Followers

Friday, November 12, 2010

13
Contest Baju Sama

Salam Jumaat..

apa?? contest lagi? hahaha.. janganlah buat muka pelik dan konfius.. anis nak join contest lagi nie.. kali ni anis tak di tag oleh sape2.. tapi diri sendiri yang berminat.. masa buat blogwalking ni anis terjuma blog ika puk puk.. comel kan nama dia.. panggil ika je.. hehe.. ika anjurkan contest baju sama.. tanpa berfikir panjang anis terus jadi excited nak join. bila tengok syarat-syarat nyer, okey, saya layak.. hahaha.. nak tau kenapa anis excited nak join?? anda akan tahu juga nanti.. hahahaha. okey.. anis selesaikan tugas dulu yea..


1) Be my follower.
ika.. ni bukti saya telah menjadi follower anda..



2) Buat satu entry pasal contest BAJU SAMA by ika puk puk.
entrynyer seperti yang anda semua sedang baca sekarang.. (^__^)

3) Upload gambar korang.korang mestilah memakai baju yg sama dlm gambar tu.bilangan ahli dlm gambar plak mestilah xlebih drpd 6 org n xkurang drpd 2 org.xkesahlah gambr kwn2, kapel, fmily, mak ngn anak, ayah ngn anak ke..yg penting baju sama..baju kurung boleh but not baju melayu..
nak tengok gambarnyer? silalah tengok dibawah yea.. sebagai bukti lebih anis sediakan beberapa gambar untuk ika pilih... hehehehe... harap-harap boleh terima semuanya.. hahahaha.. oh ya.. gambar-gambar tu gambar anis ngan adik-adik.. family boley kan..?

4) Ceritakan serba sedikit pasal gambar yang korang dh uploadkan td.
anis dan adik-adik dari kecik sampai la sekarang kitorang memang sangat suka beli baju sama dan dah beli mestilah pakai kan.. ibu ayah pun suka sangat.. yang paling tak boley blah ayahla.. kalau tyme mud kami nak beli baju lain-lain, walaupun coraknyer sama, kaler lebih kurang dia akan soal selidik apa alsan kami.. nasib baikla kami ni jenis xkisah nak pakai baju sama.. dan nasib baik juga kami ni sume pompuan.. (^__^)

5) Copy banner di atas dan letakkan dlm entry contest BAJU SAMA by ika puk puk.linkkan banner di atas terus ke entry nie ( contest BAJU SAMA ).
done ika! ini buktinya.. lau nak lagi jelas seperti yang tertera di sebelah kanan... hehehe


6) Bila dh siap semua tu, sila tinggalkan url/link entry anda td di ruangan komen entry contest BAJU SAMA di blog ika untuk ika terjah blog korang.
apabila terpublishnyer entry ini anis akan terus hantar link kat entry ika k.. hehehe..


dan tunggu apa lagi.. anis nak tunaikan janji.. bukan satu anis bagi tapi beribu-ribu..!! hahaha.. tipu..! ingatkan nak bagi gambar kami dari kecik, tapi gambar masa kecik dah rosak plak.. jadinya anis letak apa yang ada ek.. hehehe.. dannnn... taraaaaaaaaaa....!!!!!

baju yang pertama:


baju kedua:


baju ketiga:


baju keempat:


baju kelima (t-shirt, bleh terima sama x?):


 
baju keenam (berdua jek sebab adik lagi sorang baju dia takde saiz, jadi dia xdapat beli baju nie.. hahahah):
 
 
dahla.. tu je gambar-gambar yang ada... cukupla kan.. letak banyak-banyak nanti penganjur bosan terus reject penyertaan.. hahaha.. baikla... jika ada sesiapa yang ada baju-baju sama nak share juga.. anda boleh kesini untuk maklumat lanjut.. untuk ika, jika ada sebarang kekurangan syarat gtau ek.. hehehe... bubye!!
 

13 comments:

♥..permysuri_hati..♥ said...

cntiknye.. :)

dotblogspotdotkom said...

huhuhuh.... belog hang nih dah jadi macam tempat kontes..... kamu nih aktif sungguh berKONTES nyee....

nadzirah aqilah said...

@permysury hati:
hehehe

nadzirah aqilah said...

@dotblogspotdotkom:
pakcik.. malu sy..

~ PIJA ~ said...

amboi..kemain lagi..:)

ika puk puk said...

thanks anis sb join contest nie..
terbaik la korang..hu3
tudung pon sama..hi3
gudluck!
love ur pic =)

nadzirah aqilah said...

@pija:
ngeeee...

nadzirah aqilah said...

@ika puk puk:
thanks ika... (^__^)

i am S!L4H.. said...

kak...byknye bju sme adik bradik..dh la sme..gye tdung pon sme..
shati sjiwe btol...
mmg adik bradik la..hahah

nadzirah aqilah said...

@silah:
dari kecik sampai ke beso silah mcm nie...
semuanya sekepala.. tapi lau dh gado.. bergegor dunia.. hahaha

tikusdalamlab said...

bapak banyak baju boria anis! :D

nadzirah aqilah said...

@tikusdalamlab:
kui3.. tu baju dah besor.. beum tunjuk lagi baju kecik2..
sampai kasut pun sama!

Ila Nabilah said...

klau cm ni gmbr nye, ade can nk mng tau .

Related Posts with Thumbnails