Followers

Wednesday, September 01, 2010

6
My 2nd Award

salam 1 Malaysia semua!

OMG! great! lepas seharian menyambut kemerdekaan semalam saya tidak berkesempatan membuka blog menjelajah dan mengembara ke jajahan takluk yang biasa saya lawati. hari ini dengan perasaan suam-suam susu kambing saya meng'log in' akaun blog dan akhirnya.... Saya dapat award lagila!!! My second award. saya dipanggil oleh en. warload untuk mengambil Blogwalking Award di tanah jajahan beliau. it was great n wonderful coz in 2 weeks saya dapat 2 award. terharu betul rasa. thanks a lot to mr.warload! tapi sebelum tu macam biasa saya kena jawab beberapa soalan dulu...

1. Apa Yang Anda Sedang Fikirkan Sekarang?
God.. banyak sangat yang sedang bermain-main difikiran saya ketika ini. saya mahu mencari karier yang lebih stabil, sumber kewangan yang mencukupi, persiapan hari raya yang bakal menjelma n yang paling penting saya sedang fikirkan seseorang yang sepatutnya saya perlu lupakan.........

2. Nama Singkatan Anda?
secara rasminya dan telah digunakan secara meluas saya ada 2 nama. my full name yang digunakan di dalam my kad, untuk mengisi borang-borang dan pelbagai acara-acara rasmi lain ialah Nur Khairunnisa Hj. Sukarti. dan nama tak berapa rasmi saya ialah Anis hj. Sukarti. Nadzirah Aqilah? nama blog saya sahaja tu. diplagi dari nama adik saya.

3. 3 Orang Yang Saya Sayang
Ayah yang telah membanting tulang membesarkan saya, ibu yang memberikan sepenuh kasih sayangnya mendidik saya dan adik yang sentiasa menemani saya setiap masa tanpa jemu...

4. Bagaimana saya memanggil 'dia'?
siapa dia? next....

5. Hadiah Yang Saya Harapkan Dari Orang Yang Saya Sayang
berbalik pada mereka yang saya senaraikan di no 3 tadi saya mahukan sebuah keluarga bahagia yang berkekalan seperti sekarang itulah hadiah paling bahagia untuk saya. (andai suatu hari saya menemui seorang insan istimewa saya hanya mahukan kesetiaan, kejujuran dan kasih sayang darinya dan tolong jangan berikan saya penipuan dan kesakitan).

6. Blog Yang Saya Sentiasa Lawati?
memandangkan jumlah follower yang tidak berapa nak ramai seperti blogger-blogger lain yang bergiat aktif saya wajib akan melawati semua follower-follower saya bila mereka ada membuat entry yang terbaru. bagi saya, follower adalah teman setia pengembaraan saya dan saya harus menghargai mereka.

dan sekarang saya akan tag 15 insan bertuah untuk turut sama menerima award nie.. errr.. bab ni yang susah ni...
1. seb
2. qiela
3. betkidz
4. pelangi
5. zalin
6. echah mashuri
7. asy
8. sweetsal
9. rossnie
10. joe
11. zbz
12. zrul
13. ariana
14. biskut chipsmore
15. nafira

fuhhh.. habis dah... selesai.. hehehe.. dan sekarang.. inilah awardnyer... thanks ye mr. warload!!



6 comments:

|| NaFiRaa || said...

tq for the award~ :)

Hairil Rizal said...

Sesama sesama! :)

kelana fana said...

tahniah coz dpt award yg ke 2.. :)

betkidzs said...

tahniah! sbnrnya x fhm benda ni.huhu.sy baru lg dlm bidang berblogging ni

nadzirah aqilah said...

nafira: welcome
hairi rizal: sudi2 hulur lagi.. ahaks..
kelana fana: tenkiu2!
betkidzs: saya ada sedikit masa terluang dan saya dah explain ckit dlm blog betkidzs.. sikit ke? hehehe.. soryla amik ruang yg banyak..

Ari said...

thanks anis!! :)

Related Posts with Thumbnails