Followers

Wednesday, November 24, 2010

7
1st GA FROM CIK MAS

salam semua...

sekali lagi nadz join GA.. kali ni GA dari salah seorang member perapat nadz kat dunia blog nie.. nadz dah janji ngan dia dari dulu lagi untuk join GA cik mas, tapi tak kesampaian. kali nie nadz nak tunaikan janji.. harap-harap cik mas tak merajuk ngan kelewatan nadz nie.. hehehe.. oh ya.. GA ni sempena becoming besday cik mas 8 disember nanti.. baik tak cik mas?? baik kan.. kalau nadz la kan, bila besday nadz jek, sume orang nadz suh belanja.. hahaha... demi nak belanja orang, huh jangan harap! (kedekut kan saya..) lagi satu! bila masuk blog nadz ni, mesti korg nampak header yang bunga-bunga pastu ada gambar kunun cun melentok tu kan.. tu sume hasil keje tangan kaki cik mas. lau korang berminat blehla dapatkan khidmat cik mas.. (err.. cik mas, nadz tulun promote ni bley dpt extra mark tak? hahahaha).. adeeiii.. nadz ni suka membebel panjang kan... next2!!

untuk sesiapa yang berminat join GA ni anda boley kesini...

special dedicated untuk cik mas:

http://www.emocutez.com

1. cik mas ada cinta hati merangkap future husband dia, Incik Nairul.. hehehe..

http://www.emocutez.com

2. cik mas seorang peminat kaler pink atau bahasa jawanya merah jambu.. silalah tengok blog dia... pink kaler!!

http://www.emocutez.com

3. lebih kurang setahun lagi, cik mas akan bergelar seorang cikgu.. lepas ni kena panggil cikgu mas plak.. hehehe

http://www.emocutez.com

4. seorang yang peramah dan baik hati.. boley tahan penyabar gak layan nadz ni yang agak cerewet.. inilah contoh2 guru terbaik.. chewah!

http://www.emocutez.com

5. cik mas pernah menyertai PLKN di kem PTH padang hijau, Kluang Johor.. dan yang paling best beliau merupakan WIRAWATI TERBAIK.. hebat tak?? hebat kan.. cool!!

http://www.emocutez.com

6. sekarang cik mas sangat suka dengan sony ericson w705 pink edition.. pengguna setia sony ericson nie.. sekarang cik mas ngah guna sory w508, white butterfly, sama mcm nadz..

http://www.emocutez.com

7. suka shoping atau pun window shoping... kira mcm suka jaan2 tak reti dok diam..

http://www.emocutez.com

8. bila cik mas naik marah.. nadz pun takut...nadz penah baca entry cik mas psl ada benda dia tak puas ati.. gerunnn.... hehehe

http://www.emocutez.com

9. cik mas suka high heels dan wedges... nadz pun suka!!

http://www.emocutez.com

10. sekarang cik mas ngah cuti sampai awal bulan januari..

http://www.emocutez.com

11. bila ada masa free cik mas suka tengok wayang....

http://www.emocutez.com

12. saya rasa cik mas suka bunga-bunga.. sebab header saya ada banyak bunga.. (erkk.. ada kena mengena x? dh tak tau nak letak apa nie)

http://www.emocutez.com

13. blog cik mas ada lagu... nadz suka lagu tu, nadz pernah tanya tajuk lagu kat blog cik mas tapi tak ingat.. huhuhu..

http://www.emocutez.com

14. cik mas suka tido!! hahaha... betol x?? betol x?? kui3...

http://www.emocutez.com

15. cik mas akan menyambut tarikh lahirnya pada 8 disember nie... dan tarikh lahir cik mas ialah pada 8 disember 1988.. psssttt.. kita sebaya... hahaha..

fuhhh.. selesai 15 benda... dekat 2 jam ni buat benda nie... bukan senang tapi cool lah!! harap cik mas terima yeaa.. seronok gak dapat siapkan.. jomlah join.. errrkkk.. cik mas suh nadz tag 3 orang.. nadz tak tau la cik mas nak tag sape... boley tak lau nadz nak tag sume rakan blogger untuk join GA cik mas ni.. hehehe... silalah sume! kita meriahkan GA cik mas.... cik mas! hepy becoming besday!!!!


7 comments:

dotblogspotdotkom said...

hang nih mmg blogger tegar .... bab buat TAG... AWARD...GA..... mmg tak menahan.....

De'din said...

Ga ni mcm mna pula ?
x pernah perasa lah pula ..

btw, follow blog ni

De'din said...

erm dah tahu..
GA tu singkatan give away !
mcm mna lah blh x perasan

♥..cik_mas..♥ said...

dear...thnks join k...sgt2 hargai kekuatan smgt anis siapkan GA cik mas... :)
syg lebih2..hehehe muah!

nadzirah aqilah said...

@dotblogspotdotkom:
pakcik.. hehehe.. org tag saya buat.. ngeh3..

nadzirah aqilah said...

@de'din:
hehehe.. nasib baik perasan.. baru nak terangkan..
thanks ya.. nanti sy folo balik.. (^__^)

nadzirah aqilah said...

@cik mas:
jgn lupa bg extra mark.. hahaha

Related Posts with Thumbnails