasa cam cepat jek blalu kan? sdey nak tnggalkan masa lalu. gmbira tngok ad kawan2 y da na kawin. tp sdey bila teringat kawan y da 'pergi' slamanya~ T.T

salam kenal :)

Hairil Rizal said...

Mmg...skrg ni masa sgt sgt sgt la pantasnya bergerak.

Camne nak lambatkan masa nie??

Anyway, bilaaaaa la agaknya turn Anis plak tu kan??

ïêmå å¢klê§ said...

nak kwen gak tp xde spe nak...haha...

aibaks said...

hmm.. agak2 nye kan.. bile la kawan siti rahida ni nak join die yerk? hmm...

nadzirah aqilah said...

@princess laila:
betul2.. hidup ni selalu berputar2... hari ini kita gembira siapa tau esok lusa kita berdukacita.. yang penting sentiasa beringat.. salam kenal juga sahabat.. (^__^)

@hairil rizal:
isi masa dengan benda yang berguna barulah rasa semuanya berharga.. ngeh..

er.. anis? adoi.. lama lagi la... hihihi

@iema:
setuju ngan statement tu.. jodoh blom sampai.. hakhakhak

@aibaks:
kawan dia? nanti sya tulun tanyekan ya.. sya pun xtau bila turn dorg plak.. (^__^)

i am S!L4H.. said...

hahaha..menunggu kak nadzzzzzzzz...ngeee

Nafisa81 said...

jgnlah sedih...kawen tak memutuskan ikatan persahabatan...(kalau asben member tu sporting cam laki akak la...hahaha)

Related Posts with Thumbnails