Followers

Monday, September 06, 2010

5
Muka Buku Di Aktifkan Semula

inilah muka buku saya yang telah diaktifkan dan ditukar gambar profilnya, kalau nak tengok gambar profil sebelum di deactivekan boleh rujuk kembali dalam entry yang lepas...
pengumuman untuk semua, masih ingat lagi entry berkenaan penyahaktifan muka buku saya untuk sementara? kalau ada yang berminat untuk rujuk kembali sila dapatkan pembacaan anda disini. muka buku saya dengan nama Anis Hj. Sukarti telah diaktifkan semula pada hari ini 6/9/2010. mungkin saya sudah lebih kuat untuk menghadapi masa depan. rindu yang semakin menebal dengan berita dan ceritera sensasi teman-teman lama juga mendorong saya untuk tidak lama merajuk dan membawa diri. dan akhirnya saya aktifkan semula....
saya rindu kamu, muka buku...




5 comments:

Ari said...

Semoga anis kuat selalu. Bangkit dan terus bangkit.

Banyak benda yang menanti kita dihadapan which is worth fighting for.

:)

nadzirah aqilah said...

tenkiu ari..
tanpa sokongan dari teman tak mungkin kita mampu untuk terus bangkit seperti sekarang..
thanks a lot for your support!

Hairil Rizal said...

Tinggalkan kenangan kusam lalu dan bina kenangan indah yang baru.

Oleh itu, bolehkan Warlord jadi kawan muka buku baru anis?

Kalau boleh, nanti Warlord send request ya?
Hehe!

ct cheery said...

gud..anis sukarti kembali lagi..hikhik

tp..citi perlu menyorokkan diri dari muka buku koz citi rasa xcukup kuat tuk mnghadapi kenyataan.citi jenguk muka buku kejab2 jer.

hope anis always kuat...caiyok2 friend=)

nadzirah aqilah said...

hairi rizal:
boley2.. add la anis.. cari anis hj sukarti... hehehe

ct:
takpe2.. take your tyme.. bukan senang nak terima sebuah kenyataan.. ahaks...

thanks ct.. hope ct pun mcm tu juga!

Related Posts with Thumbnails