Followers

Thursday, January 27, 2011

14
Contest Gambar Tak Nampak Muka Paling Cool

Assalammualaikum w.b.t dan salam sejahtera..

untuk kesekian kalinya nadz nak join contest lagi.. tapi sebelum tu nadz nak minta maaf kat semua rakan taulan sebab nadz tak dapat balas jejak anda di SB, reply komen anda di entry pun tak dapat. bukan nadz malas tapi inilah lumrah insan bekerjaya.. hahaha.. poyo giler.. tapi memang betol pun. nadz hanya sempat sediakan entry untuk tatapan semua. tapi jika semuanya dah rileks dan kembali seperti sedia kala nadz akan meneruskan aktiviti blogging seperti asalnya. promise! dan jangan lupakan nadz dalam dunia blogging ni taw! ingat merah ingat blog nadz!! hahaha..

okey contest kali nie nadz telah ditag oleh Cik comel a.k.a Cahaya Cinta Ilahi, Contest Gambar Tak Nampak Muka Paling Cool. Thanks my dear sebab sudi tag nadz untuk join. sebelum tu contest nie telah dianjurkan oleh HadifaR_R dari Blog Ku Lihat Hijau.. Green Rangers VS Red Rangers.. (okey abaikan).. hahaha.. 


segala terma dan syarat pertandingan atau mahu mengetahui dengan lebih lanjut jom kesini : 

okey.. untuk HadifaR_R ini gambar nadz untuk contest nie.. Bismillahirrahmannirrahim....


errr.. nadz nak letak 2 gambar boleh? boleh laaaaaaaaa... tak kira nak letak jugak!! hahaha


okeyla.. letak gambar banyak-banyak takut kena rijek plak penyertaan.. hehehe.. nadz kena tag 3 org... urrmmm.. errr.... nadz tak taula anda yang ditag nie dah join ke belum.. hehehe... 


dari papan kekunci: terima kasih kepada penganjur kerana membuat contest yang giler cool nie.. semoga berjaya untuk semua dan saya sendiri!!! hikhikhik

14 comments:

CahayaCintaIlahi said...

wahhh da buat da..gud2.. tanx dear... hehe

nadzirah aqilah said...

@CCI:
welcome!! laju2 ntuk u.. hehehe

Nafisa81 said...

CANTIKLA GAMBAR ANIS..UNIK..

nadzirah aqilah said...

@nafisa81:
maseh kak.. (^__^)

biskut said...

tuh picca sendiri ker nadz...?

rasa kesian lak kat bisk nih sebab bisk tak pernah pon join contest bagai...huhu

nadzirah aqilah said...

@biskut:
tu gambar masa nadz ngan member buat holiday last sem kami.. kira antara dlm koleksi nadz jugak.. hehehe..

bis join la kontest ne.. hehhe

redzuan said...

wow!! cool gmbar awak :)

10 SPESIES IKAN TERCANTIK DIDUNIA

nadzirah aqilah said...

@redzuan:
hehehe.. mekasehh!!! (^__^)

i am S!L4H.. said...

mmg gileeee cool....
suke contest mcm ni...

Norfahana said...

i love ur pic!!!!hehe

sudirman said...

suka pic2 nie...

nadzirah aqilah said...

@silah:
silah join la palagi.. hehehe

@norfahana:
beb.. rindu la.. huhuhu

@sudirman:
tenkiu!

cik teynteyn said...

good luck tau .. hehe +___+

HadifaR_R said...

Salam...

TQVM join k :)
Contest di tutup awal sedikit dari tempoh sebenar...bleh la datang k...huhu

Related Posts with Thumbnails