Followers

Monday, November 15, 2010

8
Award dari Bulan

Salam Sejahtera untuk semua teman-teman blogger..

jumaat lepas sebelum cuti, cik bulan ada tag anis untuk satu award.. kali ni special ckit, sebab buat pertama kalinya, nama anis telah bertukar menjadi Bintang!! almaklumlah, skandal cik bulan, jadi mestilah dipanggil bintang kan3.. baru lengkap dunia itu.. chewaahhh.. tapi mula-mula anis pun lupa yang nama anis kat tempat cik bulan adalah bintang.. teheee... okies.. xmau cakap banyak...



kali ni adalah award ketujuh anis dalam dunia blog nie.. sangat tidak sangka..!! huwaa... sob3.. terharu.. thanks cik bulan kerana sudi berkongsi.. hehehe.. tapi sama macam cik bulan juga.. nak tanyela.. ni award blog cantik atau blogger cantik?? hmm.. errr... jawab dalam hati je la.... hehehe

jadi macam biasa.. anis kena selesaikan satu benda... tapi sebelum tu... nasihat untuk semua.. apa yang anis cuba nyatakan dibawah adalah 18SG dan tidak sesuai untuk tontonan umum.. jadi nasihat saya.. bagi mereka yang menghadapi sakit jantung atau sakit kronik yang lain.. sila jangan baca dan skip bacaan anda... (^___^)

"7 hell things about you"
  1. saya seorang musuh di dalam selimut
  2. saya seorang talam yang banyak muka
  3. saya seorang yang kurang berperikemanusiaan dan kadang kala berperibadian kasar
  4. dendam dan bara sentiasa di dalam hati
  5. saya selalu buat orang terluka
  6. cinta itu musuh sejati
  7. sentiasa memiliki perasaan hasad dengki
huhuhu.. selesai... betulkan apa saya cakap.. memang tak sesuai untuk tontonan umum.. mungkin sekarang ada yang tertanya-tanya adakah itu sebuah kenyataan atau kepalsuan... hehehe... anda yang melihat anda yang menilai.. setiap orang tidak sempurna, mesti ada cacat celanya....

eh.. cik bulan.. kena tag lagi ek.. errr... saya xtau nak tag sape... tapi bagi saya semua blogger adalah beautiful dan semua blog adalah cantik... makanya... untuk semua teman-teman blogger, saya kongsikan award ini untuk anda semua.. jangan malu dan jangan segan.. silalah amik dari saya yea.... hehehehe.. lastly, to cik bulan, bintang dah selesaikan utang.. thanks yea cik bulan!!!!! love u!! (^__^)



8 comments:

dotblogspotdotkom said...

uihk.. award nih kembali lagi.... alahaiiii masih berpanjangan lagi award nih... huhuhuuh

Uruchimaru @ kf said...

hihi setuju dgn paci!

biskut said...

saya musuh luar selimut...hahaha
saya seorang dulang paku serpih..hehe
ganaz giler peribadi ko ek Nadzirah.Uh

i am S!L4H.. said...

kak nadz...x kn la statement gtu..ngeeeee~

nadzirah aqilah said...

@dotblogspotdotkom & uruchimaru@kf:
selagi masih ada blogger selagi itu award nie berpusing2... hikhikhik

nadzirah aqilah said...

@biskut:
ko pun sama mcm saya ek? waa... bleh jd ging nie..
sesekali buka ckit topeng muka.. hehehehe

nadzirah aqilah said...

@silah:
x kn ek? hehehe.. sesekali nak juga jd ganaz.. grrrr... hahaha

maisyah said...

again..
hahahahaahahaa...
emm..rasanya anis ndak pn 100% begitu..
hee..anis tipu sunat ka...?
org ceria cam anis xdala so negatif cam suma2 yg d tulis tu kan...

Related Posts with Thumbnails