Followers

Friday, October 29, 2010

17
Death Note

Salam Jumaat Berbahagia

kali kedua anis jadi bingung nak tulis apa..

jadi macam biasalah.. kalau dah bingung anis akan selak balik album lama tengok koleksi gambar-gambar..

welllllll... bab show off ni anis memang terer... hahahaha....

kali nie anis nak tunjuk gambar Death Note.. korang tau tak Death Note tu apa? alaaa... buku yang tulis nama orang pastu dalam masa beberapa saat orang tu diserang sakit jantung dan mati...

giler hebat kan buku nie... tapi.... percayalah bahawa Tuhan itu adalah lebih berkuasa...

anis bukan nak tunjuk filem atau anime tapi.. anis nak tunjuk koleksi anis.. buku Death Note tu sendiri...

taraaaaaaa..................

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
(saje kasi panjang-panjang biar nampak panjang ckit entry nie)


buku nie anis ngan adik beli.. harga rahsia.. hehehe.. teruja taw masa jumpa... macam tak sangka... alamak.. lupa nak kasi tunjuk rupa dalam...

rupa memang sama macam kat dalam cite... segala tulisan yang Yagami Light dah tulis ada dalam buku nie.. kira macam yang pada anis ni, buku Death Note kepunyaan Yagami Light yang tak percaya dengan undang-undang... korang nak tengok?? lau nak vote ramai-ramai... nanti anis post untuk next entry... lau tak nak takpe.. hahahaha --------> xbleh blah ayat..

okies.. tu jek... nak kacau orang lagi nie.. bubye!!!

dari papan kekunci: hoyeaaaahhhh!! esok lusa cuti...... hakhakhak..

17 comments:

~ PIJA ~ said...

seram la pulak..hahahaa

i am S!L4H.. said...

haa dh ad idea ye..
akk ade buku ni erh...
dlm tulis ke x tu?
ke wt kenangan je..

same la kte,sok ngn luse cuti...
hoyeahhhh~

d'Fedrin said...

waaa... jelesnye ader Death Note...

hahaha... sangat fall-in-love sama L...
Dy sanga comel.. :p

nadzirah aqilah said...

pija:
jgn men2.. hahaha

silah:
akhirnya ada juga.. hahaha
dalam ada tulisan Light Yagami..
tapi kitorg tak pernah conteng.. sayang ooo.. nanti dah tak ori.. kui3
marilah kiter bergumbira yea...

d'Fedrin:
tau takpe...
gaya L sangat kiut kan3... hehehe

ct cheery said...

anis buat citi teringin nk tngok balik citer death notes..huhu

nadzirah aqilah said...

hehehe.. jum la tengok balik ct..

She's retarded said...

beli kat mana ek? nak beli jugak boleh try skill bunuh orang. :D

nadzirah aqilah said...

she's retarde:
alamak tak ingat la beli kat mana.. lama gak nie..

boley lau nak mencuba..
dah banyak kali cuba tulis nama pembunuh dato sosilawati tapi xberjaya.. hahahaha

najihah sahami said...

woo..cepat update anis syg oi...xsabo nk nengok..hehe

nadzirah aqilah said...

najihah:
mish! lau bleh skarang juga anis nak letak tapi mslhnye Death Note tu adik anis bw g kolej..
hampeh kan!! nanti anis g sane amik buku tu anis tunjuk ek.. sory ek..

Ari said...

ANIS KENA TUNJUK DALAM BUKU TU SEBAB KITA NAK TENGOK!!!!

heeee... menarik gile. nak tengok!!

Hairil Rizal said...

Err...komik ke tu dik oi??

si biskut said...

Life Note punya buku dah ada tak dibukukan..?sapa yang baca buku tuh dalam masa tak sampai berapa saat akan dapat suntikan umur lebih panjang.erk,ada ker macam tuh?

maisyah said...

anis..
COUNT ME IN!
hee..teruja plak baca ni..sebenarnya x pernah dengar mahupun tgk crita ttg buku ni..
cam best ja..
ada movie x buku ni?

nadzirah aqilah said...

Ari:
buku ni pd adik anis kat matrik.. nanti anis amik death note nie anis tunjuk ek dlm dia..
special ntuk sume.. hehehe

en. hairil:
death note nie asalnya manga dr jepun..
pastu jd anime.. n then ada movie plak..
lau movie L Change the world..
nanti anis citer lagi ek.. hehehehe

biskut:
hahaha.. mantap gak ek lau ada buku mcm tu.. sy nak cari jugakla..

sigu maisyah:
ada movie, anime ngan manga.. complete...
nanti anis buat review psl citer nie ek... hehehe

akmafaizal said...

ha ah, akak pun nk tgk jugak.apalah yg ade kat dlm death note tu.past tu nak wat pe ngan buku tu?

nadzirah aqilah said...

dlm dia sama mcm dlm dlm cerita.. ada syarat2.. pastu ada tulis-tulis nama yg light yagami pernah tulis kat dlm cite tu.. hehehe
nak we pe ek.. hmm... wat koleksi jek... suke tengok buku ni.. semart...

Related Posts with Thumbnails