Followers

Monday, December 06, 2010

2
Award Lagik

salam sejahtera semua teman-teman blogger...

pertama-tamanya nadz nak minta maaf sebab nadz dah lama sangat tak sempat nak update blog nadz. rasa tak puas hati tu bagai melonjak-lonjak.. rindu betol.. rasanya dekat seminggu kowt nadz tak jenguk.. nadz pun xpasti dimana puncanya.. mungkin dari dalaman nadz.. hohohoho.. kerja di opis makin banyak.. jadi nadz tak sempat nak curi masa kat opis (memang pekerja tak berdedikasi kan2.. tapi tu dulu sekarang nadz dah lebih fokus.. buktinya bila nadz xdapat blogwalking sekarang.. hehehehe).. bila kat umah plak nadz dah bizi dengan game-game nadz di laptop. selagi belum dapat status finish, selagi tu nadz tak boley berhenti. hikhikhik.. dan kali nie nadz cuba curi masa ckit nadz nak juga update.. tapi tetiba update mesti pasal award.. hahaha... nak tak nak korang kena la layan jugak.. zassss...

nadz tak ingat la ni award ke berapa... koleksi award nadz pun dah lama tak hupdate kat tepi tue.. hahahaha... adus!!!! Haram J!!! opsss... terlebih suda... oryte award ni nadz dapat dari my dear silah.. silah sory akak dah lama x dapat hupdate. tak dapat jenguk-jenguk silah.. jangan majuk taw... hehehe... thanks silah!!!



1.pe bende pling penting dlm idop korunk?
nilai kasih sayang, kemaafan, kesetiaan dan juga kejujuran... dan yang paling utama ialah keluarga.. teheeeeee....
2.benda terakhir korunk beli gne duit sendiri?
kasut BUM kaler itam corak pink abstract (admit for it for a long tyme) hahaha.. nanti nadz tunjuk ek.. tak kira nak juga tunjuk kat cnie... lupa nak amik gambar... hehehe 
3.di mana tempat korunk nak melangsungkan perkahwinan korunk dan tema perkahwinan korunk nnti?
nak gelak dulu... hahahahahahahahaha... okey dah... hmmmm.. i wish... i wish i'm not maried.. dushh!!! dapat sebijik jajan ibu bagi..
okai2.. saya nak kawen kat kawasan cottage yang hijau-hijau ala-ala taman gituuuu.. tapi kaler tema nak merah itam.. hahaha.. macam x seswai kan.. lau xpun merah putih.. but.. merah mesti ada...
4.adakah korunk sedang bercinta sekarang?
tak~
5.berapa lame korunk akan mencintai kekasih korunk?
selama-lamanya la weiiii~~
6.dimana korunk slalo jmp kekasih korunk?
aiyaaaakkkk...!!!! tanya sekali lagi pasal kekasih nie selamba nadz hentak skrin komputer ni karang~~ hahahaha
7.novel/buku/majalah terakhir korunk beli?
manga, manga dan manga....
8.apakan name penuh korunk
nur khairunnisa binti hj sukarti (pelik???? hehehe)

9.antara mak n ayh korunk,mne yg korunk lg mesra?
ibu.. ibu... engkaulah ratu hatiku.. tapi bila poket kering ayah engkaulah segalanya... hehehe...
10.namakan orang yg betul2 korunk nk jmp dlm idop
hmmmmmmmmmmmm...........

11.adakah korunk bsuh bju sndri?
mestilah.. on plug.. tekan-tekan butang... siappp!!! membazir ayah beli mesin basuh mahal2 lau x guna...
12.di mana tempat yg korunk btol2 nk g
rumah mak mentua.. sebab xtau la ek sape mak mentua saya... bhahahahaha.. (gediks)
13.plih slah satu,peluk atau cium
kalau nak 2-2 bley???

14.beritahu 3 perkara tentang org yg tag korunk
  1. teman yang peramah dan ceria...
  2. senang diajak berborak...
  3. sempoiiiiiiiiiii.....

15.lima benda korunk sgt syg dlm idop korunk
  • my family
  • kawan-kawan
  • tedy bear
  • my gadjet (hp, laptop n others)
  • game (boley ke letak benda nie?)

16.lima lagu korunk suke n slalo dgr
Love like this - SS501
ku tak akan bersuara - Nike Ardilla
Ingin Tahu - Erra Fazira
Bring Me To Live - Evanessence
You Belong With Me - Taylor Swift

17.bile tarikh lahir korunk n korunk smbut besday kt mana thn lps?
18 April.... tahun lepas kat Jason Bay, mersing.. sebenarnya kebetulan coursemate buat camping kat sana.. n then.. bila dah ramai-ramai.. confirm ada kezutaannnnn yang tidak diduga.. habis tepung satu kilo weiii.. tinggal lagi kena campak dalam laut jek.. nasib baik sempat larikkkk.. hahaha.. sweet moment!

hmmm.. habis dah soalan.. tapi sebenarnya nadz skip 2 soalan.. sebab kena tag blogger lain.. nadz blur la nak tag sape.. huhuhu.. sory ek... nadz buka award nie untuk semua teman-teman blogger yang rajin berkunjung ke cnie....

oryte.. nadz gerak dulu ek.. jumpa lagi semua!!!!!!! daaa~~

power rangers merah,


2 comments:

i am S!L4H.. said...

kakkkk nadzzzzzzzzz......
btoll....lme nye x nmpak......
siannye akk byk kje...

eheee klaka la jwpn tag ni..ahahaha..silah sukeee....
akk sempoiii jgk..heeeeeeee~~

nadzirah aqilah said...

@silah:
hahaha.. bunyinya mcm rindu giler kan... khas untuk silah nie...

akak sempoi gak ek? hahahaha.. yola2

Related Posts with Thumbnails