Followers

Tuesday, November 02, 2010

5
"Tolong Top Up kan Untuk Sayer"

Salam semua...

oh...kawan... tulun topup kan henfon saya..
sian bf saya xdapat mesej dengan saya sebab saya takde kredit.. ----> celah mana anis ada lovely pun xtau..
ni ngah otw cari ni.. hahahaha.. xboley blah..
sila abaikan yeee....

actually anis kena tag oleh kak akma dari Momento Akmafaizal untuk join 1 ga yang di anjurkan oleh cik qieranna...
bila 1st tyme pergi ke blog qieranna ni melalui link kak akma terus teringat cerita Cinta Kirana..
ada sepa-sepa tengok cite tu x? mesti ramai kan... anis suka cerita ni sebab suka lagu dia...
opsss.. jangan lari tajuk... okey2..

bila dah di tag, tak elok kiter hampakan orang yang sudi dan berbesar hati mengetag nama kiter kan..
lagipun mana tau ada big luck bleh dapat topup free..
Hoyeaaahhh!! hoyeaaahhh!!!
makanya... dari terus berangan-angan minah jenin baik anis join ga ni juga kan.. hikhikhik..
cik qieranna.. anis join yea...

gambar kasi besooo punyerrr~~ biar terang jelas dan nyata.. hikhik..

errr... kena tag lagi dua orang insan untuk join ga ni jugakla...
jap aaaaa.....
.
.
.
60 saat
.
.
.
5 minit
.
.
.
15 minit
.
.
.
setengah jam
.
.
.
okeyyyyy... dapat dah...
taraaaa.....

1. silah yang baik hati
2. kawai hanata
3. Rakan-rakan yang berminat jomla join skali..

okey.. tu jekk. wish me all da best.. hehehe
untuk maklumat lanjut berkenaan ga ni anda boleh ke sini...
chow! anis kena tag lagi untuk 1 lagi ga, makanya anis nak prepare untuk ga tu plak.. hehehe


5 comments:

i am S!L4H.. said...

akak..hehe topup2..bg besa sket mate..eh x yh x yh..akk dh besakan gmba tu..haha
kne tag lg..gagagaga
sy ade utang tag kt akk kn..ingt lg x..ingt x...
(akk...ckp la x ingat....lalala)
heeee
sy akn tunaikan.....tp perlu mase...mase..uwaaa

nadzirah aqilah said...

hahaha... amikla banyak2 masa..
akak memang suka tag awak lau ada pape...
sory yerr... kui3..

oo.. nak suh akak ckp tak ingat ek? yela2.. akak x ingat.. hahaha

jgn lupe.. ada 2 benda akak tag silah rini.. ngeh3..

i am S!L4H.. said...

hahah..
x pe la akk..tag je..silah akn cube tunaikan..
yg aritu ade tag dr akk yg siap bg award lg..
yg tu silah x abis pkir lg...ingt x?
nti silah wat...

nadzirah aqilah said...

okies silah.. no prob... nanti free silah buat k..

saya sentiasa setia menanti.. ahaks..

qieranna said...

tq yer join GA
tapi kena btulkan skit la
1. link kat sidebar
2. tajuk

tq....

Related Posts with Thumbnails