Followers

Tuesday, September 14, 2010

8
Selamat Hari Raya Semua!!

salam lebaran dan salam sejahtera..

errkk.. labah-labah dah mula nak buat sarang lar.. shoohh.. shoohh.. ketepi.. tuan belog ini masih setia disini taw. soryla.. lately sibuk ke rumah saudara mara dah xsempat nak update blog. makanya hari ini bila dah rasa free anis nak show kat korang semua gambar-gambar raya untuk tatapan. nak story panjang kesah raya nie memang tak boleh la. gambar jek dah banyak nanti meleret plak entry kali ni. jadi untuk story behind the scenes next entry k.. ini pun terpaksa tapis gambar2 yg cun meletop jek. kalau ada yg berminat untuk melihat gambar-gambar lain silalah ke muka buku anis ye.. hikhik.. oryte.. jom tengok gambar..

yang ni family maklong je sume. mak ngah ngan ucu tiada ketika ini. tapi memang meriah. kesian kan atok kami dahla kiut, tercumil pula dia duduk kat tengah2 tu.. hikhikhik

yang tengah2 baju kaler oren kecokletan tu la atok kami di Kg. Bukit Samsu, Kota Tinggi. kiut tak? cumil je kan.. haaa.. tema kami kaler pink.. every year wajib kami adik beradik akan ada baju sama. kami no hal punyer.. hehehe

lovely couple ni xyah cite pun confirm sume dah tau kan.. tp nak kenalkan juga.. perkenalkan pasangan bahagia normalah sikom dan hj sukarti kandari.. my lovely father n mother.. big clap.. plap..plap..plap..ahaks..
yeahhh.. cantik x? 3 dara pingitan.. tengok2 walaupun saya yang paling tua tapi saya tetap yang paling rendah antara dorang.. sob3..
oryte.. kalau tadi gambar ngan atok ni ngan nenek plak di Felda Taib Andak, Kulai.. baju dorg kaler lebih kurang jekan coklet2 gitu..
hari raya kedua. kaler baju dh tak sama tapi masih mengekalkan motif corak baju yang sama cuma kaler saje yg berbeza. perasan x? xjelas ek? takpe.. usha next pic
betol tak? motif corak tu sama cuma yang membezakan adalah kaler jek lain.. hehehe
suka gambar nie.. saje nak upload bagi korang tengok juga.. hehehe

ni gambar with my cousin.. cantik kan gambarnye.. (org dlm gambar tu yang membuatkan gambar ni cantek sebenarnya.. ahaks)
yang ni.. baju dah sama balik.. kaler itam putih.. tetiba terasa org plg depan tu yg nampak excited hbskan.. hikhikhik
dengan berakhirnya pic anis yang over excited mengambil gambar itu maka saya akhiri entry kali ini disini.. minx maaf semua lama tak update blog.. selamat berhari raya. jaga diri. untuk yang masih di kampung, pulang nanti berhati-hati di jalan raya. makan jgn ikut nafsu.. nanti membuncit barula nak cari pil diet. hehehe.. salam semua.. miss u al.. mmmuuuaahh.. opsss.. terlebih sudah neee...

8 comments:

OrkidscyL said...

Wah bestla..

Rugi x p tpt anis ^_^

Apa2 pun sy suka tgk gmbr2 tu..

nadzirah aqilah said...

tenkiu cyl... lau dekat anis dh ajak dah dtg umah.. masak best2 ntuk cyl.. (^__^)

OrkidscyL said...

Hehee xpa la sky juice pun ok da..

hehe^_*

nadzirah aqilah said...

org jauh dtg kena sambut leklok.. skyjuice boleh dpt kat mana2.. hikhikhik..

Hati Kusut said...

selamat hari raya anis..:)

nadzirah aqilah said...

selamat hari raya hati kusut.. (^__^)

Cikidong said...

selamat hari royoooo.. tak jauh dah dari lok heng keh keh keh keh...

nadzirah aqilah said...

lorrr.. cikidong org lok heng ke.. hikhikhik..
dekat je tuw.. selamat hari raya!!

Related Posts with Thumbnails