Followers

Wednesday, October 27, 2010

12
Makan Tyme

salam rabu berbahagia...

kali ni bersiaran di opis. mata pun dah okey ckit. terima kasih di atas doa semua.. (^__^).

semalam adik anis balik dari matrik tangkak. bercuti pertengahan sem lebih kurang 2 minggu.. hoyeaaahhhh!!! saya sangat gembira sebab ada teman untuk bergosip. hikhikhik. hilang rasa kesunyian. ooo... jangan ingat anis pilih kasih ngan adik bongsu. tidak-tidak! bukan begitu. semua sama je, cuma mungkin umur dan kematangan yang membuatkan anis lebih suka berborak dengan kak aina. (panggilan kakak di awal nama kami telah dipraktikkan oleh ibu ayah kami sejak dari kecil lagi tanpa mengira umur, jadi kami dah biasa bahasakan diri dengan "kak" untuk memanggil adik-adik yang lain. ibu ayah cakap tak suka panggilan along, angah, acik, bla, bla, bla, sebab nanti nama kami ilang.. hehehe... tak kisah la tu)

hehehe.. cut it off... 23 oktober ritu besday qila yang ke-13 tapi kami tak celebrate coz we are waiting for kak aina balik untuk celebrate sama-sama. n then semalam kak aina balik, cepat-cepat qila tuntut minta belanja pizza. selera beso habis my sis kan. yang ni dia tuntut ngan ayah. ngan anis lain plak... dia bleh kias-kias dah lama tak makan Sushi King.. adeeiiiiii.... sushi king ni memang feveret kami adik beradik. tapi sebulan sekali atau dua bulan sekali je kitorang akan melepak dan menelan segala benda kat sushi king. kadang-kadang sampai berejam-jam duduk kat dalam. hahahaha... okeyla qila nanti akak akan pertimbangkan permohonan kamu tu yea.. ngidam ekk....  tapi lau dapat sushi king hadiah lain kira burn okey?? ngeh3...

jangan ingat mata sakit tak boleh berjalan... peluang yang ada jangan disia-siakan... hahahaha


okey.. ni la yang diraikan... tanda peace wajib ada.. muka memang cukup bahagia sebab berjaya mengepow duit ayah.....


yezzaa... kami tumpang gembira, sebab dapat makan freeeeeeee..... opsss... mata kanan anis terpaksa ditutup atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan... hikhikhikhik


our beloved ibu ngan ayah!!! actually, gambar nie telah ditangkap beberapa kali, sebab nak capture mimik muka ayah yang paling baik.. but... tetap ni jugalah hasilnya... gambar lain terpaksa direject sebab ayah anis memang suka buat mimik muka pelik bila nak amik gambar.. last-last ibu ngan anis sekali give up... nah! amikla gambar nie... hahaha


last sekali.. tepek juga gambar nie.... hepy belated besday sis... gud luck for your exam.. study smart.... rajin-rajin baca sejarah mulai sekarang yea!!! peace!!!

dari papan kekunci: anis ngan kak aina ngah susun program kitorg untuk weekend nie... hoyeaaahhh!!!!!

12 comments:

Cecilia OrkidscyL said...

suka suka suka tgk korang ni..
bahagia btul..
kim salam dgn family anis..^_^

nadzirah aqilah said...

hehehe... okies cyl.. akan disampaikan bha tu..

Hairil Rizal said...

Makan pizza? Saya baru makan pizza mlm tadi gaks!

Saya try itu Cheezy Cheese Pizza dgn 6 jenis cheese. Masinnya! Takmo beli lagi la lain kali. Sah bukan peminat cheese sejati.

p/s: Happy belated bday utk adik cun! :P

i am S!L4H.. said...

wahh mkn dgn family...

nadzirah aqilah said...

en. hairil:
saya pun pernah talan piza tu.. walaupun saya peminat cheese tp piza tu mmg tarak sedap...

silah:
yezzaaaa...

maisyah said...

anis..
tang tutup mata sebelah tu yg x tahan tu..owh..hahaha..
sakiy lg ka?

hiro said...

dapnyeerrr

kelana fana said...

sampaikan salam n ucapan happy belated besday dari kelana kat qila.. :)

nadzirah aqilah said...

maisyah:
hahaha.. wajib tu tutup mata... bahaya2.. hahaha
dah tak sakit dah. pekena piza smalam trus kempis bengkaknyer...

hiro:
mo join?

kelana:
insyaAllah.. nanti anis sampaikan..

bellabelon said...

comelnye parents :)

nadzirah aqilah said...

paents jek? anak dia? hahahaha

qila comel :) said...

hairil : tenkiu ! :)

kelana : waalaikummussalam.. terima kasih ! :)

Related Posts with Thumbnails