Followers

Monday, September 20, 2010

5
Anis Dapat Award Lagi

salam semua..

Yeaaaaaahhhhh!!! (sambil melonjak-lonjak kegembiraan.. hadoiii! terhantukla plak).. okey2. anis jadi sopan balik... Anis dapat award lagila.. kali nie zaassss.. anis dapat dua award terus.. weeeee.....

award ketiga anis curik dari Araaz.. Award Blog Paling Comel.. hehehe.. malu plak~~ rasa kagum dan tabik spring ntuk araaz ni coz umur blog araaz baru berusia 21 hari tapi.... follower araaz dah mencecah 195 orang (sewaktu entry ini di hasilkan).. hebat tak hebat bro ni kan.. thanks bro araaz for the award.. rajin2la singgah lagi ye.. korang pergilah usha blog dia ek... banyak info menarik korang boleh dapat... (^__^) eh.. lupa plak.. awardnye seperti yang anis tampilkan di tepi kiri blog anis gambar kucing kiut tue.. walawei... i like~~~

next

okey seterusnya award keempat anis.. award ni anis dpt dari cik amoi.. award sebab anis jadi follower yang ke 200 blog cik amoi.. sob3.. terharu betol.. makasi ya cik amoi.. korang pergilah tengok blog cik amoi.. kaler pink, giler sweet bha. for ladies yang meminati pink kaler mesti ramai yang suka. award anis pun kaler pink juga sama dengan background blog cik amoi. cantik oh! jomla ramai-ramai kita usha blog cik amoi nee.. btw, cik amoi adalah sabahan blogger dari Sandakan. teruja betol dapat jumpa kenalan dari sabah coz i love sabah culture, unik (but Johor always be the 1st. hehehe).. thanks a lot ye cik amoi!!!

jeng2.. ni la award tu... cantik tak?? terasa begitu bertuah saya ini.. hehehe

Dari Papan Kekunci: cakap pasal blogger sabah nie.. anis nak amik kesempatan nie nak bagi ucapan jutaan terima kasih untuk my dear friend from keningau, Cecilia Latim. Thanks Cyl coz sudi berkongsi masa lapang dan segala-galanya dengan anis. always keep in touch k.. cyl boleh dikatakan baru memulakan jejaknya dalam dunia blog nie. untuk rakan-rakan blogger yang lain, jomla kita singgah ke blog cyl nie. she is really cute girl okey. Anis tak tipu...  (^___^)


5 comments:

Hairil Rizal said...

Woohoo.. congratz Anis!!

Dark Half said...

tahniah2.cam grammy award la awakk

nadzirah aqilah said...

hairil rizal:
tenkiu2..

Dark Half:
yezza.. terima kasih kepada semua yang menyokong saya dalam dunia blog ini..sebagai seorang pendatang baru anugerah seperti ini cukup bermakna buat saya... terima kasih yang tidak terhingga kepada semua rakan blogger~~

ahakss.. ada macam ucapan graamy award yang telah dialih bahasa x? ngeh3

OrkidscyL said...

Hehe..Besar tau nma tu..

Apa2 pun Cyl ucapkan terima kasi yg bebanyak tuk anis..

Misyu Darling..

nadzirah aqilah said...

cyl:
welcome dear..
mish u jugak~~~~

Related Posts with Thumbnails