Followers

Thursday, January 13, 2011

15
V.I.P. Reserve

Assalammualaikum w.b.t dan salam sejahtera

dengan ini diumumkan bahawa my sister akan pulang bercuti pertengahan semester matrikulasi selama seminggu lebih bermula petang ini 13-01-2011.. oleh yang demikian, jika anda tidak terlihat kelibat nadz di SB anda untuk weekend ini harap anda semua mengerti. kerana apabila pulangnya beliau ke teratak kami maka, semuanya akan berubah menjadi kacau-bilau, tambahan pula penggunaan BB akan digunakan semaksimum mungkin oleh beliau.. hahahaha... sesungguhnya jadual dan aktiviti telah disusun oleh beliau dan nadz pun dah mula garu kepala kerana poket nadz akan dikeringkan oleh beliau dan ditumpang sekali oleh adik nadz lagi sorang... gagagagaga...


minah yang nadz ceritakan adalah minah yang berbaju kuning.. cuba tengok senyuman dia.. lain dari yang lain kan, maknanya, dia nie memang licik dari segi segala aspek.. kami memang angkat bendera putih je.. kui3.. dan akhirnya jadilah kami BEGINI:


dari papan kekunci: tak sabar jugakla nak tunggu dia balik.. makin gamat la rumah Hj. Sukarti, makin pening ibu di rumah.. hahahaha

15 comments:

biskut said...

takper..korbankan sedikit untuk adik kesayangan nadz tuh...

nadz nih bugis ker jawo...?hihi

nadzirah aqilah said...

@biskut:
hahaahha.. jawa deyh.. tapi xreti speaking jawa.. kui3..

Uchi kay-f @hmad said...

hahaha jadi rebutanlah ni Berukband pasni...;p

nadzirah aqilah said...

@uchi kay-f:
lebih kurang mcm tu la.. kui3... nak potong2 xboley plak..

dotblogspotdotkom said...

hai akak ipar... ehh silap la... huhuh

anyway.. hav nice weekend....

nadzirah aqilah said...

@dotblogspotdotkom:
hyeee... hahaha..
thanks pakcik

Rieyah Jamil said...

samele.. kite pown jawe gak.. tapi xboleh cakap bbanyak. nnt kena bantai gelak, yela. org ckp jawe, kuar jawe, kite cakap jawe dah mcm ckp perancis woo. tapi kite phm kalo org cakp. practice make perfect woo..

krole said...

wuahhh msti indu kat wak..ngee~

YUL said...

muahaha, bersiap sedialh untuk menghadapinya nnt,

Mat Ganu said...

adik anis jugak kan...hehehe.

Hairil Rizal said...

Saat-saat bahagia sudah menjelang tiba haa??

Enjoy!!

nadzirah aqilah said...

@rieyah:
hahaha.. betol2.. dr kena gelak bagai baik diam je.. sekurang-kurangnya boleylah paham ckit2 apa yg dorg ckp.. hehehe

@krole:
rindu awak jugak.. hehehe

@yul:
yess.. dh prepare segalanya dah.. hahaha

@mat ganu:
yup.. bukan org lain pun..

@hairil:
hahaha.. lebih krg mcm tu la.. saat rumah jadi kelam kabut..

ɐɥsɐɟ said...

hahaha. . . perangai ur sis sebijik sy... menguasai apa adanya sewaktu bercuti ye :)

nelly said...

vip tuh .
jangan main-main

=)

nadzirah aqilah said...

@fasha:
hahaha.. kununnya menggunakan cuti yg ada semaksimum mungkin...

@nelly:
tahu xpe.. raw2.. haha

Related Posts with Thumbnails